-
-
אוי מתוקה!!
-
עצוב
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
-
תודה בנות
[url=http://postimage.org/image/2a1xcsclg/]
-
"..ילדיכם אינם ילדיכם
כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
באים הנה דרככם, אך לא מכם.
חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
-
יואווו עינברו'ש! אני חוזרת אחורה שלוש שנים ונזכרת בסיפור שלך
-
בהמשך למה שמתוקונת כתבה - קודם תבדקי שההריון שורד ואח"כ תעשו החלטות (לדעתי גם תגידי ככה לבעלך).
לדעתי בעלך (וגם את) בהלם ואולי עוד כמה ימים אחרי שירגע יגיד משהו אחר.
אני מסכימה איתך על הקושי להפיל. אך ללא ספק, 4 ילדים בגילך זה לא קל, בטח שהם בהפרש של שנה (למרות שהאחרון/ה יהיה כמעט בהפרש של שנתיים), וצריך לשקול את כל הדברים.
סתם שאלה - לידע כללי (אני יודעת שיש לא מעט נשים עם התקן נכנסות להריון) ההתקן שלך הוא עם הורמונים או לא?
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
תראי, להכיר בילד הוא חייב, זה לא ממש שאלה של רצון,
אתם זוג נשוי, ובטח שלא אנסת אותו כדי להכנס להיריון...
מצד שני- יש לך שלושה תינוקות בבית (לשם השוואה - הקטן שלי בגיל של "הגדול" שלך ועדיין לא קל בכלל),
את חושבת שתוכלי להתמודד עם תינוק נוסף?
אי אפשר להכריח אותך להפיל או להשאיר, זו צריכה להיות החלטה שלך...
וכמו שכתבו לפניי- הריונות עם התקנים בד"כ לא שורדים, לכן הייתי מציעה לך לפנות לבדיקה אצל רופא בדחיפות, ואח"כ תחליטו מה לעשות.
בהצלחה בכל אשר תחליטי
-
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
-
תראי הבנות אמרו הכל
אבל אני רוצה לתת לך נקודה למחשבה
את אומרת שאת מגדלת אותם בכבוד
האם עם עוד ילד תמשיכי לגדל אותם בכבוד? האם זה לא יגרע ממה שאת מעניקה ל3 הילדים כיום?
האם כלכלית ומנטלית תצליחי להתמודד עם 4 ילדים כל כך קטנים?
ענבר אני מבינה את האמונה בלב שלם באלוהים , מבינה גם שיש נשים שכל כך נגד הפלה
אבל עכשיו המחשבה שלך צריכה להיות נתונה נטו למה שכבר יש בבית וקיים
-
כמו שאורטל אמרה, לא כל הריון עם התקן שורד, רובם הם הריונות מחוץ לרחם, יש אמנם כאלה תקינים (אני ההוכחה לכך...) אבל קודם לכי לרופא, תראי מה קורה.
שנית כמו שהבנות אמרו, לא אנסת אותו, הדרך היחידה להימנע מהריון ב-100% היא פשוט לא לעשות סקס.
קחו לעצמכם כמה ימים לעכל את העניין, לכי לרופא תראי מה קורה, ואחרי זה תנסו שוב לדבר ולהגיע להחלטה שתהיה הכי טובה שאפשר לשניכם.
-
וואוו, לא קל.
כדאי אולי לחכות לראות איך ההריון מתפתח.
יש גם את עמותת אפרת שאולי תוכל לעזור לך להתמודד.
בהצלחה
-
הבנות אמרו הכל
נשאר רק לתת לך
-
קודם כל תודה לכולכם על התמיכה....
אני בדיוק בדרך חזרה ממיון נשים סדקו אותי והבריון תקין
בתוך הרחם..!! כמובן שניסו להוציא את ההתקן ללא הצלחה והבהירו לי את כל הסיכונים לכאן או לכאן..
אמרו שיש שני אפשרויות או להמשיך את ההריון ולקחת סיכונים של זיהום או לידה מוקדמת
אושיט לעשות גרידה... הוא אמר לי לחשוב על זה שבוע ואז לחזור...יש גם סיכון להפלה אבל הרופא לא התרגש מהסיכון הזה בגלל שהוא אמר שגם אם זה קורה בניסיון להשאיר זה יכל להיות גם הפוך אז זה לא ממש משנה לו העניין הזה...
מה אני עושה עכשיו?? אתן מכירות מישהי שעברה הריון עם התקן??
דרך אגב אני לא בדיוק יודעת אם הוא הורמונלי או לא אני רק יודעת שקוראים לו מירנה משהו כזה....
נסיכים שלי אני אוהבת אתכםם...!!
[url=http://postimage.org/image/2a0wyypqc/]
[url=http://postimage.org/image/2a1xcsclg/]
-
מאמוש קבליייי
-
אני אומרת את מה שאני מרגישה, אבל זה באמת החלטה קשה שאף אחת כאן לא יכולה באמת להחליט עבורכם...
איכשהו מרגיש לי כאילו למרות כל הסיכויים יש כאן יצור שלמרות כל הקשיים רוצה לצאת!
זה פשוט מדהים, למרות שאת צעירה, למרות שכבר יש לכם 3 קטנטנים, למרות שאת עם התקן....
בכל זאת נקלטת- זו ברכה שמיימית בעיניי.
לא משנה מה תחליטי- כל הכבוד לך
-
תודה נוגה את מדהימה...

נכון לעכשיו אני עדיין עם ההריון בעוד שבוע יש לי אולטראסנד ואני יהיה יותר חכמה..

-
על הדרך גם החלפתי חתימה...
-
וואו איזו סיטואציה... לא פשוט
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
אני ממש ממש מסכימה עם נגה.
אני לא יודעת אם מישהו פה יכול ליעץ לך יותר מידי. אני לא מכירה את הלך החיים שלך. כמה קשה וכו'. אין ספק שזה לא פשוט ומצד שני את נורא רוצה בזה...
אם את שואלת אותי את צריכה לדבר עם מישהו נייטרלי. אל תמהרי לעשות הפלה כי הדרך חזרה היא בלתי אפשרית בעיקר כי את לא שלמה עם הרעיון הזה...
אני בעד אגודת אפרת או להתיעץ עם רב.
מה שלא יהיה אני מעריצה אותך. בכל הכנות. שעם כל מה שעבר עלייך ב4 שנים האחרונות את פשוט חיובית וחזקה וזה לא מובן מאליו.
ובעלך פשוט בשוק ולכן מדבר ככה. הוא יעכל ואז ידבר לעניין הוא הרי יודע שאין חיה כזאת להתכחש לילד............
אני דוקא לא חושבת שזה שהילדים צפופים יגרום לך להשקיע פחות בילד. יש בך משהו אימהי מדהים שוב, לא כל אישה היתה לוקחת את מה שיש לך בידיים ומחייכת וחושבת חיובי. הילדים שלך זכו אם את שואלת אותי.
יש לך מישהו קרוב שאת יכולה לדבר איתו? אחות גדולה?
ילד יפה של אמא
-
יווו במבט ראשוני בתמונה חשבתי זאת טלי כהן

-
שחר המלך תודה רבה
-
-
שיהיה לך הריון תקין , שבעלך יתיישר (וחמתך שתלך לחפש, תפסיקי לשפוך אצלה תלב.. מסתבר שהיא יודעת להיות כלבה ..)
ושיהיה רק טוב.
-
מאחלת לך שמה שאת רוצה יתגשם
-
תודה בנות אתן ממש מקסימות
איזה מזל שיש לנו את הפורום הזה....
-