-
דבר ראשון, תני לי לתקן אותך
-
שומרים לילדים הבאים..
לא נעליים. אבל בגדים אני שומרת א מה שטוב ונשמר במצב חדש!!
-
אורטל לא פעם סיפרה על אתר שנקרא "אגורה"... בטח יהיה מי שישמח לקבל את כל זה.
חוץ מזה- תמיד יש לאן לתרום.
ואני אישית את הבגדים של שקד לא זורקת, אני שומרת את כל מה שבמצב טוב ובילד הבא בע"ה אעשה סינון... בגדים במצב רע אני נותת לבעלי (הוא מכונאי רכב), הוא תמיד שמח לסמרטוטים
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
אני שומרת את הבגדים של שחר שמרתי ויש הרבה שדור משתמש ויש הרבה שאחרי מיונים היה קטן וחזר לשקית ויש עוד מלא בגדים שמחכים לו נקווה שיצליח ללבוש
-
כשמעבירים מרגישים טוב יותר מאשר כשאת מניחה באיזה מקום וזה נעלם.
יש כאלה שאין להם את הכסף גם לקנות את נעל צעד ראשון וישמחו לקבל יד שנייה.
יש לי קופסאות מיוחדות לכל ילדה שבה אני שמה דברים שחשובים לי, חליפה ראשונה, מבשת שיניים, עבודות מיוחדות וכד', את בהחלט יכולה לעשות קופסא כזו ולשים בה את הנעליים הראשונות ואז לקראת עבודות לבר המצווה לתת לו את הקופסא מלאת הזכרונות ולשבת איתו ולספר לו, וגם מאוחר יותר עם הנכדים - להראות את הנעליים הראשונות שאבא נעל
-
כל-הכבוד לך שאת חושבת על מסירת-ציוד! צדקת,אני מאמינה במעשר לבית,שזה נותן שפע וברכה!
א. אני יודעת שיש הורים,שמאוד שמחים לקבל כל-דבר,כולל נעליים!
ב. אני נוהגת להחליף ציוד עם אימהות,כ"א נותנת לשנייה ציוד-חדיש,שאין לה צורך בו (כולל ציוד-ביתי שלנו,של-הבית הכוונה,כלי-מטבח וכו') וזה חוסך לנו המון-כסף.
ג. כל-מה שלא-טוב לאף-אחת מאיתנו,נאסף אצלי ואני תומכת במשפחות ברוכות-ילדים,שמקבלות פשוט הכללללללל...אני מוסרת את הכל לגמ"ח, דרך מישהי שאני מכירה,שבאה לאסוף ממני כל-כמה זמן:
יש לי כעת טיולון בבית למסירה, נקי, במצב-טוב, אך לא-קל,כמו אילו המיוצרים כיום+משטח-החתלה+בגדים לא-ממש אופנתיים+בקבוקים (טובים למים לילדים-אחרים ואולי אפילו לחלב,לכי לדעת..).
אגב- יש לי שכנה כעת,שרוצה למסור 2 מסכי-מחשב ישנים,רק שיבואו אליה הביתה לקחת...
ד. ציוד לא-שמיש, למשל נעליים שחוקות וישנות מידי: עובר אצלי לחברה מנחת סדנאות אמנות-שימושית, היא לוקחת הכלללללללל,את כל הציוד הישן,לא-שמיש,שנשבר וכו'..מ"קש היא עושה זהב", זוהי פרנסתה.
+שאריות-בדים,כתפורים וכל מה שמטקסטיל עובר אצלי למנחת סדנאות לתיאטרון-בובות.
מהאמנית-הראשונה אני מקבלת צנצנות-זכוכית,אותן אני מעצבת וזה עובר למתנות הלאה,לגן וכו'..
מהאמנית-השניה: תחפושות לפורים,קיבלתי ממנה תחפושת עבודת-יד לנעמה השנה.
חשוב להן לקבל ולתת ואני בעד!
גם אני אוהבת לתת דברים,למי שנותנת לי ציוד
-
עינבר- רעיון מקסים!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
את הדברים הטובים הייתי שומרת לילד הבא.
-
חייבת להבהיר נקודה
לא דיברתי על הביגוד הראשוני (זה כבר מזמן שמור וארוז), דיברתי על כל החליפות שקונים 3-4 במאה וכאלה...
ברור שיש כאלה שגם את זה אין להם אבל לא באתי ממקום כזה פשוט רציתי
להסביר שלא מדובר בחליפות ממותגות וכאלה... שזה דברים שלפעמים קשה יותר לזרוק או להעביר הלאה.
בכל מקרה אני רואה שיש הסכמה לגבי נעליים... צעד ראשון לדעתי צריך להיות חדש!
אז אולי אשמור למזכרת... נעלי בית זרקתי כי הן הריחו לא משהו חחח
-
צודקת