חשש לפוליפ, אמאלההה מה זה???? ועדכון על ההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני מעתיקה את השאלה שרשמתי לדר' ישי, אם מישהי יודעת משהו אשמח לדעת קצת מה קורה ...
    דר' ישי שלום...
    קצת רקע : אני בהריון אחרי IVF ראשון, הוחזר עובר אחד, והיום עשיתי אולטרסאונד ראשון, צורך העיניין מחזור אחרון ב 20.7, והשאיבה ב 10.8, וההחזרה ב 12.8 עד כה הכל תקין ובאולטרסאונד היא אמרה שגודל העובר 8mm, מתאים לשבוע 6 וחמישה ימים, שק הריון נצפה תקין. שק חלמון נצפה תקין, קוטב עוברי נצפה, דופק נצפה תקין.
    ממצאים רחמיים : אני מצטטת : "בדופן אחורית של חלל הרחם, בולט לתוך שק ההריון הודגם ממצא בעל הדיות מעורבת בקוטר 8 מ"מ, פוליפ?"
    היא כביכול הפנתה שאלה לאחות אולי זה פוליפ??!!
    לא מבינה מה זה אומר אבל האחות אמרה לי שאולי היא לא ראתה טוב ושאני יחזור עוד שבוע לאולטרסאונד נוסף ... הרגשתי שהאחות העדיפה לא לתת לי הסברים וזה הלחיץ עוד יותר...
    אשמח לקצת מידע והאם זה מסוכן להריון, עלול להשפיע??
    תודה רבה...

לילך...
2 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה בזה.

שיהיה המשך תקין
  • סורי, גם אני לא מבינה בזה....
    תחכי לתגובה של ד״ר ישי או שתתקשרי לרופא שלך...

לדעתי האחות לא רצתה סתם להדאיג אותך ולכו המליצה לבצע בדיקה נוספת כדי לוודא שהכל תקין....

שיהיה הריון קל ותקין!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה