-
למה לא ? אני בעד
-
אני אומרת לעשות משהו קטן..מסיבת הודיה לילדה..
]
-
אני גם ממש לא אוהבת את כל הקטע הזה של הבריתות....אבל אם בעלך ממש רוצה אז אולי תעשו משהו קטן, לא מפריע לך הקטע שללהב לא עשית כלום ולנועם תעשי?
-
מצד אחד זה ימבה טירחה. מצד שני נחמד לראות את כולם.
אני בעד
-
גם אני בעד!
אני אוהבות בריתות!
-
שירה בטח שזה מפריע
זה מאוד מאוד מאוד מפריע
די נו חברה בחייאת רבאק תהיו רציניות מה מסיבת הודיה? לראות את כולם? = הזדמנות לגרוף עוד כמה גרושים מהצד - וזה למה אני כל כך לא אוהבת בריתות
-
גם אנחנו לא אוהבים אירועים גרנדיוזים כאלה...
אבל אני חושבת שאם זה חשוב לבעלך אז תעשו, במיוחד אחרי שללהב לא עשיתם...
אנחנו למשל מתכננים משהו ממש בקטנה עד 50 איש בלחץ, בבית של דודים שלי (בית יחסית גדול עם מרפסת)- איזה ארוחת בוקר ביום שישי, משהו כזה..
אתם יכולים להכין מצגת או משהו.. או שלהב תגיד כמה פניני חכמה
-
אני דווקא בעד לעשות בריתה ועם בעלך כל כך רוצה אז תרצי אותו זה כולה 3 שעות ונגמר הסיפור גם הוא יצא מרוצה ובטוחה שגם את
-
אני לגמרי איתך..לא רציתי עוד לפני..והאמת גם ברית לא הייתי עושה(הכוונה כמובן לאירוע..ולא לברית מילה)
אחרי שנודע לנו שזו בת זה רק חיזק שאנחנו ממש לא מתכוונים לעשות אירוע..אבל עם הזמן הקירות שלי התחילו להיסדק כשאמא שלי התחילה לחפור לי..היא ממש רצתה להתלהב מה"נסיכה שלה" לפני כל החברים שלה... אמרתי לה שאני לא מוכנה אין ספור פעמים..ובסוף היא ויתרה... מזל כי כבר לא היה לי כוח להויכוחים איתה.
אחיו של בעלי עשה ברית באולם לגדול ולקטן ברית בבית כנסת..ואז בגיל שנה אירוע במסעדה.. כדי שיהיה שווה ששניהם קיבלו אירוע במסעדה או אולם..
אז אני לא יודעת האמת איך תתמודדי עם זה..אני הייתי מתבאסת רק מעצם העובדה שלהב לא קיבלה ונועם כן מקבלת.. תנסי להסביר בדרך הזאת לנתי..אולי זה יעבוד עליו.
להוסיף לפייסבוק
-
אני ממש נהניתי בבריתה של בר. רצינו זמן ומקום מסודרים לפגוש את כולם, להראות את הילדה, לשמוע מזל-טובים... מה רע?
אם עושים אירוע לבן אין שום סיבה לא לעשות לבת. זה שלבנים יש ברית לא קשור לאירוע בכלל. ואם אני רוצה להשוויץ קצת בבת שלי, אז מה? אחרי שאני חודש לא ישנה שעתיים רצוף כי אני מניקה אותה נחמד לשמוע איזה פולקעס חמודים יש לה.
אם מטריד אותך מה להב תחשוב על זה, אז דברי איתה. תגידי לה שאתם שוקלים לעשות מסיבה ותראי איך היא מגיבה.
-
אני בעד, אבל רק כדי לחסוך את כל "העלייה לרגל" אלייך הביתה...
גמני שונאת בריתות וכאלה. סבלתי בבריתות של הבנים שלי בעיקר כי זה היה שבוע אחרי הריון וניתוח
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
באמת את תמיד נגד בריתות....
-
תזמיני משפחה לבית, קצת נשנושים, קצת כיבודים וזהו.....
למה פה לוחץ ושם לא לחץ?
-
אודליה ספרי לי על זה
בחיים לא חשבתי שאני אגיע למצב שאני אשאל בריתה כן או לא
חחחחחחחחחח
אני עד'יין בטוחה שאצליח להוציא לו את הרעיון הזה מהראש
ואני חושבת שרוב מי שבאמת חשוב לי שיראה את הילדה או לחילופין שלו ממש היה חשוב לראות אותה ולברך אותי - כבר היה פה או בבי"ח
-
אני דווקא די אוהבת בריתות בפרט ואירועים בכלל...
אבל לעניינך- מכיוון שאת נועם לא עשית לבד
-
מאמוש, כשהייתי בהריון ועדיין לא ידענו את המין הכרזתי: אני בריתה לא עושה!!!!
כשגילנו שזו נסיכה יפה התחילו לחפור לי על העניין , עדיין לא רציתי
אסף תמיד היה בעד...
לאט לאט עם הזמן והלידה הלחץ גבר כן נעשה לא נעשה שלט נפסיד וכו....
שאלות בפורום מה לעשות.... בדיוק כמוך
-
אני לא מאמינה למראה עיניי
באאאארווווורררר
-
חחחחחחחחחחחח נטשה
-
אני אענה בכנות!
גם אני לא מבינה מה פשר מסיבת בריתה... ברית אני עוד יכולה להבין
חותכים יש מהות עושים סעודת מצווה.
אבל בריתה? המצאה של אוהבי מתנות באמת.
תשמעי אם נתי מתעקש הפעם אז יאללה זרמי איתו... ובע"ה בפעם הבאה לא
יהיה ויכוח ותלדי בן זכר וכולם יבואו לראות איך מקצרים לו טיפה את בולי
-
אני באופן כללי אוהבת אירועים
אני הייתי עושה
אבל בגלל ש2 ההורים שלי באבל (על אמהות שלהם)
אז אני אחכה ל-שנה ,ב"ה!
איך להתחמק מזה?
תסבירי לנתי שמפריע לך שללהב לא עשיתם
-
תסלחו לי, אבל כל מי שחושבת שעושים בריתה בשביל המתנות: קודם כל - זה מעליב!
-
קרן אני איתך בנושא הזה.
ואתן יודעות מה? עשיתי בריתה לשתי הבנות שלי מכמה סיבות:
1- כדי למנוע "עלייה לרגל" של אנשים שהם רחוקים ולא משפחה קרובה או חברים קרובים.
2- רציתי שכולם יבואו לשמוח בשמחתי ביום ובזמן שאני אחליט ויהיה לי נוח ואני אראה טוב וארגיש טוב ואתאושש מהלידה.
3- כן ואני לא מתביישת להגיד שרציתי להרוויח קצת כסף כדי שתהיה לי את האופציה לפתוח חשבון חיסכון לבנות ולהישאר קצת יותר בבית עם הגוזל הקטן והשביר שכמה שבועות לפני זה יצא לי מהבטן ועדיין לא מתאים לי ומפחיד אותי לתת למישהו אחר לשמור עליו ולטפל בו.
אני לא מבינה למה חושבים שבת שווה פחות מבן ולבת לא מגיע שיחגגו לה
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
קרן ולכל הבנות הבהרה קטנה
אני אמרתי לנתי אצל להב - "גם אם יהיה בן מצידי חיתוך בית כנסת וזהו
אבל בגלל שאין סיכוי שנעשה בריתה אז לפחות בזה אני אוותר לך"
וקרן ממי אין לך מה להעלב זה הרגשה אישית ולא בא נגדך חס ושלום - צר לי אבל כל מי שאני מכירה כל הסביבה הקרובה כולם אמרו "בבריתות מרוויחים" - ושיבוא מישהו שלא אמר את זה. וזה לא קללה - זה פשוט הסיבה שאני אישית לא רוצה לעשות בריתה. מי שרוצה לעשות שיעשה בכיף למה לא - אני מתנה ללידה לאנשים שקרובים אלי מביאה מה שלא יהיה
-
רגע אולי בעצם זאת הסיבה שחמתי וגיסות שלי עוד לא הביאו כלום? הם מחכים לבריתה
-
מיכל מה את רצינית? את תחכי שנה שיסיימו את האבל ואז תחגגי בריתה?
אחרי שנה?
-
נטלי, אנחנו מאד רוצים לעשות אירוע- כולם כבר מחכים לאירוע.. אפילו הוריי...
אנחנו נעשה את זה כשהדס תיהיה בת שנה ב"ה
כמו יום הולדת גדול כזה....
-
כל העניין הזה של מסיבות ברית/בריתה אני באופן אישי לא אוהבת. מכמה סיבות:
לא רוצה לראות את כל העולם ואשתו אחרי לידה כשאני כואבת ודואבת.
לא רוצה להוציא תינוק בן יומו ואפילו בן (חודש חודשיים) להמון הזה לאורות האלה לרעש וכו'.
אני אדם שפשוט אוהב את השקט של אחרי לידה עם בעלי והמשפחה המצומצמת הקרובה.
נראה לי שלמשפחה היותר רחוקה (מבחינת קרבה וגם גיאוגרפית) ולחברים פחות קרובים זה עול.
לי יש שני בנים ולאף אחד מהם לא עשינו מסיבה באולם. עשינו את הבריתות בבית עם מוהל (עם הרדמה) אחרי 3 חודשים בערך כינסנו את המשפחה הקרובה ועשינו "על האש" מושקע ככה לא היה את עניין האולם והבלאגן וגם מי שבאמת קרוב ורוצה לחגוג בשמחתנו מגיעים(ולא כאלה שמגיעים כי הוזמנו ו"לא נעים"). ולדעתי האווירה באירוע ביתי מצומצם שונה לחלוטין מאווירה באולם הומה
[url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")