הי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל צהריים טובים לכולן..
    ככה,אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר חצי שנה...מהמחזור האחרון שהיה יותר בכיוון של כתמים חומים קצת הרמתי ידיים והחלטתי שאם זה יקרה זה יקרה,נמאס כל פעם להתבאס מחדש...ודווקא שהחלטתי שלא לחשוב על זה,המחזור לא בא...
    הייתי אמורה לקבל אתמול אבל כלום...היו לי כאבים של מחזור שבוע לפני שהייתי צריכה לקבל ואתמול אפילו לא שמתי תחתונית כי פשוט לא היו לי כאבים של מחזור...

הייתי הבוקר אצל רופא נשים והוא הביא לי בדיקת דם להריון לבצע מחרתיים...מוזר שנכנסתי לאדישות כזו,אפילו עברתי היום בניו פארם ולא הסתכלתי לכיוון בדיקות שתן ביתיות...
13 תגובות
עמוד 1
  • תמשיכי "באדישות"

לחץ לא מוביל לשום מקום..

חכי...

סבלנות...

זה יגיע!

שיהיה המון בהצלחה!

תעדכני..
  • מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם!!

תעדכני

• כשהאדישות מתחילה ההריון מגיע
    זה עובד ככה כי אז את משתחררת מהחשבות והלחץ
    מקווה שזה הריון

תעדכני
  • איזה נשמות טובות שאתן!

אני כבר כמה דקות יושבת וחושבת איך להגיב,כי מצד אחד הגוף מייחל לזה ומצד שני הראש מפחד להתאכזב אז אני מעדיפה לחשוב שזה לא למרות האיחור..

דרך אגב,אחרי כמה ימים מהאיחור אפשר לבצע בדיקת דם של הריון?אחותי בהריון ויום אחרי שהיא היתה צריכה לקבל היא עשתה בדיקה ביתית ויצא חיובי אז למה הרופא אמר לי לחכות יומיים?

תודה על העידוד...:)
  • בעיקרון יום אחרי האיחור את יכולה לעשות בדיקה ורוב הבדיקות יגלו אלא אם כן היה ביוץ מאוחר ואז יתכן שזה יראה שלילי ויהיה חיובי
    אם הצלחת לאתר את הביוץ שלך ועברו 10 ימים מהביוץ תעשי בדיקה
  • כל הכבוד לך....

שנשמע רק בשורות טובות

חני
  • המחזור עדיין לא בא...בעלי קנה לי אתמול בדיקה ביתית והתעקש שאעשה אותה ובסופו של דבר זה הראה שלילי...

דברתי על אדישות אבל מצאתי את עצמי בוכה עד 1 בלילה אתמול....בלי קשר להריון אבל סתם הוצאתי דברים מפרופורציה....סתם רציתי לשתף...:(
  • מאמיייייי אל תקחי את זה קשה
    הכל יסתדר, זה הכל עניין של זמן ועיתוי
    תירגעי , תנסי להמשיך להיות רגועה ואופטימית והכל יגיע
    יכול להיות שבכלל הבדיקה לא הראתה תוצאה נכונה אל תמהרי לשלול עד שלא מגיע מחזור
  • הייי... אני מכירה את ההרגשה... ולגבי הבדיקה הביתית: יש לי ב"ה ילד אחד ואני עכשיו בהריון, ואף פעם לא יצאה לי תשובה חיובית בבדיקות האלו... חבל על הכסף ועל כוחות הנפש שלך...
  • אולי המחזור האחרון היה השתרשות??
    בהריון אצלי היו לי גם כתמים חומים והייתי בטוחה שקיבלתי ו...
    היום הוא בן 3 :)
  • לגבי הבדיקות הביתיות,אחותי נכנסה להריון ויום אחרי האיחור היא עשתה בבדיקה הביתית וראו 2 פסים...לי בכל מקרה הרופא המליץ לחכות יומיים שלושה ולעשות בדיקת דם אז אני אחכה...(והפעם בסובלנות..)

לגבי הבכי,סתם משהו שקשור לארוחות החג....שונאת חגים ואת כל הביחד המזוייף הזה של המשפחות ופשוט לא בא לי להתחיל את השנה ככה ויוצא שביני לבין בעלי אין הבנה בנושא,לא נורא יעבור....

אה,דרך אגב הדימום שהיה כתמים גמני חשבתי שזה השתרשות למרות שבדיקת דם יצא שלילי כי האחות נתנה לי להאמין שיכול להיות שבוצע מוקדם מידי ובלה בלה בלה...אבל עשיתי בדיקת אולטרסאונד שהיה שם זקיק בשחלה ימנית מה שאומר שבטוח שזה לא הריון....זהו...

תודה על ההקשבה...ועל זה שאתן כאן כדי להכיל אותי ואת הכאב הזה...
  • כן אני מכירה את זה

דרך אגב עדיף לקיים יחסים כשהגבר מעל ( תנוחה מסיונרית ) או כשהגבר חודר לנרתיק מאחורה כי ככה הזרע לא נשפך החוצה ומגיע יותר קרוב ליעד

וסתם עוד מידע ......בכל חודש נתון לגבר ואישה בריאים ובהנחה שהיה ביוץ יש סיכוי רק של 15-20% שיתרחש הריון ....אתן קולטות ? ולכן לכל הלחוצות שלא מבינות איך הן עדיין לא בהריון תבינו עד כמה העניין לא פשוט ומסובך ....חוץ מזה שהזרע המסכן צריך לעבור כזאת דרך מייגעת וקשה עד הביצית מסכנון וגם הוא צריך לחדור לתוכה וצריך להיות לו מבנה ראשן טוב בשביל זה אחרת אם יש לו ראשן לא טוב הוא מגיע ולא מצליח לחדור
    מי שלמדה פעם ביולוגיה בטח למדה על זה קצת
  • חחחח בלי טעות הגבתי גם כאן במקום בהוגע בקשר לצוואר רחם ...סליחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה