-
מאמי אני אפילו לא יכולה לתאר לעצמי מה את מרגישה.
מזל שיש לך את תאיר המתוקה. תתמקדי בה, היא תביא לך את האושר.
בינתיים קבלי המון
-
ממי התגובה שלך היא יותר בריאה מבריאה!!!
כתבתי לך כבר ואכתוב שוב - זה בסדר לבכות, זה בסדר להתאבל, זה בסדר לכעוס, זה בסדר לפחד - את יודעת מה יותר מאשר בסדר זה אפילו חובה!!!
והעיקר העיקר העיקר שבסופו של בכי, בסופו של כעס - את מוצאת את נקודת האור, את פתח הבריחה, את מקור השפיות ויודעת להעריך את מה שיש ולקום חזרה על הרגליים.
ולגבי המכון הפתולוגי- ממי התשובה שלהם אולי לא תחזיר לך אותו, אבל היא כן תיתן לך את התשובה לשאלה למה הוא לא איתך. וביננו גם את יודעת עמוק עמוק בלב שאין שום דבר שעשית לא בסדר. כמה ביקורות הלכת, כמה פעמים היית במיון, היית הכי מודעת לעצמך ולהריון שרק אפשר - תדעי דבר אחד והכי חשוב - את לא אשמה!!!!
אוהבת אותך מאוד ותמיד פה בשבילך
-
תודה מתוקות מעריכה את התמיכה
-
אה ולגבי הפחדים שלך - תראי ממי אני לא ידועת עד כמה זה קיצוני,כי את לא יודעת איך זה הפחדים ברגלים - אני יכולה לספר לך שכולנו נכנסו לחרדות היסטריות ברגע שנולדים הילדים
ולפעמים נכנסים לפחדים ולדמיין את הגרוע מכל ותרחישים נוראיים - כי זה להיות אמא אין ברירה
אבל אם את חושבת שאת באמת באמת באמת במצב נוראי וחרדה יתר על המידה - אולי כדאי שתפני לייעוץ מסויים - זה לא בושה= עברת דבר נוראי ומותר לך להיות זקוקה לתמיכה
-
מיליון
-
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
-
מאמי, אין מילים שיצליחו לנחם אותך!
ואני עם סיון, התגובה שלך בריאה לחלוטין.
-
מאמי קודם כל המון
-
-
מאמי אני חושבת שסיון כתבה כבר את הכל בצורה הכי נכונה..
אני יכולה רק למתוך ולהוסיף שאני אוהבת אותך המון ושבעיניי את גיבורה!!
-
-
נסיכה את
-
-
-
ענבלי מתוקה שלי..
-
-
ענבל
-
אהובה שלי,
אני קוראת את הודעתך והדמעות זולגות גם אצלי.
קשה עד בלתי אפשרי לתאר את מה שאת מרגישה ואין מספיק מילים אפילו.
אני מסכימה עם סיוון ועם שירן - את צריכה לזכור את הדבר הכי חשוב את לא אשמה בכלום!!!
עוד יהיו לך התפרצויות בכי שלא תדעי לשייך אותם למשהו ספציפי אז תבכי ואל תרגישי אשמה על כך שאת בוכה כי זה הכי טבעי בעולם.
אני מחבקת אותך ואוהבת אותך מאוד!
-
בנות אתן מרגשות אותי אוהבת כל אחת מכן מיוחדות שלי
-
ענבלי יקירתי,
אני כל הזמן חושבת עליך.
אנחנו לא מכירות מקרוב, אבל תדעי שאת כל הזמן במחשבות שלי.
אני בטוחה שאת אישה חזקה ואמא מדהימה.
אני לא אחזור על כל מה שהבנות אמרו פה, אבל רק תדעי שאת כל הזמן בליבי
-
הלוואי וידעתי איזה מילים לכתוב לך פה על מנת לנחם אותך
אבל אין לי.
-
את חזקה את גיברוה את מדהימה
-
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
-
/link/link_through/1yg9h-101]
-
לילוש- איך הצלחת לצאת מזה (עם יצאת מזה בכלל) הוא פשוט כל הזמן במחשבות שלי בעלי ראה אותו ואמר שהוא ממש היה דומה לתאיר
-
-
-
-
שולחת לך מיליוני
-
שולחת לך מיליוני