בחילות, והקאות- לא מצליחה לתפקד!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אודה למי שיכולה לעזור לי למצוא פיתרון לבחילות וההקאות הקשות שאני עוברת...

איך עוברים את התקופה הזאת? זה התחיל לי לפני שבוע בדיוק!! אני זרוקה כבר שבוע בבית כמו סמרטוט, לא מתפקדת, בקושי אוכלת...איך הולכים לעבודה? איך מתפקדים? אתמול אחרי שעה וחצי שהייתי בעבודה חזרתי הביתה...

מה עושים? אני מפחדת שזה יפגע לי בעבודה, בלימודים... אני פשוט סובלת מבחילות 24 שעות ביממה!!!! זה פשוט סיוט, אתמול בנסיעה לעבודה אמא שלי עצרה לי בדרך 3 פעמים כי הרגשתי שאני עוד שניה מקיאה את נשמתי

הייתי אתמול אצל הרופא שלי שאמר שאין כ"כ מה לעשות, זה ההורמונים שמשתוללים בגוף, והביא לי נרות של פראמין שעזרו לי מעט- אבל לא יותר מידי...

הכי מטרידה אותי העובדה שאני לא מצליחה לתפקד בעבודה!!! מה עושים? הרי אני לא יכולה לקחת חופשה עד שזה יעבור...

4 תגובות
עמוד 1
  • לשתות מים קרים בשלוקים קטנים
    קרקר קטן
    ג'ינג'ר אמור לזור.
    המון המון סבלנות...

• הרבה אין מה לעשות
    דוק
  • גם אצלי היו בחילות נוראיות.. הרגשתי כמו סמרטוט
    אבל אני אנחם אותך בעובדה שזה עובר...
    ואז מתחילים להרגיש יתר טוב ולהנות מההריון...

לי עזר למצוץ לימון, כפית סוכר
    לשתות הרבה מים ולאכול עוגיה יבשה כמו פתי בר על הבוקר...
    כשלא אוכלים- זה מגביר את הבחילות...

• WELCOME TO THE CLUB
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה