אוף, אני שונאת את העבודה שלי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא תמיד, ולפעמים היא אפילו חביבה... אבל כשיש לחץ לחץ לחץ כל הזמן, ואני עוברת מדבר לדבר, והכל דחוף דחוף דחוף, ואני מסיימת לעבוד ב-21:00 בלילה במקרה הטוב, ואין לי זמן לבעלי (שיצא אתמול למילואים ) פשוט בא לי לצרוח:

קח את התפקיד הזה, את העבודה הסיזיפית הזו, את המקצוע הלא מתגמל הזה, את השעות המחורבנות האלו, ולך ......!!!

אוףףף, בא לי הביתה...
6 תגובות
עמוד 1

• במה את עובדת מאמי שזה כל כך הרבה שעות ?
  • עו"ד... זה לא תמיד ככה, אבל עכשיו כשהסתיימה הפגרה של בתי המשפט וכולם רוצים למהר להגיש תביעות, והבוס שלי נהנה איכשהו מכל הלחץ הזה ולכן גם בעצמו מחליט שכל דבר הוא סופר דחוף למרות שאין סיבה מיוחדת לכך בהרבה מקרים...

בנות- אל תלמדו משפטים! אלא אם כן לאבאאמא יש משרד... העבודה קשה, שעות ארוכות, לא משלמים שעות נוספות (והן רבות וקשות), ההתקדמות איטית (בעיקר לבנות) ומאוד קשה למצוא עבודה...
  • תחשבי על זה שאת עכשיו אוגרת נסיון ובע"ה תפתחי משרד משלך.

אני חייבת להגיד לך שיש עוד לא מעט מקומות עבודה שהעבודה בהם מאוד סיזיפית ולא מתגמלת, לפחות יש לך לאן להתקדם.
  • מאמי אני הכי מבינה אותך בעולם.....
    אבל מה נעשה, "העבודה היא חיינו אך לא בשבילנו.... "
    אני עובדת בתור סייעת רופא שיניים והרופא שאני עובדת אצלו תמיד אבל תמיד מאחר, אף פעם לא מגיע בזמן... ותמיד יש לחץ מטורף ולא מספיק שיש לו לחץ, הוא לא עובד מספיק שעות ביום לכמות האנשים שיש לו והוא גם כל שני וחמישי נוסע לחו"ל ואו שפתאום הוא מודיע לי 5 דקות לפני שהוא צריך להתחיל (והמטופל הראשון כבר יושב בחוץ...) שהוא לא מרגיש טוב והוא לא בא...
    בקיצור אני יכולה לשבת שעות ולקטר לך עליו...
    אבל אין מה לעשות, צריך לעבוד ולהתפרנס....
    יהיה בסדר בעזרת ה', אולי נזכה באיזה לוטו ואז לא נצטרך לעבוד
  • חחחחחחחחחח אצלנו זה בלי סוף לחץ! אני עובדת בשירות לקוחות בחנות ענקית! כל היום בלאגן וצרחות של לקוחות! ממש שוק מחנה יהודה:)

מה
  • בכל משרה ותפקיד ניתן למצוא חסרונות ויתרונות
    צריך לנסות תמיד לראות את החצי כוס המלאה בתחום שבו עובדים
    גם אני רואה את החסרונות אבל מיד מזכירה לעצמי על היתרונות וממשיכה קדימה ורק בזכות הראיה לדעתי הגעתי עד הלום ! ואני יודעת שאמשיך קדימה !
    יפעתי ככה זה בכל מקצוע זו תקופה קשה ואני מאמינה שהיא תגמר ויהיה לך קל יותר !

תתעודדי אנחנו פה איתך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה