מגיע לכולכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה!!!

בלעדיכן לא הייתי מצליחה להתאושש.
    אז התאוששתי והחלטתי עם עצמי שאני מחכה למחזור וברגע שהוא מגיע אני אלך לעשות מעקב זקיקים ובעלי בדיקת זרע ואז ישר לרופא שיגיד לנו איפה הבעיה.

אז שוב, תודה רבה לכן על התמיכה.
13 תגובות
עמוד 1

• כל הכבוד לך
    בהצלחה מתוקה
  • גישה נכונה
    בהצלחה החודש...

חני
  • אני כמעט כבר לא כותבת בפורום, אבל אני אגיב.

לי היה איחור של 10 ימים (מזמן...) ובדיקת דם שלילית (בטא של 5 - זה אכן שלילי ללא ויכוח או ספק) ורק אחרי שהפסקתי לרוץ לשירותים כל שעה ולבדוק אם קבלתי, המחזור הגיע. הלחץ האטומי של תקופת הכניסה להריון גורר איתו, גורם למחזור להשתגע גם אם את הכי סדירה שיש.

אז תנשמי עמוק, את תקבלי, בזמן הקרוב, את תראי.
  • פאאאניייייי איפה נעלמת ????
    מה נשמע ?? מה חדש ??

אני מסכימה עם פאני לגמרי וזה גם מה שרשמתי לך בהודעות הקודמות שלך

• lilush1 באמת הייתי צריכה ללכת, הגעתי למרפאה ועם המזל שלי הייתה שביתת רופאים. כשהרופאים חזרו לעבוד הביוץ שלי כבר עבר.

soshi באמת נעלמת. התגעגעתי לתגובות שלך.

תודה רבה לכולכן!

אני לא מאמינה שאני רושמת את זה, אבל- מחזור, בוא עכשיו!!!!!!!!

• גם אני אליך!!!
  • מאמי אני שמחה לשמוע שהתאוששת קצת....
  • היה לי סיפור עם הקביעת תור לרופא.
    בגלל שלכל רופא מקצועי יש שיוך למשך 3 חודשים, אז אני לא יכולה ללכת לרופא אחר חוץ מהרופא שהתחלתי איתו לפני חודש. התור הכי קרוב אליו הוא עוד 3 שבועות, אבל אני נכנסת כל יום לאתר לבדוק אולי מישהו ביטל. זה גם מה שהציעו לי דרך *2700- שירות לקוחות של כללית.

בסופו של דבר יהיה בסדר.

אגב, אמרתי לך שאני מתה עליך
  • גם אני נשמה לי!!

• מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה