צריכה עצה - נסיעה לחו"ל מהעבודה, איך להקל על הילדה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נוסעת ל 4 ימים, אם יש לכן טיפים איך ומתי להכין אותה, דברים שאני או בעלי יכולים לעשות בזמן שאני בחו"ל וכו'
13 תגובות
עמוד 1
  • תגידי לה שאמא טסה באווירון לכמה ימים ושהיא תחזור היא תביא לה מתנה יפה

• אני לא הייתי אומרת לה שאמא טסה באוירון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מילנה ככה אמרה לשחר שטסנו... הוא קיבל את בסדר גמור

• אנחנו התחלנו לדבר על זה כשבוע לפני, אפשר 3-4 ימים, סיפרנו קודם כל מי יהיה איתן וכמה כיף יהיה ומה הם יעשו ביחד ואז סיפרנו שנטוס במטוס גדול לארץ צרפת, לעיר פאריז, הראנו תמונות של פאריז, הבטחנו המון מתנות, השארנו לכל אחת טבלת ייאוש של ארבעה ימים + מדבקות שאוהבות ותילינו במקום שהן יכולות להגיע אליו, השארנו תמונות שלנו איתן על המקרר כך שיהיו נגישות אליהן וסבא וסבתא מצידם דאגו למלא את הזמן בדרך הטובה ביותר, הוציאו הרבה אנרגיה וחזרו הביתה כדי לאכול להתקלח ולישון.
    אצלנו זה עבד מצוין.
    אצלכם אבא נשאר - זה כבר פלוס עצום.
    ממליצה בחום רב - לא לדבר איתה בטלפון - אלא אם כן היא דורשת - זה בעיקר מגביר את הגעגוע, להביא הרבה דברים קטנים וכיפים - אנחנו מצאנו עוגיות של דורה ושל קיטי, ושוקולדים בצורות מיוחדות, והמון משחקים קטנים כך שמהמזוודה יצאו המון מתנות קטנות יותר ופחות.
  • אנחנו אמרנו ליונתן (גם כשאני הייתי צריכה לטוס וגם כשבעלי היה צריך לטוס) שאמא/אבא צריכים ללכת לעבוד במקום רחוק ובגלל זה צריך לטוס באוירון ואי אפשר לחזור כל יום הביתה.
    ובאמת עשינו טבלת יאוש עם מדבקות/לכתוב מה עשינו באותו יום (מעין יומן להורה שלא נמצא).

זה גם מה שקורה בפועל (לא משקרים לו אלא מסבירים לו לרמתו) וגם יונתן מרוצה שאבא/אמא מביאים מתנה מהאוירון (אוירון קטן).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • יפעת- אני בטוחה שאם אני אגיד לשקד שאני טסה במטוס, אז גם הוא ירצה
  • מילנוש - כידוע - לשקר אין רגליים, לכן תמיד עדיף לומר את האמת, "אמא צריכה ללכת" זה בכלל לא משנה לאן.
    גם שיוצאים לבלות "אבא ואמא הולכים עכשיו, נחזור כשתישן"
  • גם שחר רוצה והוא מבקש... אז הסברנו לו שעוד קצת שהוא יגדל אמא ואבא יקחו אותו לטיול באווירון

שחר גם אוהב סרטים אבל הוא יודע שאמא ואבא יוצאים והולכים לראות סרט

• תיהני
  • אני הכנתי מתנות והפתעות לרוב, ובעיקר מתנה אחת לכל לילה שמקבלים לפני השינה ואפשר גם לישון איתה (דובי למשל) ומתנה נחמדה לבוקר/אחרי הגן.
    ממליצה כן להסביר שטסים במטוס, המטוס טס בשמיים, וכשהוא נוחת יורדים ממנו והולכים לישון במלון ולעבוד ב______. (תסבירי לה את זה ממש כמו סיפור שחוזרים עליו הרבה פעמים). ממליצה כן לדבר איתה בטלפון ואם אפשר אז אפילו בסקייפ וכמובן- להבטיח לה שהיא תבוא לאסוף אותך משדה התעופה יחד עם אבא וגם תקבל מתנה כשתחזרי
  • תודה בנות על כל ההמלצות, אני רוצה להכין אותה מספיק זמן מראש, מצד שני לא רוצה שהיא תדאג נניח שבוע (כי הרי אין להם תחושת זמן, היא לא תבין מתי זה באמת קורה)
    לצערי היא גם לא תוכל להיפרד ממני בשדה או לאסוף אותי כי הטיסות
  • עינבר- אני עושה בדיוק את מה שאמרת.
    בד"כ אני תמיד אומרת לשקד לאן אני הולכת. וכשאני הולכת למקום שאני לא רוצה שהוא ידע לאן, אז אני פשוט אומרת לו שאני הולכת ואחזור כשהוא ישן.
    שיקרתי לו רק בעניין העבודה
  • אני חושבת שיומים לפני זה מספיק להכין את הילדה
    גם אנחנו נסענו כבר באמצע הלילה ככה ששחר לא ראה שנסענו אבל מה שעשינו זה נתנו לו לישון אצל ההורים שלי .. ויצאנו משם כאילו שאנחנו נוסעים ויוצאים נפרדנו ממנו יפה נשיקות חיבוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה