זה לא עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הדאגה האין סופית הזו בכל פעם שהיא ישנה!!!

כמה אפשר ללכת ולבדוק אותה???
    כמה אפשר ללכת, לראות את העינים החצי עצומות - אין תנועה בבטן והנשימה שלי נעתקת והלב פועם במהירות
    זה ענין של כמה שניות שבהם אני מרגישה שאני משתגעת....
    עד שאני שמה את היד על החזה - ו הכל בסדר..

כבר כמה פעמים עמדתי ליד המיטה שלה בוכה בהיסטריה כי פתאום היה נדמה לי ש....
    מה זההההההההההההההה?????!!!???

זה עובר תגידו לי?

7 תגובות
עמוד 1
  • זה לא עובר
    זה רק מתמתן

• היי מכילי,
    אני לא יודעת אם אני הייתי חרדתית עד כדי כך, אבל גם אני הייתי ניגשת מלא לבדוק מה איתה בלילות, כל פעם שהייתי מתעוררת לשניה הייתי רצה למיטה שלה ובודקת אם הבטן שלה עולה ויורדת :)
    חוצמזה, אמא סיפרה לי שכשרק נולדנו אבא שלי היה שם לנו כפית מתחת לאף לבדוק שיש עליה אדים....
    אז אני מניחה שאת נורמלית
  • הרגשה נוראית- זה פחד תמידי....
    עם כל הכיף וההנאה שבדבר..

• מיכל אני באותה סיטואציה ושואלת את אותה השאלה מתי זה עובר?!!!!

שגעון אחד גדול בקושי ישנה כל שעה קופצת מחלום ובודקת שהכל תקין....

אולי בגיל שנתיים ואולי אף פעם לא

/link/link_through/1yg9h-101]
  • מאמי ברוכה הבאה לאמהות.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • וואללה לא סיפרו לי שזה ככה
    כנראה שאת הפרט הזה השמיטו

• מיכלי זה כל כך טיבעי אני עוברת בדיוק את אותן התחושות וגוללתי כבר מלא תסריטי אימה בראש זה חלק מהתמודדות וההתחלה בכל הנוגע ללהיות אמא. כל החיים נדאג להם וכל פעם קצת יותר כניראה שאין מה לעשות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה