מנסים כבר המון זמן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות.
    ב 31- לאוגוסט היה לי ביוץ
    וממש מס' ימים אחרי התחלתי להרגיש עקצוצים בפטמות, בבית השחי ובטבור, מה שלא קורה לי כמעט ובכלל. בנוסף שמתי לב שיש לי עיגולים לבנים סביב הפטמה. יש לי כמה שאלות:
    1. האם למישהי היו פעם עיגולים לבנים כאלו והיא קיבלה מחזור? או שזה סימן מוחלט להריון?
    2. התחיל לי היום דימום ממש בניגוב, זה ביום ה- 26 למחזור שלי וזה בד"כ התאריך שאני אמורה לקבל.
    3. עשיתי היום בדיקת הריון שאמורה לגלות יומיים שלושה לפני התאריך של המחזור, והיא יצאה שלילית.

מה אתן אומרות?
5 תגובות
עמוד 1
  • פלורינה היי ...קודם כל בהצלחה

חשוב לציין שאם אנחנו מחפשות תופעות של הריון או תופעות יוצאות דופן הן תמיד
    מגיחות להן מהפינה ....זה פסיכולוגי...עם המוח שלנו אנחנו יודעות לייצר כל דבר !
    לגבי שאלה מספר אחד לא היה לי בכנות גם לא שמתי לב אבל אני לא פונקציה אני פחות קשובה לגוף שלי
    כשרציתי לחשוב שאני בהריון שמתי לב לכל מיני תופעות ומיד איפסתי את עצמי
    והפסקתי לחפש ....היו לי בחילות, סחרחורות, תאבון יתר, חוסר תאבון, גודש בחזה
    ( החזה שלי בכלל גדל מאז שהפסקתי גלולות) ומה לא !

תראי הכל יכול להיות יתכן מאוד שנקלטת ויתכן שלא העיקר לא להתבאס ולהיוות אופטימית

לגבי שאלה מספר 2 יתכן שזה תחילתו של מחזור שלפעמים מגיע בתחילה ככתמים בניגוב ומתחזק תראי אם זה מתחזק לך ...
    לגבי שאלה 3 אם בתאריך שבו את אמורה לקבל עשית את הבדיקה והיא שלילית סביר להניח שאת לא בהריון אבל תזכרי שהבדיקות לא תמיד תופסות ויש מיקרים ששמעתי שלא מראות תשובה חיובית גם כשאת בהריון.

הלן

• מאז הנסיונות יש לי כמעט כל חודש כל מיני סמפטומים משונים......
    הכל בראש כנראה
    מקווה שיצליח לך
  • ומה לגבי העיגולים הלבנים סביב הפטמה? אף פעם עוד לא ראיתי את זה לפני .... למישהי היה וקיבלה מחזור, או כפי ששאלתי, זה סימן להריון?
  • ממה שאני יודעת לפני הריון הפטמות מתכהות ולא להיפך, אבל אצל כל אחת זה שונה. תחכי עוד כמה ימים ותעשי שוב בדיקה, בתקווה שהמחזור לא יגיע ...

רעות
  • טוב... נראה מה יהיה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה