שמירת הריון- קצת סדר בבקשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי כל מה שהיה בזמן האחרון החלטתי לנסות לקבל שמירת הריון בהמלצת הרופאים במיון, היום הייתי אצל הרופאת נשים והיא אמרה לי משהו שעד כמה שהבנתי הוא לא באמת נכון או שכן אני כבר לא יודעת.. שאני צריכה להיות 30 יום במחלה רצופה (לא שמירה) ורק אח"כ אני בכלל יכולה לנסות ולבקש שמירה על הימים שאח"כ ובכל מקרה מאשרים רק עד שבוע 34 ולא אחרי??? אז מה הרעיון בשמירת הריון אם אני אחזור לעבוד בשבוע 34 ושוב יתחיל להוציא מחלה כי אני לא יכולה לעבוד?
    בנוסף עד כמה שהבנתי מהאתר של ביטוח לאומי אני לא חייבת לנצל את כל הימי מחלה שלי לפני השמירה אלא הרופא פשוט צריך לתת לי ימי מחלה ואחרי חודש רצוף אפשר להגיש את התביעה ולא לפני אבל אם מה שהרופאה אמרה הוא הנכון אז לא ישארו לי ימי מחלה ואז אני נפגעת מכך אז אני כבר ממש מבולבלת... אפשר קצת סדר?
    המצב כרגע הוא שיש לי מחלה רצופה עד יום שישי שזה כבר 13 יום במצטבר וסביר להניח שיהיו גם אחרי, אני צריכה בעבודה לדווח עליהם כמחלה ויורידו לי מהימים או כשמירה ולא יורידו לי מהימים?

סליחה על האורך פשוט זו ממש מלחמת התשה...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אחרי שמאשרים כי זו שמירת הריון, את "מזדכה" בחזרה על ימי המחלה שלך.
    תלוי מאוד למה מבקשים שמירת הריון - חלק מהסיבות הן עד שבוע 34 ואחרות הן עד הלידה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה