שיתוף מרגש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני לא יודעת אם מישהי יודעת אבל אני עובדת במעבדה לפוריות הגבר, אני אחראית השבחות זרע ומכינה את הזרע לצורך הזרקה תוך רחמית לזוגות שיש להם בעיות פוריות.

לפני כחודשיים הגיע זוג למעבדה שאני מכירה ( זה קורה מידי פעם..) מסתבר שזאת חברה שלמדה איתי בעבר, בהתחלה היא נכנסה ללחץ, התפדחה מאוד.. הרגעתי אותה ולא הראתי לה שאני מייחסת לזה חשיבות רבה..
    בחודש הראשון ההזרעה לא הצליחה.. עבר חודש ועשיתי לה השבחה נוספת, עם המון ציפיה שיהיו תוצאות טובות
    היום התבשרתי שהיא בהריון איך אני מתרגשת!! זאת לא הפעם הראשונה שיש תוצאות טובות להשבחות אבל בגלל שזאתי מישהי שאני מכירה זה הופך להיות מאוד אישי ומרגש!

מאחלת לעצמי שיהיו תמיד תוצאות כאלו טובות, אני מתפללת לקב"ה כל פעם שבכל השבחה שאני עושה יהיה זרע של קיימא.. אמן!!

זהו, תודה על ההקשבה...
15 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך..ומזל טוב לזוג..!!!

]
  • העברת בי צמרמורת עכשיו...
  • זה ממש מרגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • אווי באמת מרגש, איזה כייף לשמוע דברים כאלה
  • אמן ואמן!

• כן יירבו

• תודה בנות
  • אודליה יקירתי
    ריגשת אותי מאודדדדדדדדדדדד
    כמישהי שעברה לא מעט הזרעות ריגשת אותי מאוד.

ב"ה יש לנו תאומות מהשבחות .

את יכולה לכתוב קצת יותר אינפורמציה כיצד משביחים את הזרע ? זה מאוד מעניין אותי
  • בהחלט מרגש
    כן יירבו

• בהחלט מרגש ואמן תמיד יצליח לך והמון זוגות יזכו בילדים שהם כל כך מצפים להם כי אושר יותר גדול מזה
  • היי אודליה,
    אני מהפורום השכן- טיפולי פוריות ולפעמים אני מציצה פה
  • עשית לי צמרמורת
  • כפרה עליך! את תותחית בכל מה שקשור להשבחה!

• תודה מקסימות!!!!

אחוונת אין כמוך!!

אליה מהעוגב אני לא ממש רוצה להגיד איפה אני עובדת ( בכל זאת לשמור על פרטיות ) את יכולה לכתוב לי בפרטי במייל ואני יגיב לך [email protected]

ממש מרגש לקרוא את מה שאתן רושמות, אני באמת הייתי מוצפת רגשות אתמול והרגשתי צורך לשתף...

נשנוש מאחלת לך שתקלטי החודש להריון אמן!!

לגביי השבחת זרע בגדול,השם של הטכניקה קצת מטעה כי לא ממש משפרים את איכות הזרע אלא בוחרים מתוכו את תאי הזרע הטובים ואותם מזריקים לרחם ובכך מעלים את הסיכוי להיכנס להריון.
    בשלב הראשון נלקחת דגימת זרע מהגבר. דגימת זרע מכילה תאי זרע ונוזל זרע המגן על הזרע בעת מעברו בנרתיק האישה ,לאחר מכן מפרידים על גרדיאנט של סוכרים את דגימת הזרע ובכך מפרידים בין תאי זרע לבין נוזל הזרע , תאי הזרע שנעים בתנועה שוקעים למטה, אותם מעבירים לנוזל (מדיום) הדומה בהרכבו לנוזלים שנמצאים בחצוצרה.
    לאחר התהליך הזה מזריקים את התאים הללו לרחם של האישה.
    זה בגדול התהליך, יש עוד הרבה פרטים שתלויים בכמות תאי זרע שמתקבלת למעבדה, בטיב הזרע ובעוד גורמים נוספים.

בנות שיהיה בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה