אפילו גברררררר נכנס להריון, מה איתנו?....חח - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמעתן על זה? הגבר הישראלי הראשון שנכנס להריון, הזוי
9 תגובות
עמוד 1
עזבי היום שמעתי שמישהיא שיש לה ב"ה כמה ילדים .... ויש לה התקן ניכנסה להריון
אז מה מה איתנו ?
חחחחח קרין, כשחמתי נכנסה להריון של בעלי היא הייתה עם התקן.... אז באמת זה יכול לקרות...
גם בת דודה שלי עם התקן ונכנסה להריון שביעי!!!!!!!!!!!
איפה החיים שלנו????????????????
יש כאלה מפוווווו קטן והופ ....
בע"ה השנה הבאה עלינו לטובה כל הבנות שמחכות לפרי בטן יזכו
איפה שמעת? חח ח באמת הזוי....
מאחלת לכולנו שנה חדשה של התחלות חדשות והגשמת המשאלות ושב״ה כולנו נפגש בפורום השכן!!! א-מ-ן!!!!
יש לי חברה שניכנסת להריון רק מלהריח את בעלה..יש לה כבר 5 ילדים כולם מתוכננים באותו חודש שרתה ניקלטה..עכשו היא עם התקן וניקלטה איתו כבר פעמיים אבל הפילה.. יש כאלה שיותר מדיי פוריות..ואנחנו? אנחנו נמשיך לנסות עד שהמשאלה תתגשם ... ותאמינו לי אנחנו יותר פי 10000000000 נאהב את הילדים שלנו כי אחרי סבל וייסורים כאלה איך לא?
פשושה, אולי אני ובעלי נתחלף, אולי זה יקח פחות זמן לא שמעתי על זה, איך דבר כזה קורה?