שופרסל ישיר- בנות קיבלתי רק חצי הזמנה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עכשיו הגיע השליח וקיבלתי רק חצי מהכמות שהזמנתי למה? האים קרה למישהי? אני מתקשרת אליהם וזמני ההמתנה מטורפים.
16 תגובות
עמוד 1
מה?איזה הזוי
מה זאת אומרת חצי כמות?? היית אמורה לקבל רשימה של המוצרים, תסתכלי אם חוייבת עליהם- או שפשוט היה חסר במלאי. בעיקרון הם אמורים להתקשר אם חסר, אלא אם סימנת שלא ישימו בכלל מוצר חלופי
ווואלה היום קיבלתי משלוח הבית והיה הכל רק חסר פריט אחד והם התקשרו לעדכן בחיים לא קרה לי ורק ככה אני עושה קניות
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
בנות קודם כל תודה!!! רק עכשיו השגתי אותם והם אמרו לי שאני צודקת ומחר אני יקבל את שאר המוצרים. וביטלו לי למחר דמי משלוח. תודה
פונפון, הם נתנו לי גם שמן אורז מתנה וכמה דוגמיות של מרכך כביסה. מה קיבלת?
אני גם קיבלתי את שלי היום.... אני קיבלתי הכל והיה סבבה
רק שהם באו באמצע ההנקה- וזה היה מבאס...
קיבלתן את השוברים?
איזה שוברים מיכלי?
אלוהים בחיים לא היתי עושה ככה קניות - אני היסטרית לראות שכל מוצר שלם מושלם, ללא קמט אחד קטן, אם אני לא רואה שהעגבניה יכולה לזכות בתחרות שוק אין מצב שאני אקח - בקיצור אני היסטרית מדי בקניות
סיוון אני הזמנתי רק טיטולים וסימילאק זה ממש ממש משתלם, יצא לי לחסוך המון כסף באמת המון. מיכל קיבלתי שוברים אבל זה בכל קניה משם מורידים לך 25 שח' ככה הבנתי.
סיון במקומות האלה משתלם לקנות חיתולים ותמ"ל...
קיבלתי גם שוברים שמן זית ומרכך כביסה שבוע שעבר אני פעם בשבוע מקבלת משלוח וזה הכי משתלם פשוט קונה הכל מהקטלוג עוברת דף דף
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
באמת? וואי אז אולי באמת שווה בדיקה איפה רואים בדיוק את השופרסל ישיר הזה? מאיפה אתן יודעות מחירים? איך מגיעים לדבר הזה בכלל? זה בכל הארץ?
סיוני, זה סופר שאפשר להזמין ממנו רק באינטרנט... תכנסי לאתר ותרשמי זה לא עולה כסף...
הפמפרס למשל היה ב 57 לשתיי יחידות!!!!! אני לא יודעת אם עדיין קיים.. מטרנה 47 ש"ח מגבונים של האגיס רביעייה ב 15 קיצר יש דברים ששווה לבדוק ולהזמין... משלוח עולה כסף אבל אם עושים הזמנה גדולה אז זה משתלם
אני גם הזמנתי טיטולים לקחתי 4 כי זה יצא 100 שח כל יחידת 25- לא שווה??? ואז ראיתי שהמשלוח הוא 28 שח.. אני בד"כ מאלה שאוהבות ללכת לסופר אבל כבר אמרתי- אם כבר לשלם משלוח, אז כבר עד הסוף ועשיתי את כל הקניות משם...
על החלב היה הנחה, על האנרג'י היה הנחה על מוצרי ניקוי שהיינו צריכים הייתה הנחה... אז יצא סבבה לגמרי ועוד הביאו לי את זה עד המקרר....
כן אילוש השוברים הם בכל קניה את יכולה לתת 25 שח בשובר אבל זה מעל סכום מסוים (200 נדמה לי)
היי סיוון גם אני אף פעם לא עשיתי קניות באינטרנט אבל זה שווה ממש. קניתי סימילאק ב- 61.20 אדוונד שהוא עולה בדרך כלל 97 שח. את רושמת באינטרנט שופרסל ישיר בוחרת מה שאת רוצה וכל המחירים מופיעים לך.