חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    לא רגילה לשתף כ"כ אבל אזרתי אומץ
    כבר יותר מ7 חודשים מנסים... גם בהריון הראשון זה לא היה קל. הרגשנו שזה ממש היה נס- הרופא בזמנו אמר שהבדיקה של בעלי לא כ"כ טובה ולמזלנו ממש רגע לפני שמתחילים להציף אותנו בטונות של מידע לאפשרויות השונות מהם נצטרך לבחור ולהתחיל תהליכים שונים התבשרנו כי אני בהריון- זה מצחיק כי זה היה ממש בתחילת חנוכה והרגשנו שזה הנס הפרטי שלנו- ואני לא אדם עיקבי באמונתו
    ולכן עכשיו אני עוד יותר דרוכה- כי אני יודעת למה לצפות. בעלי שוב צריך לעבור בדיקה ואני מתחילה עכשיו מעקב זקיקים ומקווה שזה יעזור הפעם כפי שעזר בפעם הקודמת ואולי אפילו לא אצטרך לשוב לרופא. היום המכשפה הגיעה ולכן אני משתפכת לכן פה. פשוט כי אין לי מישהו אחר שאוכל לספר לו מבלי להיות נבוכה מידי. איזה מזל שיש אתכן. שיהיה לכולנו בהצלחה ובשורות טובות לשנה החדשה
    נ.ב מאיפה כל החתימות המדהימות שלכן איזה יופי זה!
5 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
  • תודה נאשנוש את מקסימה

• ברוכה הבאה לסיבוב שני

מקווה שהשהות תהיה קצרה...ב"ה

חני
  • הי,
    מאחלת לכם הצלחה רבה בתהליך הזה, שהנסיונות יהיו רק כיף ושמחה של שניכם (אחרת מה זה שווה???) ושמתוך הכיף והאהבה הזו יצא לכם קטן ומקסים!!!
    כולנו פה לוקחות חלק בתהליך הזה, וברור שאנחנו פה כדי להקשיב, לתמוך ולעזור...
    שיהיה סופ"ש שקט ורגוע!
    יפעת.
  • בהצלחה מתוקה מאחלת לך שגם הפעם יקרה לך נס כזה
    זאת גם ההוכחה לכך שאם נינוחים אז הכל מסתדר, אל תיכנסי ללחץ כל פעם כשא5ת חושבת על זהע תחשבי על הנס הנפלא שקרה לכם
    כנראה שניסיתם ואז כשכבר ידעתם שצריך ללכת לטיפולים נרגעת כי הבנת היכן מצויה הבעיה ואז נקלטת את דוגמא מדהימה לכל הבנות פה

גם לבעלי הבדיקת זרע הראשונה לא מושלמת
    5% תאים תקינים בנפח של 37 מיליון, אמנם הנפח פי 2 ולכן השקלולו הוא 105 וזה עדיין אל הנורמה אבל האורולוג אמר שניתן להיקלט כך, כעת אנחנו מחכים לתוצאות של הבדיקה החוזרת
    בנוסף לבעלי אני אובחנתי לפני שנתיים כפוליציסטית למרות שהבידקות דם לא העידו על כך והפרופיל לפני חודש יצא טוב
    כעת אנחנו ממתינים לתוצאות ואם לא אקלט בחודשיים הקרובים נפנה שוב לגיניקולוג (אנחנו מנסים חצי שנה )

ואחרי החפירה הארוכה שלי חחחחחחחח אני מציעה לך לחכות עוד קצת שבעלך יעשה שוב את הבדיקת זרע ולא למהר כי עובדה שכבר נקלטת
    אני מקווה שהדוגמא שלך תרגיע פה כמה בננות

שיהיה בהצלחה מתוקה

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה