-
סיפרתי לך את השיטה שלי... אכזרית, אבל עובדת: פעם אחד כשראיתי אותו קופץ למיטה, העפתי אותו משם בבעיטה!!!!!! מאז הוא לא התקרב לשם
אין מה לעשות, כשחתול שוקל פי שתיים יותר מתינוק, לא מוכנה לקחת שום סיכון.
-
אני מקווה שאני לא אגיע לזה.
אני רוצה לנסות שיטות לא אלימות קודם.
-
היי ג'ני
כל החיים יש לי חתולים והנה שיטה שהוכיחה את עצמה על יותר מחתול אחד:
את צריכה לגרום לחתול לגירוי לא נעים (אך לא כואב, הם יכולים לעשות דווקא), למשל להשפריץ מים, להרעיש עם משהו (מה שעובד הכי טוב אצלי זה פחית ממתכת עם מטבעות בפנים- אני פשוט מנערת. אפשר גם רעשן או כל דבר אחר..), למרוח חומץ במקום שאת לא רוצה שיעלה (הם שונאים את הריח) וללוות את המעשה ב"אסור" או כל מילה אחרת (אצלי בבית "אני הורגת אותך" ברוסית
-
הייי גן יש לי חתול פרסי הימלאי בבית
הוא מחונך אצלי לא עולה על שולחנות שידות וכלאה יש לן
את המקום שלו . ככה חינחנו אותו אבל עדיין בעלי בפחדים
שהוא יסתקרן לראות הילד
אני לא דואגת לזה אני מעדיפה לתת לילד ליגדול עם חייות בלי פחד
בכל אופן בעייני דפקי לו צעקה שתיים עם הוא מקשיב לך או לבעלך
הוא לט יעיז להתקרב לשם
בבהצלחה
-
קאליפסו, תודה רבה.
אני בהחלט אקח את הטיפים.
המצב המושלם הוא אם הייתי יכולה באמת להביא את הדברים הביתה לפני הלידה, אבל האמונות התפלות במשפחה שלי ושל בעלי כנראה חזקות יותר..
תודה רבה
-
גם לי יש חתול בבית
השיטה שלי היא שפריצר כילה עם 2 אטבי כביסה.
1. לשון עם שפריצר מים לידי וכל פעם שהוא נכנס לחדר (אני לא מחכה שיכנס למיטה) הוא חוטף שפריץ.
2. במידה ולא הייתי ערנית יש כילה על מיטת התינוק ואני סוגרת אותה עם שני
אטבי הכביסה כך שלא יוכל להיכנס למיטה זה פשוט, לא אלים, וטוב גם נגד יתושים.
אבל אני חייבת לציין שבצורה מאוד מוזרה החתול שלי לא נכנס אלי לחדר מרצונו האישי מאז שמתן נולד ואני ניצלתי את הפחד הלא ברור הזה שלו לטובתי וכשהוא מסתקרן ורוצה להיכנס לחדר אני צועקת לו החוצה והוא בורח
דוק
-
למיטה היא מעולם לא ניסתה אפילו להכנס והאמת גם לא לשידת החתלה
ההמלצה הכי טובה שלי לגבי החתול ושערותיו(לי יש פרסית עם טונה שערות) זה פשוט לסגור את הדלת....כל הזמן
אצלי כל החדרים סגורים, יום ולילה
-
שיטה טובה - לפני הלידה...
למלא את מיטת התינוק בבלונים, פעם אחת הוא יקפוץ והבלון ותפוצץ יותר הוא לא יכנס למיטה - בדוק.
לגבי שידת החתלה - לשים ניילון מרעיש עליה, לרוב חתולים לא אוהבים את הרעש של הניילון.
בהצלחה