שאלת ביגוד ראשוני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    אני עוברת על השקיות הישנות שלנו...
    ליאור ילידת ינואר ומסתבר שכל מה שהיה לה היה מפלנל.
    התינוקת החדשה תיוולד בעז"ה באמצע אוקטובר. נראה לכם שיש טעם להכין את החזיות והרגליות מפלנל?
    מה מלבישים בתקופה הזאת?
    אם זה יהיה בתור שכבה אחת בלבד זה יהיה בסדר או שזה חם מידי?
    אני מרגישה ממש כמו בפעם הראשונה.. הלידה הקודמת היתה כ"כ מזמן ואני לא זוכרת כלום... אני ממש בלחץ
    מיכל

11 תגובות
עמוד 1
  • אמצע אוקטובר כבר קריר יחסית לפחות בערבים.. תינוקת שרק נולדה צריכה חום, הייתי שומרת הכל ומכינה לבואה של הנסיכה, אבל עדיין מתחדשת בכמה פריטים קצת אווריריים יותר...

אין לך מה להלחץ יש לך שלושה ימים בביה"ח שתוכלי לשלוח את הבעלול לקנות מה שחסר לפי מזג האויר

• דוק
  • בדיוק מה שמיטל אמרה

• זו בדיוק ההתלבטות שלי.....
    אז פתרתי אותה בקניות
  • לשלוח את בעלי לבד לקנות

• ךלמה לא? היום עם הטכנולוגיה.. אני שלחתי את אסף לקנות כמה דברים וכל דבר הוא צילם ושלח לי... עשינו שיחת וידאו הכי פשוט.. בטח בהתחלה כשזה הבייסיקים שהם לא הכי כאילו היסטרים בדגמים שלהם

• הוא רק נכנס לחנות תינוקות הוא הולך לאיבוד..
    הוא ייקח כל מה שיידחפו לו שם

• לכבס? כבר? מלחיץ לא?!
  • א. אני לחוצה. מודה.
    ב. למה מלחיץ? יש לי מליון מה לכבס (עגלה, סלקל, מצעים, בגדים) ואני עובדת ככה שאין לי באמת זמן. אני עושה כל פעם קצת. יש לי סה"כ חודש לאירגונים (ולקבל אישור סופי להצעה של התזה שלי) ותוך כדי עבודה. זה נשמע לי ממש מעט זמן, בהתחשב בעובדה שאני מתכננת ללדת לפחות שבוע לפני התאריך

• תכבסי הכל לפני .. את הבגדים הראשוניים תשאירי לסוף שישאר ריח מפנק של מרכך...

ואני בעד להיות מוכנה ולהתחיל מוקדם... ברגע שנכנסים לתשיעי אין לדעת מתי הנסיכה תחליט שהיא רוצה החוצה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה