מישהי שמעה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על כדורים להגברת חלב בשם "מגה מילק"?
    הרוקחת אמרה שאלו הכדורים הכי טבעיים ומומלצים שיש.
    אני דווקא חשבתי לקנות את המסטיק תימני ששמעתי עליו דברים טובים
    אבל היה לי חשוב שהכמוסות יהיו טבעיות - אז ויתרתי מראש

6 תגובות
עמוד 1
  • היי שירן..
    אנחנו באותה הסירה אני קניתי את הטיפות מאמי מילק שלא נראה לי עזרו ומה שכן היו ממש מגעילות עד כדי חשק להקיא ועכשיו אני מנסה את הכדורי חילבה של הדס מקווה שזה יעזור
    בהצלחהההה ותעדכני..

• הכי נכון זה להניק מלא.
    תמנעי מתוספות עד כמה שניתן
    תזדרזי לקנות את אחד ממעשירי החלב

ובע"ה תצליחי
    דוק
  • מאמוש!

• בובה,

אני אמנם לא מבינה בזה עדיין אבל גם אני יודעת שהשתיה בכמויות גדולות זה הדבר שהכי עוזר.

תנסי את כל מה שאת יכולה אבל אם זה לא יעזור אל תשתעבדי לנסיונות ותעברי לתחליף. לא יקרה כלום אבל נהוראי יהיה שבע ואת מרוצה וזה הדבר הכי חשוב!!!

תראי אותי ועוד הרבה ילדים שגדלו על סימילק וזהכל בסדר
  • שירה מאמי תאכלי המוןן שקדים זה עוזר חבל על הזמן
    המוןןן מים תה תנסי לשתות כמה שאת יכולה ותיתני לו כל פעם שהוא בוכה
    בהצלחה אני מקווה בשבילך שתצליחי

• אני ניסיתי את מגה מילק אצל יהודה וזה עזר לי בערך ליומיים ואז זהו.
    מה שהכי עזר לי היה לשתות כל יום לפחות פעמיים ביום כוס מיץ תפוזים בתוספת של "קרעפט" זה מין תערובת כזו של אגוזים ושקדים ופשתן ושומשום, קונים את זה או בחנות טבע או בחנות פיצוחים ובוחרים לבד מה לשים שם.
    הכי טוב זה אגוזי ברזיל, שקדים, פשתן ושומשום מלא.
    שמעתי גם ששמרי בירה מאוד עוזרים.
    עכשיו לאחרונה מישהי סיפרה לי שיש כדורים בשם מוטיליום שמיועדים בעצם נגד בחילות והקאות שהם גורמים להגברת החלב, לא ניסיתי, אבל צריך מרשם רופא בשביל זה, ולכן כדאי לך להתיעץ עם רופא כדי לראות אם זה נכון ואם כן לקחת מרשם ולברר מה המינון שאת צריכה.
    לא לותר!
    גם אני חשבתי שאני אתיאש ובסוף אני עדיין מניקה את שושי ונהנית מכל רגע.
    למרות שהוא לא רגוע אל תתני לו תוספת, תמשיכי לתת לו רק ציצי גם אם זה כל שעתיים, בסוף הכמויות שלך יגדלו ותראי שיהיו מרוחים יותר גדולים בין ארוחה לארוחה.
    בהצלחה!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה