צודקת רעותי !
לגב המחזור שלי הוא סדיר, מאז שהספקתי גלולות הראשון הטבעי היה אחרי 43 יום ולאחר מכן 32 יום 35 יום ועכשיו בכלל אחרי 28 יום ....והנה שישי שבת או תחילת שבוע הבא אני אמורה לא לקבל ! ואני יודעת שהמחזור האלה אמורים להיות מחזורים ביוציים בתאוריה .

תמיד היה לי מחזור סדיר אף פעם לא היו לי איחורים גם לא לפני הגלולות
אבל שוב כמו שכתבתי מסתבר שאולטרסאונד אחד ואקנה זה מספיק כדי לאבחן.
לגבי בעלי מה שקורה זה שצריך 14 אחוז תנאים תקינים בפליטה של 20 מיליון
אצלו זה 5% בפליטה של 37 מיליון כלומר אם לשקלל זה 10% אמנם לא מושלם (לא 14% שזה הנורמה ) אבל ניתן להיקלט לבד גם האורולוג אמר לו שכך נקלטים להריון וגם ד"ר ישי אמר שהוא ממליץ לנסות עוד כמה חודשים לבד.
אני לא יודעת אם יש לייט או לא לייט אני רק יודעת שאחת השחלות אצלי הוגדרה פוליציסטית השניה לא נראתה כבעייתית

אני גם מאמינה שבקרוב כולנו נזכה לבשורות טובות , צריך רק סבלנות , אופטימיות ואמונה ולהוקיעה את הלחץ מאיתנו והכל יצליח.
המחשבות השליליות והסרטים שאנחנו אוכלות גורמים לנו לנזק נפשי שמשפיע עלינו
על כך צריך ללמוד לשלוט בהם !
גם אני וגם בעלי ממש לא רוצים לעשות טיפולים ולכן החלטנו שננסה עוד לבד
הייתי אצל הרופא נשים בתחילת אוגוסט והוא אמר שאני יכולה להיקלט לבד (הוא עוד לא ידע אז על תוצאות בדיקת הזרע) ואמר לי שאם אחרי שלושה חודשים אני עדיין לא מצליחה לחזור אליו ונתן לי הפניה לפרופיל הורמונלי שיצא תקין כך שעד סוף אוקטובר ננסה לבד ועם בחודש הבא אקבל מחזור אקבע תור לרופא לנובמבר שוב
ואז יש לנו את הפרופיל הורמונלי + 2 בדיקות זרע ויש ממה להתחיל.
ביינתיים בנות אני רוצה להגיד לכן שמכל ההתכתביות פה אני מבינה שאני לא מצליחה לזהות את הביוץ שלי ! אני לא רואה שום הפרשות ...יש כזה דבר ביוץ ללא הפרות ותופעות ?