חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפעמים מרגיש לי שיש לי איזו בעיה...ברחם או כל בעיה אחרת שמונעת הריון לא יודעת למה...משהו לא בסדר שם בצינורות בגוף...גם לכם זה קורה!!? או שרק אני כזאת היסטרית?
    אף פעם לא חושבת על זה שיש אופציה שאולי לבעלי יש בעיה !
    האמת שאני נשואה חצי שנה אבל אגלה לכן סוד לפני החתונה היה איזה פעמים שלוש שלא נזהרנו ולא קרה כלום! תמיד אני אומרת לעצמי איך זה שאף פעם לא ניקלטתי! זה ממש מטריד אותי מדי פעם...

אני לפעמים שונאת את עצמי ...בעבודה כל שניה אני רואה נשים בהריון בכמויות אדירות כל אחת שעוברת בהריון. לפחות 20 ביום!!! ולא יודעת למה זה גורם לי להתעצבןןןןןןןן! ואני מרגישה ממש רעה למרות שזה בא לי בטבעי מין כעסססס כזה של כל העולם בהריון ורק אני לא! אוף!
    זה קורה גם לכן?:)

מה
15 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב...
    התחושות שלך הן די טבעיות... אותי זה לא מעצבן אלא יותר מעציב אותי.... לפעמים... אבל זה עובר... אחרי שנה וחצינשל נסיונות התרגלתי כבר לתחושות והן הפכו להרבה פחות קיצוניות מאשר בהתחלה שלא הלך לי... אנינרואה דברים אחרת...

חשבת על לעשות בדיקה? שניכם??? אצלי לאחר 8 חודשים שנבדקנו גילינו בעיה אצל בעלי בזרע...
    מקווה שאתכם הכל בסדר אבל בכל זאת חייבים להיבדק!!!!
  • גם אני בחשיבה כזו שאם יש בעיה אז היא אצלי ולא אצל בעלי. כאילו משהו בנו מקולקל ולא בסדר ואין לי כל כך הסבר לזה.

מאמי את לא לבד, אני גם עצבנית ועצובה שאני רואה ביום עשרות בנות בהריון וכל שנייה אני מגלה שחברה אחרת נכנסה להריון ורק אני תקועה. מצד אחד, אני הכי שמחה בשבילן ומצד שני, אני פשוט יכולה להתחיל לבכות בגלל שאני מנסה ומנסה ולא מצליחה.
  • בובה אני ממש מבינה אותך וזה טיבעי לחלוטין !
    החששות מגיעות אצל כולן לדעתי, לפחות אדבר בשם עצמי...גם אני לפעמים חושבת שיש לי בעיה אבל מיד מעיפה את המחשבה מהראש...את חייבת להבין שאנחנו שולטות במחשבות ואסור לנו לתת להן לשלוט בנו !
    גם אני לפעמים חושבת על זה..... בעלי אמנם עשה בדיקת זרע והיא לא הכי טובה אבל הרופא אמר שניתן להיקלט כך להריון וכעת הוא עשה אותה פעם שניה ואנחנו מחכים לתוצאות!
    ולמרות שאני יודעת שיתכן שגם בזה נעוצה הבעיה אני גם חושבת לפעמים שהבעיה אצלי אפילו דיברתי על זה עם אמא שלי שאמרה לי להוציא שטויות מהראש כי לכולנו במשפחה הייתה אותה בעיה עם הורמונים וכולן נקלטו בהינד עפעפף ...והוא צודקת מה שאנחנו נכניסות לראש זה בסופו של דבר מה שמשפיע.
    לגבי זה שאת רואה כל הזמן נשים בהריון ....אין מה עשות זה הטבע האנושי אנחנו שמים לב לזה הכי הרבה ונהיות מודעות לזה הכי הרבה כשאנחנו עצמנו רוצות את זה ולכן גם זה מאוד טבעי....הכעס שלך "והקנאה" הם לבנים (=טהורים) זה לא שאת מאחלת להם רע פשוט את רוצה להיות גם במקום שלהן.
    זה בסדר כל מה שאת מרגישה אני מאמינה שרובנו מרגישות כך גם אם אנחנו לא מודות כלפי חוץ , לפחות אני יכולה להגיד לך שגם לי לפעמים יש תחושות כאלה ואחרות אבל אני ממהרת למגר אותם מראשי ! ולהגיד לעצמי שהכל יסתדר !
    אני יודעת שזה קשה אבל את צריכה ללמוד לשלוט ברגשות והמחבות שלך רק כך יהיה לך קל יותר לקבל דברים בנושא, להתמודד איתו ולהיקלט
    וגם אני בדיוק כמוך מנסה חצי שנה!

הלן
  • אני חייבת להגיד שאני ממש כועסת על משהו שאמרתן...
  • nashnush גם אני פוליציסטית מה שמוזר זה שהבדיקות דם שלי אמנם תקינות המחזור סדיר אבל לפני שנתיים באולטרסאונד היה מראה פוליציסטי ואני סובלת מאקנה ומסתבר שזה מספיק כדי לקבוע מאז עשיתי רק עוד אולטרסאונד אחד ללא גלולות והוא היה מיד אחרי ולכן היה תקין והפרופיל הורמונלי גם תקין שוב... הקטע הוא שאחותי ואמא שלי סובלנות מאותה הבעיה כמוני והן נקלטו ממש מהר אבל בזמן שלהן לא היו גלולות ואני לא יודעת אם זה קשור כי יש דעות לכאן ולכאן
    גם לבעלי כמו שכתבתי מצאו שהזרע לא מושלם אבל הרופא טען שכן ניתן להיקלט ככה ועכשיו אנחנו מחכים לתוצאות בדיקה שניה ואת צודקת מסתמכים על 2 בדיקות
  • כנראה יש כל מיני דרגות לשחלות פוליציסטיות....
    אני למשל, ממש פוליציסטית (וזה מילה במילה מה שהמומחה פוריות אמר לי
  • טליה, נראה לי שאחרי כמה נסיונות כושלים לכולם יש את החשש שמשהו לא בסדר- גם אצל האישה וגם אצל הגבר- אולי אנחנו פשוט מתעסקות עם זה יותר אז המחשבות הרעות אצלנו בראש ואנחנו מאכילות את עצמנו סרטים... (נשנוש בנות הן פשוט יותר מוסרטות מטבען וככה גם במקרה הזה , אז לא נראה לי שזה משוביניזם אבל תמשיכי לעמוד על המשמר). כמו שהלן אמרה: להוציא מחשבות הרסניות מהראש!!!!וכמו ששיר אמרה עם הזמן הקנאה, הכעס והאכזבה נעשים פחות גרועים , אני באמת לא יודעת איך להסביר את זה (כמובן שאני מאחלת לכן שזה יגיע מהר מאוד).
    אנחנו מנסים 8 חודשים בערך, גם אני פוליציסטית אבל נראה שלייט כמו הלן כי אני מקבלת באופן סדיר יחסית. ואני ממש לא מתכוונת לרוץ לעשות טפולים. החלטתי שאם אני מקבלת החודש אני אלך לעשות פרופיל הורמונאלי ובעלי בדיקת זרע. ואם הכל יוצא בסדר אני מנסה לבד עוד כמה חודשים לפחות! בנות, אני חושבת שרובנו נצליח להיכנס להריון טבעי בזמן הקרוב. ומי שלא תסתייע בעזרה ויקח לה עוד כמה חודשים..
    זה יגיע לכולנו ובזמן הזה אנחנו חייבות לשמור על שקט נפשי כמה שאפשר - ובייחוד שאנחנו מנסות פחות משנה!!!! אז בבקשה לא להיכנס למרה שחורה, לסיוטים על בעיות, מחלות ועוד דברים רעים...זה יגיע! בינתיים תגשימו את עצמכן במקומות אחרים. צריך לראות את הטוב , את חצי הכוס המלאה תמיד!!!
    ואאאוווו חפרתיי......... סורי

רעות
  • צודקת רעותי !

לגב המחזור שלי הוא סדיר, מאז שהספקתי גלולות הראשון הטבעי היה אחרי 43 יום ולאחר מכן 32 יום 35 יום ועכשיו בכלל אחרי 28 יום ....והנה שישי שבת או תחילת שבוע הבא אני אמורה לא לקבל ! ואני יודעת שהמחזור האלה אמורים להיות מחזורים ביוציים בתאוריה .
    תמיד היה לי מחזור סדיר אף פעם לא היו לי איחורים גם לא לפני הגלולות
    אבל שוב כמו שכתבתי מסתבר שאולטרסאונד אחד ואקנה זה מספיק כדי לאבחן.
    לגבי בעלי מה שקורה זה שצריך 14 אחוז תנאים תקינים בפליטה של 20 מיליון
    אצלו זה 5% בפליטה של 37 מיליון כלומר אם לשקלל זה 10% אמנם לא מושלם (לא 14% שזה הנורמה ) אבל ניתן להיקלט לבד גם האורולוג אמר לו שכך נקלטים להריון וגם ד"ר ישי אמר שהוא ממליץ לנסות עוד כמה חודשים לבד.

אני לא יודעת אם יש לייט או לא לייט אני רק יודעת שאחת השחלות אצלי הוגדרה פוליציסטית השניה לא נראתה כבעייתית

אני גם מאמינה שבקרוב כולנו נזכה לבשורות טובות , צריך רק סבלנות , אופטימיות ואמונה ולהוקיעה את הלחץ מאיתנו והכל יצליח.
    המחשבות השליליות והסרטים שאנחנו אוכלות גורמים לנו לנזק נפשי שמשפיע עלינו
    על כך צריך ללמוד לשלוט בהם !

גם אני וגם בעלי ממש לא רוצים לעשות טיפולים ולכן החלטנו שננסה עוד לבד
    הייתי אצל הרופא נשים בתחילת אוגוסט והוא אמר שאני יכולה להיקלט לבד (הוא עוד לא ידע אז על תוצאות בדיקת הזרע) ואמר לי שאם אחרי שלושה חודשים אני עדיין לא מצליחה לחזור אליו ונתן לי הפניה לפרופיל הורמונלי שיצא תקין כך שעד סוף אוקטובר ננסה לבד ועם בחודש הבא אקבל מחזור אקבע תור לרופא לנובמבר שוב
    ואז יש לנו את הפרופיל הורמונלי + 2 בדיקות זרע ויש ממה להתחיל.

ביינתיים בנות אני רוצה להגיד לכן שמכל ההתכתביות פה אני מבינה שאני לא מצליחה לזהות את הביוץ שלי ! אני לא רואה שום הפרשות ...יש כזה דבר ביוץ ללא הפרות ותופעות ?
  • הלן מאמי,
    יכול להיות שהחודש את לא מבייצת?
  • אם ככה אז כל החודשים לא בייצתי
    אני לא מצליחה לראות הפרשות של ממש
    לפעמים יש הפרשות צהבהבות לבנות אבל לעיתים נדירות
    קיצר לא יודעת

יכול להיות בכלל מצב כזה שיש ביוץ אבל אין הפרשות?
  • הלן זה מה שקרה לי החודש:
    לא היו הפרשות בכלל והיה ביוץ (עפ בדיקת ביוץ), גם לא הרגשתי שום דבר מיוחד! בגלל זה אני בעד במקלוני ביוץ

רעות
  • טוב אז אולי זה קורה אצלי ככה חחחח
    טליה מאמי סורי שתפסנו טרמפ על ההודעה שלך והתכתבנו פה
  • היי בנות היום בעלי עשה בדיקת זרע...התוצאות באנגלית ואי אפשר להבין כלום!
    ואגב אני חושבת שאני גם פוליצסטית זה נראה לפי הבדיקות דם ההורמונליות למרות שאני מבייצת כל חודש ויש לי מחזור כל חודש:)

נחכה ונראה מה יש לרופא להגיד על הביקות זרע

מה
  • טליה,
    אם את מסוקרנת לדעת מה התוצאות של הבדיקה של בעלך את יכולה לרשום לד"ר ישי את התשובות במלואן והוא יפענח לך אותן. לי הוא עזר עם התשובות של בעלי..

ולמה את חושבת שאת פוליציסטית??
    אם היית היו לך סימנים לזה...
  • ד"ר ישי אמר לי שלפי הבדיקות דם זה מראה שאני פוליצסטית:)

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה