תוצאות בדיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני מקבלת וסת בין 33-34 יום,בדרך כלל הביוץ שלי הוא סביב היום ה -20.
    הוסת האחרון שלי היה ב 21.8 -רגיל לחלוטין. שבוע לאחר מכן הייתי ברופא נשים שלי ועשינו בדיקת זקיק באולטרסאונד פולשני על מנת לוודא האם יש ביוץ.
    להפתעתי הרבה אכן היה ביוץ ביום ה -12!
    בבדיקת הביוץ הביתית הופיע לי עליה בהורמון לפני הביוץ ביום ה 15.(כלומר ביוץ ביום ה 16)
    בעלי ואני קיימנו יחסים יום כן יום לא עד עכשיו.
    עשיתי בדיקות דם לאחר שבוע מהביוץ.
    להלן התוצאות:
    estradiol - 710.00
    lh - 7.45
    progesterone - 41.10

את התוצאות קיבלתי אתמול אצל רופא הנשים שלי שאמר שהן מעולות כי אני פורייה אך יחד עם זאת קשה לו להאמין שאני בהיריון.
    שאלתי היא - אין כל סיכוי שאני בהיריון או שפשוט הרופא לא רוצה שאני אצפה לשווא?
    אני אמורה (לא) לקבל בין ה 16-18 לחודש(במידה והוסת לא יופיע הרופא נתן לי לעשות בדיקת דם ב 19 לחודש.)
    אודה לתשובתך בנושא.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יודע מדוע הרופא אמר לך שקשה לו להאמין שאת בהריון
    אין שום דרך לדעת לפני בדיקת הבתא
    המתיני בסבלנות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה