שלום לך ד''ר ישי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה אתמול אנ י התחלתי עם זריקות דקא כול בוקר ב8 וחצי של 0.1 ואתמול זה היה היום ה21 למחזור שזה אומר שעוד שבוע אני אמורה לקבל מחזור אז השאלה שלי האם מי שמזריקה דקאפפטיל גם אמורה לקבל מחזור או שהמחזור לא אמור להגיע? ועם יגיע להמשיך להזריק כמתוכנן?

ועוד שאלה: היום הזרקתי לבד בבית הכנסתי את המחט לאט לאט לבטן וממש לאט לאט הכנסתי את הנוזל לבטן והיה טיפה אוויר לקראת סוף הנוזל במחט למרות שהוצאתי אוויר כמו שהסבירה לי האחות אתמול האם הזרקתי נכון? או שחייב להזריק בדקירה חזקה ולהוציא את כול הנוזל מהר לבטן? פשוט ככה כימעט ולא הרגשתי כלום מבחינת הכאב..

תודה על תשובתך מראש..

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הוסת מגיע בד"כ בזמן לעיתים הוא מאחר בכמה ימים. את ממשיכה להזריק מדי יום ללא קשר.
    הזרקת בסדר.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה