לא מצליחה להשתלט על הרעב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

בדיוק אתמול נפתח כאן שרשור של רעב
    והגבתי שגם לי יש לאחרונה קטעים בלתי מוסברים של רעב הזוי..

אז ביום ראשון חגגנו לאמא שלי יום הולדת ובאמת הרשיתי לעצמי הרבה..
18 תגובות
עמוד 1
  • וואי וואי יעלי- את מתארת את מצבי בערבים כשאני לא בהריון

• העצה שלי היא לשתות 2 כוסות מים כל פעם שבא לך התקף מתוקים כזה - ורק אז לאכול אותם.. זה מפוצץ
  • גם לי לאחרונה יש בעיה כזאת ואני בכלל לא בהריון....
    שתבינו לפני שנתיים וחצי התחתנתי הייתי 44 ק"ג בחתונה (אני 1.60 מ'), בכלל תמיד הייתי בתת משקל.
    ואז נכנסתי להריון עליתי 15 ק"ג (שזה גם לא כ"כ נורא להיות בשיא 59 ק"ג).
    כיום, שנתיים אחרי הלידה אני 52 ק"ג, שזה סביר, אבל הפחד שלי הוא כמו שיעלי מתארת שיש לי פתאום התקפי רעב שאני מרגישה שאם אני לא אוכלת משהו אני משתגעת....
    הקטע שזה קורה כל יום (ואני לא בהריון, להזכירכן...) אני מפחדת שאני אמשיך ואמשיך להעלות במשקל (להזיכרן, עד לא מזמן בתת משקל) ואין לי מושג בלשלוט ברעב כי כל החיים אכלית כמה שרציתי וכלום לא השפיע עלי....
    אז אני מצטרפת לשאלה של יעלי- מה עושים ??

• ספרי לי על החשקים לאוכל
  • איך אני מזדהה עם האטרף הזה ואני לא רזה...
    לפני שבוע הלכתי לדיאטנית שאמרה לי שעליתי 3 ק"ג בשבועיים!!! רציתי למות באותו רגע!!

להגיד לך שמאז נהייתי הרבה יותר טובה? לא!! למרות שנשבעתי לעצמי.
    אני עושה השתדלויות קטנות, יש לי דחפים של אוכל ופחות חטיפי ג'אנק - אני יכולה לדפוק באגט בארוחת צהריים עם שניצל/שווארמה או כל דבר אחר ובערב שוב סנדביץ' ענק עם משהו (גם ככה אני מתה על סנדביצ'ים עכשיו זה פתאום נהיה מותר).
    שלא לדבר על פחממות באופן כללי שנדחפו לתפריט היומי בדרך קבע.
    פשוט זוועת עולם!!
    ולחשוב שמסת המשקל רק לפניי.
    מיואשת ומפוחדת.
  • קודם כל- תודה
  • יו דנה זה ממש מכה.. אני פשוט מבינה אותך לחלוטין!!
    אם בעלי רואה אותי, הוא מסתכל עלי ככה
  • האמת שהכול בראש וזו לא סתם אימרה !!
    שאני במוד של בריאות וזה כולל הליכות ברגל אז אני באמת מנסה לא לזלול אלא לאכול במתינות ועדין לאפשר לנפש להנות אבל לאכול במידה
    ואכן זה קשה שיש אטרף כזה לשלוט באותו הרגע אבל תמיד צריך לחשוב
    על הרגע שאחרי ... המצפון והקלוריות החדשות שנוספו לנו
  • אני בקטע הזה חייבת להתוודות:
    אני שוקוהולית גדולה

• אני חושבת שזה קצת מזל שאין לי את האטרף למתוקים, לפחות בכריכים שאני אוכלת יש דברים מזינים כמו ירקות, חלבונים, טחינה, אבוקדו... אני פשוט אוהבת את זה.
    עם זאת, הבאגטים בהחלט מקמח לבן, ואם מתפלקת פיתה אני לא מכה את עצמי (למרות שצריך).
    אני שותה מים (כשני ליטר ביום, אולי צריך יותר).
    מה שמוזר זה שהדחפים לאוכל לא בהכרח מגיעים מרעב, לפעמים זה סתם כי כבר הגיעה שעת צהריים או ערב והרי צריך לאכול את הארוחות האלה אז יאללה קדימה... וגם בעניין הכמויות...
    וידוי קטן : שבוע שעבר היה לי חשק עז ללאפה (אלהים ישמור, בימים כתיקונם זה בחיים לא היה בתפריט או אפילו מתקרב אליו), נחנקתי כבר בחצי אבל סיימתי עד הסוף (ואח"כ רציתי למות מרוב כאבי בטן), פשוט למות...
    אמרתי לעצמי שבפעם הבאה שיהיה לי דחף כזה, שאזכר בהרגשה...
  • tooli80- אני באופן קבוע במוד של בריאות.. מקפידה על ספורט (גם עכשיו- חוגים +הליכות ברגל) ומשתדלת לאכל בריא.. ובאמת- הכל בראש, כי כשזה מגיע (רק מהראש..) אי אפשר לעצור אותי.. זה לא שאני רעבה- הלא זה יכול להגיע אחרי ארוחת ערב טובה שאכלתי.. זה פשוט דחף בלתי נשלט.. ובאמת- הוא בלתי נשלט אצלי.. מ-פ-ח-י-ד..
  • את לא היחידה... אני מנסה לעשות את המאמצים הקטנים ... כמה שאפשר...
    לפעמים השינוי הוא בדברים הקטנים.

• בובה,

הפתרון שלי אולי קצת אכזרי אבל ... אצלנו בבית לא קונים ביסלי, במבה, מאפים ושוקולדים כדי לא להתפתות.

הדבר היחיד שקונים זה חבילה אחת של שוקולד הזה שמוצמד לו ביסקוויט (שכחתי את השם) של עלית בקופסה חומה וזהו וזה כדי שאם בא למישהו פעם ב ... אז שיקח.

לפני יומיים נכנסתי למכולת לקנות כמה יוגורטים וכל כך התחשק לי במבה שפשוט נטרפתי - אז קניתי שקית קטנה עם נוגט בפנים וכשבאתי הביתה חיסלתי אותה וזהו!!!

למוצ"ש שכבתי בערב במיטה וראיתי טלויזיה עם בעלי ואז כל כך התחשק לי גלידה שחבל על הזמן ובעלי אפילו היה מוכן ללכת לקנות לי אבל לא הרשתי לו ובלית ברירה זה עבר.

מה שאני באה להגיד זה שאנחנו לא קונים ואז רק אם בא לך משהו את קונה ואוכלת אבל כשאת חושבת שעוד צריך לקנות אז עד שתקני זה יעבור לך.

אם מאוד מתחשק לי משהו אני לוקחת במקום פירות או סנדוויץ'...

נשיקות ותחזיקי מעמד אהובה
  • וואי וואי ייעלל
    הלוואי והיה פתרון קסם לזה!
    כשיש אטרף למשהו משמין- יש אטרף למשהו משמין- מה יכול לעצור את זה?
    אם תמצאי תספרי לי גם

תאמיני לי- בא לי לחזור להיות בהריון
    רק כדי לאכול ולא לדאוג!!!
    (איזה נורא זה נשמע)

אני עכשיו שבוע עם שיטת הנק'...
    והיום היה השיא-
    פתחתי וסגרתי את המקרר כל שניה
    אמרתי לבעלי :

"בא לי משהו משמין, בא לי משהו טעים, בוא נזמין מפיצה פרגו לא אכפת לי להיות שמנה, זה יפה לי... למזלי יש לי עינים יפות, הן יכפרו על השומן"

ואכלתי 6 קוביות שוקולד מריר (כי אין כלכך הרבה שטויות בבית!)

• סיפור חיי חחחחחח

• תגידו לי- מה הייתי עושה בלעדיכן?...
  • גם אני ביום קיזוז היום אחרי שני כריכים "שמנים" מאתמול, אמרתי שהיום ארגע...
    מעבר לכך, נגמרו הדברים המתוקים בבית... גם אם אני רוצה אז אין!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה