היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מקווה שהצלחתי - סוף סוף קצת תמונות של המשפחה שלי, מהשנה האחרונה... מקווה שהכל עלה...
נשיקות
27 תגובות
עמוד 1
איזה פינוק!!!!!!!!!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
משפחה מקסימה
מהממים
מדהימים הבת שלך ממש דומה לך איך הבנים גדול אור נראה גבר גבר
איזה משפחה מהמממת
וואו איזה משפחה מקסימה!!! איך אור גדל איזה מתוק!!! ומיכל ממש יפהפייה!!! ורם מהמם!!! ואת נשמה שלי נראית מדהים. בתמונה הראשונה לא הייתי בטוחה לרגע איפה את...
[ [URL=http://www.siz.co.il/]
איזה יפים אתם
תמונות מקסימות.
את ניראית נהדר!
והילדים- מקסימים!
משפחה לתפארת.
בשמת
מהממיםםםםםםםם
מהממים!!!! איזה פינוק!!!!
תודה-תודה-תודה!!!!! אז ככה, אכן מיכל מאד דומה לי! רק הצבעים שלה אחרים... היא יותר אקזוטית... וראיתם, ראיתם את הילדה היפה שלי?... ואת רם המתוק (איזה ילד של אמא הילד הזהה... ) שלי?... ואת אור חיי הבונבון?... חולה עליהם! על שלושתם!!! (טוב... עד החופש הגדול הבא יש עוד זמן, תודה לבורא עולם... )
משפחה מקסימה והבת שלך הגדולה ממש שיכפול גנטי
בבקשה לפנק אותנו לעיתים קרובות יותר
מדהימים אחד אחד
משפחה מקסימה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מקסימים
] ]
מהממים אחד אחד
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו