אי אפשר לאכול בשקט בבית הזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

8 תגובות
עמוד 1
  • ברור....
    לפני שעה הייתה לי דודה עצבנית לביצת עין...
    הנסיך הקטן ישן עמוק אחרי מקלחת...
    אני מכינה את הביצה, חותכת סלט, עורכת לי שולחן הכל טוב ויפה...
    איך שהתיישבתי הוא מתחיל לצייץ- והוא מהנעלבים- ישר עובר לצרחות.
    קמתי בשיא הבאסה אליו (כי הכי כיף לאכול ביצת עין כשהיא חמה ונוזלית...

צרת רבים חצי נחמה.....
  • כן ניראה לי שזה קורה לכלונו, גם כשרק מניחים תראש פיתאום הם מתעוררים :)
  • דרך אגב אילוס זה חוק שכזה
    אם ננצל את ההזדמנות שהם נרדמו לשים גם ראש הם יתעוררו ישר
    אבל אם נגיד מה אני אתחיל עכשיו לשים ראש הרי תיכף יתעוררו - אז על בטוח הם דופקים שינה של 3 שעות

• אני חייבת לציין שאצלי זה ככה עד היום
  • חחחחחחחחחחחחחחח כל כך מוכרררררררר..הכי מעצבן זה יום שישי בערב כולם יושבים בשולחן קידוש הכל טוב ויפה איך שאימא מוזגת לי הצרחות מתחילות ואני הולכת לשי-אל ואז אני יושבת לאכול לבד אחרי שכולם כבר קמו ואימא לקחה אותה

/link/link_through/1yg9h-101]
  • קורה לי מלא עם נהוראי

• וואי לילוש ממש ככה
    ולא משנה כמה אנסה לתכנן לחשב זה תמיד ידפק ככה

• גם אצלי זה היה הייתי משתגעת מזה איך תמיד שיושבים לאכול היא מתעוררת..אני הייתי שמה אותה בלול ליידנו שתשחק והיא הייתה מסתכלת עלינו כאילו "תביאו ביס קמצנים.." והייתי יכולה למות מהמבט הזה...

]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה