עזרה עם עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני חדשה בעסקי ההורות (לעתיד) וממש מתחילה לאבד עשתונות עם הצע העגלות המטורף שיש היום... וכמובן שכל חנות ממליצה על עגלה אחרת.
    לצערי (או לשמחתי) אני הראשונה מבין חברותי אז אין לי גם עם מי להתייעץ.... והרי ברור שאין חכמה כבעלת ניסיון אז אשמח לקבל את עזרתכן!
    לאחר חיפושים רבים, צמצתי אפשרויות ואני מתלבטת בין שתי עגלות:
    cybex callisto
    או
    ביבו של ביבה

אשמח לקבל המלצות אם יש לכן, לגבי שתי העגלות האלו או לגבי עגלות אחרות

המון תודה!!

עדי

עדי
7 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה את העגלות האלה
    מה שכן חשוב לקרוא באינטרנט חוות דעת של הורים שיש להם את העגלות..

יכולה להמליץ לך על AVIO של אינגליזינה. אין לי אותה אבל אני יודעת שהיא מצויינת..רק לדעתי היא מכוערת חח.

בנוסף תעשי לך רשימה של מה שהכי חשוב לך בעגלה ועפ"י זה תבחרי. למשל אם חשוב לך שהיא תהיה קלה, נכנסת לבגאז' של רכב קטן, נכנסת לאוטובוסים, ועוד..
    למשל אם חשוב לך שהיא תהיה קלה במשקל ולא רחבה את יכולה לוותר על ה'מוצי' שידועה כעגלה מצויינת אבל יחסית כבדה.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• חחח גם התלבטתי בין שתי העגלות האלה. מה שאני רוצה להגיד לך שבסייבקס אין מתאם איזופיקס לרכבבשביל סלקל בגלל זה הלכתי על ביבו. קניתי אותה

• אם את רוצה אני יכולה לספר לך על הבדלים של ביבו בין דגם2010 לדגם 2011.
    דיברתי עם יצרן וחקרתי את בעגלה לעומק

• לי יש ביבו והיא מצוינת. נוחה מאוד לקיפול, אמבטיה שוווווווה ומרופדת, טיולון נוח, קל להסיע אותה.......10!

אני רוצה להזהיר אותך (ואת כולן): להתרחק מהדגם hipi. על הפרצוף.

• oni- אשמח לשמוע על ההבדל בין הדגמים.
    גם אני מאוד התלהבתי מהעגלה מהביבו אבל אז שחיפשתי קצת תגובות, ראיתי המון ביקורות רעות על ה"היפי" וממש ביאס אותי לדעת שאותו יצרן עשה עגלה כזאת גרועה.

nicole25- אז אני מבינה שאת כבר משתמשת בעגלה הזו וממליצה עליה?
    היא לא עושה "בעיות" כמו שהדגם "היפי" שכולן מתלוננות עליו עושה?

עדי

• לא דומה להיפי! נוסעת חלק! הייתה לי היפי ושידרגתי. עולם אחר.

• רק תבדקי שביבו נכנסת לך לדלת מבחינת רוחב הגלגלי... כי זו אחת מהעגלות הרחבות.

לגבי סייבקס - יש לי חברה בעבודה שקנתה אותה ומאוד מרוצה ממנה.

אני יכולה להמליץ על Peg perego swich easy drive 2011, זו עגלה שנשכבת באופן מלא ויש לה כיסוי רגליים שהופך אותה לאמבטיה כך שאת לא חייבת אמבטיה. היא מתקפלת כמו מטריה וקלה במשקל.

בהצלחה ותהני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה