שיתוף ארוך, על דברים טובים וטובים פחות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הצעה בקשר לשתיה- אולי היא אוהבת רק חם? המטרנה שלה חמה? אולי שימי לה בבקבוק תה חלש חלש ומעט מתוק ומעט חם? אולי היא תשתה את זה.. גם שימי לב שהמיצים שניסית לתת לה לא קרים מידי מהמקרר...יכול להיות שזה מה שמפריע לה. מקווה שעזרתי
בכלל לא חפירה.... באמת.... ציפית כבר לאיזה מגילה- אבל זה שטויות...
בקשר לשתיית מים אני לא יודעת אצי במעון מי שלא אהב לשתות אני יודעת ששומר מאד עזר...תנסי... זה נקרא HIPPO אם אני לא טועה....
בקשר לדיאטה- בהצלחה רבה זה קשה מאד (גם אני עושה את שיטת הנק') אבל עם התמדה מצליחים. אז כל הכבוד שלא נשברת השבוע ה1 הוא הכי קשה...
בהצלחה בסדנא- איזה כיף! אני בטוחה שתהני שם!
זו חפירה זו?? ממש לא... בהצלחה עם נופרי. תעדכני אני מחזיקה לך אצבעות
מאמי
ממליצה לך בחום לתת לה מים פושרים אפילו קצת חמימים כאלה, אני מאו ד מקווה שזה יעזור. תעדכני ולגבי הסדנה תהני ובהצלחה
אני מאמינה שכבר ניסית את זה.. אבל אני יגיד בכל זאת. את יכולה להכין לה תמיד מים מורתחים או חמימים ולשים חצי כפית של מטרנה, רק בשביל הצבע וקצת לטעם, וכל שעה בערך שלפוך ולהכין חדש כי זה מתקלקל מהר בקיץ.
זה פשוט גיל כזה, יש הרבה ילדים שעושים בעיות עם אוכל, זה לא בגלל שיש להם בעיה רפואית כלשהי (לדעתי) תתמידי הרבה, וכמו שאת אומרת הרבה אוכל עם נוזלים, וטוב שהיא אוכלת פירות זה חשוב מאוד!!
כל פעם תנסי איתה דברים חדשים, אל תתקבעי על מאכלים מסוימים.
בהצלחה בתחום העוגות! זה נשמע כיף מאוד!!
ליהי אני בדיוק מחטטת לך בתמונות,,,,, איזה בובה נופרי. 5555 ולכי על סדנת העוגות... את עושה דברים מהממים!!
וואייייי איזו חפרניייייייייייייייייייייייייייית
ממי אני פשוט לא יודעת מה לייעץ לך לגבי הילדה - באמת נשמע בעיה רצינית
קודם כל - העוגות שלך מהממות! בעלי התלהב מהמנגל!
בובה,
לגבי נופרי מקווה שתמצאי מהר פתרון (אני לא יודעת לייעץ).
לגבי הסדנא - ממה שאז העלת תמונה של העוגה אין ספק שכישרונך ואת חייבת לעשות עם זה משהו. כשרון נדיר ומאוד יפה!!!
בקרוב אצלינו - נתת לי רעיון מדהים כי היא באמת אוהבת שהמטרנה שלה חמימה ולא מוכנה לשתות אם זה מתקרר, התחלתי לנסות אותו - עוד אין ממש התקדמות אבל אמשיך לנסות. תודה רבה
תודה מיטל
מאמוש ובאשר לדיאטה - גם אני חזרתי לתלם רק בשבוע האחרון אחרי שעליתי 1.5 קילו.. נשמור יחד אחת על השניה - ועל כל האחרות גם [URL=http://www.glittergraphictext.com]
תנסי אולי: ג'לו (זה ממש תחליף לנוזלים). ארטיקים. ואם היא שותה מטרנה - אז כמובן תכיני מטרנה [url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
ליהי, מה עם שלוקים??? אומנם קצת צבעי מאכל, אבל לפחות תקבל נוזלים.. דור ממש ממש אוהב.. אולי גם נופרי תאהב?? [URL=http://www.glittergraphictext.com]
לילו-היקרה
כל שנותר זה לשלוח לך ים של
ואו, אלינור, כל כך מחמיא לי שאת משווה אותי לסטודיו מקצועי