-
אני אף פעם לא הייתי מביאה, אבל שוב תלוי מי הבוס, ואים הוא דורש.
-
לרדת לי מהשכר זה לא ירד??
-
תחזרי לרופאה ותבקשי שתוציא לך אישור חדש
ולא תוסיף את המילה תאומים
אלא רק "מעקב היריון שבוע 9 "
-
חמודונת אם לא חסר לך כסף אז תרדי מהעניין. אבל אם את רוצה לקבל החזר תבקשי מהרופאה שלך לא לציין פרטים רק לרשום בדיקת בהריון זה מה שרופאה שלי רושמת לי באישור.
-
אבל הפעם הבאה שאני אהיה אצלה זה יהיה עוד 3 שבועות..........
-
לי זה לא ירד מהשכר, אבל שוב הכל תלוי.
-
תדברי איתה בטלאפון שתפקסס לך או שבפעם הבאה תבקשי אישור של עכשיו ושל אותו יום שאת הולכת אליה.
הרבה פעמים יצאה לי לעשות כך כי הייתי שוכחת לבקש אישור
-
את לא חייבת לו כלום, הוא בכלל לא חייב לדעת, ואם היית אצל הרופאה בשעה מסוימת וחזרת לעבודה את יכולה לקחת אישור מהמשרד לשעות שהיית שם.
אם היית יום שלם, את יכולה לרשום את זה כיום מחלה ולתת את האישור עוד 3 שבועות שתלכי לרופאה שוב, או שתתתקשרי למשרד ותבקשי שישאירו לך אישור.
אף אחד לא צריך לדעת שיש לך תאומים ועדיף שכך, לדעתי אפילו רוב ההריון לא כדאי לספר שיש תאומים, מה שסמוי מין העין יש בו ברכה!!
-
אודליה_84- את צודקת!! "דבר הסמוי מן העין יש בו ברכה"...!! אני ובעלי החלטנו שאנחנו לא מספרים לאף אחד על ההריון עד שיראו בטן........ שיראו-כבר יראו... ועד אחרי הלידה אנחנו רוצים לא לספר שיש לנו תאומים
-
בעקרון יש בוסים שלא מבקשים
אבל אם הוא מבקש
מה תוכלי לעשות?
אולי כמו שהציעו לך ללכת אליה שוב ולבקש ממנה לא לכתוב תאומים
או אולי לבקש ממנה לשלוח בפקס
למרות שנראה לי שרופאי נשים לא מתעסקים בדברים האלה...אין להם זמן לרוב....
-
אצלי אף פעם לא ביקשו.
בכל מקרה הרי מגיע לך לפי החוק 40 שעות היעדרות לצורך בדיקות, אז מה אכפת לו על מה את "מבזבזת" את השעות האלה? בין אם היית בבדיקה ובין אם לאו כי רצית קצת לנוח בבית ואיחרת לעבודה - זה לא עניינו!!!
גם לא שמעתי אף פעם שמורידים את זה מהשכר - במיוחד שמגיע לך.
-
או שתעשי מה שהבנות אמרו לך, תבקשי אישור חדש.
או שפשוט תביאי את זה עוד 3 שבועות אחרי הביקורת הבאה וישלמו לך רטרואקטיבית, ממש לא בעיה.
-
ג'ני
אני לא חושבת שה 40 שעות האלה הם כדי לנוח בבית
ולכן הבוסים מבקשים אישור בעקרון
על מנת שלא סתם תאחרי לעבודה.. כי בא לך..
אלא באמת כי יש לך בדיקה...