יום חמישי יש לי יום נישואים :-) צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• יום חמישי אנחנו חוגגים 6 שנות נישואים..
    אני לא מאמינה שעבר כל כך הרבה זמן...
    אחרי שש שנות נישואים קיוויתי לראות את עצמי עם 2 ילדים ועוד אחד בדרך..
5 תגובות
עמוד 1
  • אולי איזה יום פינוק / ספא לשניכם מהבוקר ?

• תודה‏ ‏ על‏ ‏ הרעיון‏ ‏
  • קודם כל המון מזל טוב... מאחלת לכם המון שנות נישואים מאושרות כשלצידן הרבה ילדים...

לגבי רעיון...
    גברים תמיד, אבל תמיד יעדיפו את המתנה הסקסית שיש לך להציע, כן כן אין מה לעשות זה עמוק עמוק בגנים אצלם... אז זה יכל להיות אחלה בשבילו ואחלה בשבילך (תמיד כיף לנו להרגיש סקסיות ונחשקות, לא?!)

לגבי מסעדות... הייתי ממליצה על מסעדות בכרמל באמצע היום או הצהריים שמשקיפות לים... תחפשי באינטרנט.. יש כמה כאלו
  • לי ולבעלי יש הרגל כזה כל פעם שיש לאחד מאיתנו יומולדת או יום נישואין אנחנו מכינים שוברים.. למשל שובר 20 דקות מסג' כפות רגליים, או שובר סנג'ר, או שובר שטיפת כלים.
    בכל שובר יש גם את האותיות הקטנות, כגון שעות הגשת השובר או תאריך פקיעת תוקף וכדומה..
    יום נישואין שמח
  • מזללל טוב!!!!!
    ווואווו 6 שנים זה מכובד!
    מאחלת לכם עוד שנים רבות של זוגיות, אהבה, כבוד ונתינה.... שמשאלותייך יתגשמו ותזכי להרחיב את משפחתך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה