בר מרגישה על הפנים..... :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני לא יודעת מה לעשות! בר עם וירוס מאז יום שישי, מידי פעם היה לה חום, היום לא היה לה חום גבוה, היום היא רק הייתה טיפה חמה אז לא נתתי לה אקמול. היא משתעלת עם ליחה ולא טוב לה באופן כללי...
13 תגובות
עמוד 1
  • החלמה מהירה לברוש
  • יקירתי

תרגישו טוב
    וחצילדת שמח עד כמה שאפשר .
    לגבי האודם בטוסיק אני ממליצה לך בחום על אוניטיול זאת משחת פלאים
  • שתרגיש טוב במהרה

• קרנינה, מתוקה
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• קרן, אלינור צודקת - גם אצל נופרי יש את אותם התסמינים כשהיא מוציאה שיניים... ממליצה על האינוטיול גם. שבר המתוקה תרגיש טוב וגם כאן מאחלת חצילדת שמח

• /link/link_through/1yg9h-101]
  • מסכנונה קטנה

• מסכנה קטנה! שתרגיש טוב מהר מהר!
    בקשר לטוסיק, לנו הגננת המליצה בזמנו על משחה בשם דזיטין (שפורפרת סגולה) היא עשתה לנו פלאים אחרי ששום דבר אחר לא עזר וכבר הילדה לא יכלה לשבת..
    אגב, בעלי השתמש בה במילואים כשהייתה לו שפשפת ואמר שתחושת ההקלה היא פשוט מיידית. יש למשחה ריח נוראי של שמן דגים, אבל היא ממש עובדת.
    ואולי תנסי לתת לה מחיות ביתיות, כי יש מצב שהרגישות היא למרכיבים אחרים במחית מהסופר...
    תהיו חזקות

• מסכנה קטנה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • החלמה מהירה לבובה

• מאחלת לכם שבר הקטנה תרגיש טוב במהרה!!!!!!!

• תודה מתוקות שלי...........

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה