היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום אני חדשה בתור גלויה אבל הרבה זמן בתור סמויה עוד לפני ההריון אני כרגע בשבוע 18 אחרי תקופה קשה של הקאות ואישפוזים שמחה לקחת חלק בפורום כזה כיפי וחם!!!
20 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה
ברוכה הבאה לפרום הכי אוהב שרק אפשר....
/link/link_through/1yg9h-101]
ברוכה הבאה לפורום הכי בית שיש
ברוכה המצטרפת!! שיהיה המשך הריון קל ותקין [/center]
ברוכה הבאה ספרי לנו עלייך
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
ברוכה הבאה
דוק
קודם כל ברוכה המצטרפת בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
בטח שאפשר ברוכה הבאה ומזל טוב לרגל ההריון!
ברוכה הבאה מאמי
שמי שירן ובעלי ירון ומפה שם המשתמש שירון אני נשואה שנה וחצי מאושרות אני בת 25 מתרגשת לקראת ההריון האמת שהגעתי לפורום דרך אחותי שהיא נורא פעילה יותר בפורום השכן של הורים חדשים. בהתחלה קראתי את ההודעות שלכן התעצבנתי התרגשתי בכיתי וצחקתי איתכן בתור סמויה. היום החלטתי להיות גלויה ולהתחבר לפורום המתוק הזה והתומך.... אני חושבת שחפרתי מספיק....אוהבת אותכן כל כך נהייתן חלק מרכזי בחיי!!!
ברוכה הבאה!!!!!!!!!! מאחלת לך שיהיה הריון קל ותקין!!!!!!
ברוכה הבאה לפורום הכי מדהים שקיים שיהיה בשעה טובה, קל ותקין