אנדומטריוזיס...בהמשך להודעה הקודמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב,

ראשית תודה רבה על התשובות המהירות.
    בעקבות תשובתך בהודעה הקודמת... נכנסתי לאינטרנט ובדקתי לגבי האנדומטריוזיס... התסמינים המתוארים למחלה לגמרי זהים למה שעובר עלי בכל חודש במחזור החודשי... ברור לי שצריך לאבחן בצורה מסודרת... אעשה זאת...

רציתי לשאול מה היית ממליץ לעשות בכדי לשלול את המחלה הזו...
    האם אולטרסאונד רגיל? או פרוסקופיה? בדיקות דם מסויימות?

אני אמורה לעבור הפריה ראשונה בחיי במחזור הקרוב - האם במידה ויש לי את המחלה הזו זה יכל להפריע להפריה והאם זה מוריד את סיכויי ההצלחה של הטיפול (להזכירך הופננו להפריה בגלל בעיה בזרע אצל בעלי ) זאת אומרת שילוב של בעיה בזרע ובעיה מהסוג הזה של האנדומטריוזיס האם מורידה את סיכויי ההצלחה של הפריה חוץ גופית???

(אוףףף - רק זה חסר לי עכשיו... איזה הזוי כל המצב הזה... בפנטזיה הילדותית שלי זה היה, תיכון, צבא, עבודה, חתונה וילדים, לא העלתי על דעתי שקיימות בכלל בעיות כאלו - ושאני אצטרך לעבור טיפולים?!!! מי ידע מה זה הפריה בכלל...חחח
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אנדומטריוזיס יכול לפגוע מעט בסיכוי להריון. האבחנה לא פשוטה ומאושרת סופית רק בלפרוסקופיה ובביופסיה. תמשיכי בטיפולים ובמקביל תבררי האם יש באיזור מגורייך מרפאת אנדומטריוזיס.
    ובקטע הפסיכולוגי. צאי מהיאוש . הוא אינו תורם כלום ואפילו מזיק. תגייסי את האנרגיות לכיוון של משימתיות והתמדה ואין לי ספק שתצליחי.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה