כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי החזרה. (הפשרת עבורים מוקפאים בעלי 48 שעות ולהם 5 תאים).
    כרגע מקבלת תמיכה של אנדומטרין ואסטרופם... זה נורמלי והגיוני שיש הפרשות מרובות? לעתים שקופות ולעתים לבנות? זה מאנדומטרין? משהו טבעי או משהו לא בסדר?
    הגיוני שיש כאבי גב? מעיד על משהו? האם יש לשים דגש ולב על משהו מיוחד בשבועיים הקרובים.
    בנוגע להרמת ילדים (לא ענית.. אני גננת ומפחדת מאוד ולא רוצה שיידעו בעבודה שאני בתהליך זה...)? כלומר אין צורך בשכיבה או מנוחה לחלוטין, מעט להזהר וזה מספיק?
    בנוגע ליחסי מין : מותר? לא אמרו לי שום דבר מיוחד.
    אם הרופא ביקש לבצע בדיקת דם ביום שבו בעצם אהיה 13 ימים לאחר ההחזרה, זה בסדר? ייראו? ו...
    אמרו שיש 5 תאים ברגע ההחזרה, לאחר הפשרה.. זה טוב?

האם חשוב לקחת את התמיכה באותם השעות או שאין לזה משמעות? האם חשוב להקפיד על שעות האנדומטרין ואטרופם? כי כל יום יוצא לי בשעות אחרות לשים ולקחת..זה בסדר?

תודה רבה וסליחה על כמות השאלות....
    נ.ב אם עבר יומיים להחזרה - יכול להיות שהתחרשה השתרשות או שעדיין לא?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    ההשרשה מתרחשת 3 ימים אחרי ההחזרה של עוברים בני יומיים

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה