-
מאמי אל תשכחי שאת בהריון וההורמונים משתלטים גם אם את ממש לא רוצה
/link/link_through/1yg9h-101]
-
אהובה,
מזל שהלכת לרופא עיניים אחר כי כמו שאומרים ואני לגמרי תומכת בגישה הזו - אין על אינטואיציה אימהית! אם הרגשת שלא עוזר זה אכן היה כך ואפילו הרופא נתן לזה גושפנקא.
מאחלת לך לילה רגוע ושקט ומחר יום נהדר ולקטנים שירגישו טוב!
נשיקות!
-
כן, את צודקת.. זה מה שאעשה.. פשוט אקח אויר, וגם אם עדיין אצעק (הלוואי שלא..
-
חחחחחחחחח וואי איזה קשה זה אימאללללהההה איך מחלקים אהבה לשניים..תמיד אומרים שאימא אוהבת כל ילד בצורה שונה ככה זה גם בתאומים?? איך מחלקים את עצמך??
/link/link_through/1yg9h-101]
-
ג'ני, מתוקה שלי, את כל כך צודקת... אבל פשוט זה קורה לי כל כך הרבה לאחרונה (עם הדלקות ריאות שהיו להם- כל פעם הרופאה אמרה שאין כלום.. עם עומר נאלצתי לבלות לילה במיון בגלל זה ועם איתי כבר פשוט דרשתי צילום {הוא השתעל והיא טענה שהוא "נקי" ואני אמרתי לה שאני מכירה את השיעולים הרגילים שלו, ומשהו פה חשוד לי..} ואז התברר שאכן יש לו דלקת ריאות) שאני מתחילה לתהות ביני לבין עצמי- האם הם בכלל מועילים- כי חוץ מלשמוע את המילה "ויראלי" (
-
לילוש- אז אדבר רק בשם עצמי ואומר שאני אוהבת מאד את שניהם, הם החיים שלי, אבל כן- כל ילד אוהבת באופן שונה, כי כל ילד הוא "אדם" אחר- טיפוס שונה עם נפש מקסימה ומיוחדת משלו...
ובעניין חלוקת האהבה- זה המצב ההתחלתי אליו "נחתתי", ולכן ההסתגלות היתה יותר מהירה.. לכן, לפעמים כשאני קוראת פה על חששות לקראת ילד שני, ואיך יגידו לילד הראשון רגע.. אני צוחקת לעצמי ואומרת: "יאללה, נראה לי שהמילה הראשונה שהם שמעו ממני היא: "רגעעעעעעעעע!!"
-
-
כמוני כמוך בקשר למזגןןןןן וואי גבריםםםםםם
אין לילה חמים ורגוע איתם
אני קופאת מקור בלילה, קמה לכבות את המזגן ומתן ישרררר מתעורר ומדליק
-
מותק יהי הבסדר זאת תקופה קשה את גם בהורמונים גם מטפלת ב2 ילדים וגם סוחבת הריון
אל תכעסי על עצמך שאין לך כ"כ סבלנות זה מובן לחלוטין
תרגישו טוב את והילדים
-
בנות- תודה
-