מחירי מעון נעמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש למישהי מושג מה המחירים לאמהות שלא עובדות וללא סבסוד?
16 תגובות
עמוד 1
  • ניראה לי זה דרך הרווחה

/link/link_through/1yg9h-101]

• תכנסי לאתר של משרד התמ"ת לקטגוריה של מעונות יום ושם יש את הטבלה של המחירים.

לפי מה שאני יודעת, אם את לא מוכרת במשרד הרווחה אז את משלמת מחיר מלא אין הנחה לאימהות לא עובדות ( הם מעודדים אימהות לצאת לשוק העבודה)
    יש להם כל מיני קטגוריות שאת צריכה לבדוק אם את מתאימה לזה.

המחיר הגבוה ביותר שאת יכולה לשלם בלי הנחה זה 1562 ש"ח לחודש לגיל פעוט ( לא כולל חודש אוגוסט, אצלנו מוסיפים עוד 200 ש"ח בערך כל חודש על חודש אוגוסט)

בהצלחה!!!
  • אני חייבת לערוך את ההודעה... אני עובדת בשכר של 1500 משרה חלקית מינוס חחח
    עקב כל מיני קשיים וכאלה... השאלה היא אם אני לא צריכה בעצם 20 ש"ש או משהו כזה...
    אוף איזה מרגיזים...

• זה פחות ממשרה חלקית, לפי מה שאני יודעת, עם 20 ש"ש לא מקבלים הנחה..
    כן ,זה מרגיז נורא, מסכימה איתך מאוד! במיוחד שהמשכורת נמוכה.

אבל יש עוד קרטריונים- אם יש בן זוג או לא, וכמה הוא מרוויח.. תבדקי את זה בתמ"ת יש להם מחשבון שם לבדיקת דרגה.

בהצלחה!
  • לפי מה שהסבירו לי בשביל לקבל הנחה האימא צריכה לעבוד 40 שעות שבועיות שזה משרה מלאה, הם לא מתחשבים במשרה חלקית וזה מרגיז.
  • את צריכה משרה מלאה..אני שילמתי 1600 (אנחנו בנשות חרות) שנה שעברה אחרי הנחה של 100 שקל..סתם לפעמים לא שווה בכלל לתת בקשה במשרד הת"ת..טיפשים מזה השטויות האלו משרה מלאה..אני עכשיו לא עובדת ואין לנו הנחה אפילו שקל..

]
  • אבל אני חד הורית... אוףףףףףףףףףףף
  • אם את חד הורית אז את תשלמי ממש ממש מעט, תגישי בקשה!!! אל תדאגי
    יהיה בסדר. חברה שלי משלמת 640 שח' והיא חד הורית
  • אילוש אני חד הורית שעקב היותי כזאת אני עובדת כלום שעות וזה נותן כלום
    משכורת בסוף החודש... בטח לא 40 ש"ש וגם לא המינימום למענקים שזה 20 ש"ש.
    הבן זוג כאמור לא בתמונה.
    קיצור נדפקתי!
  • גם חברה שלי עובדת חצי משרה תגישי!!! מתחשבים בחד הוריות ממש.

• זה בדיוק מה שהתכוונתי להגיד לך...
  • לתמ"ת התקשרתי הם ביקשו מינימום 20 שעות כמו שכתבתי...
  • נראה לי שהיית צריכה לכתוב את כל הפרטים בהודעה..אם את חד הורית ובשביל שזה יהיה יותר מהר את יכולה ללכת לעו"ס והיא כבר מגישה הכל..חברה שלי חד הורית והיא משלמת 524 ש"ח כל חודש..

]
  • וואו שני זה משמעותי בטירוף!!! 500 שקלים זה כלום!
  • אני יודעת הבנות שלנו באותו מעון אני משלמת 1635 והיא 524 זה באמת משמעותי..

]
  • שכחתי לציין שהיא לא עובדת עדיין אז גם תלושים היא לא הביאה..

]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה