כמה שאלות..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח לעזרתכן בנות...

1. אני שואבת חלב ומקפיאה אותו.. לכמה זמן זה מחזיק בהקפאה? ואיך אני מפשירה?... כמה סיסי זה האכלה?...

2. יש לי הרגשה כמו של צירים בגב התחתון.... אני מתה מכאבים מישהי חוותה כזה דבר?....

3. אגם ברוך השם ישנה טוב... לפעמים היא לא קמה כל שלוש שעות אלא שלוש שעות או ארבע.. האם להעיר? לחכות?..
    אני לא כלכך מבינה בדברים האלו.. אשמח לעזרה :)))

9 תגובות
עמוד 1
  • חלב שאוב קפוא לא יודעת במקרר אני יודעת עד יומיים בתוך המקרר לא קרוב לפתח
    האכלה בהתחלה נעה בין 30-60 סיסי אבל כל ילד והתאבון שלו אם היא דורשת עוד תתני לה וגם אם היא אוכלת רק 20 סיסי זה בסדר בהתחלה נורא קשה להם והם אוכלים בקטעים....

בקשר לשינה זה תלוי עם היא קמה אחרי 4 שעות אז בסדר אבל לא יותר..אם את רואה שעברו 4 שעות תחליפי לה טיטול היא תתעורר לבד...

הכאבים נורמאלים התכווצות הרחם קחי אופטלגין (מותר בהנקה)ותרגישי יותר טוב

/link/link_through/1yg9h-101]
  • מאמי,
    אין לי מושג בקשר להקפאה

הלחץ שאת מרגישה הן התכווצויות הרחם וזה טבעי
    תקחי אופטלגין (כל 4 שעות אפשר לקחת אם אני לא טועה)
    זה יעזור ויקל על הכאב.

בקשר לשינה לא להעיר
    רק אם את רואה שעברו יותר מ-4 שעות גג שבגג תתחילי ללטף אותה לאט
    שתתעורר בלי קריזה, וישר להאכיל

• מישהי פה צירפה לי הוראות ממשרד הבריאות לגבי חלב שאוב
    ממה שזכור לי הקפאה של חלב שאוב יכול להחזיק הרבה זמן תלוי במיקום במקפיא - זה יכול להחזיק גם עד חצי שנה

לגבי הכאבים כמו שאמרו לך זה הרחם וזה יעבור רק תשימי לב שזה בגדר כאב נסבל

לגבי להעיר או לא אין לי מושג כי אוראל שלי קם כל 3 שעות על הדקה אבל אמרו לך שמידה והיא לא קמה עד 4 שעות להעיר

• תודה נשמות שלי....
    הרגעתן אותי עם התשובות...
    ואחרי לילה לבן אני מקווה לטוב

• לילה לבן זה כי פתחת לעצמך את הפה
    לא נורא את זה עוד תלמדי

• קודם כל אני לקחתי אופטלגין בהנקה מהרגע שתמר יצאה נתנו לי בביה"ח אופטלגין נוזלי

• אני שואבת חלב ומקפיאה אותו.. לכמה זמן זה מחזיק בהקפאה? ואיך אני מפשירה?... כמה סיסי זה האכלה?...
    * חלב שאוב במקרר עד 5 ימים (לשמור לא בדק בחלקו האחרוי של המקרר), בהקפאה אם יש לך מקפיא נפרד אפשר עד חצי שנה אם זה מקפיא חלק מהמקרר אבל עם דלת נפרדת 3-4 חודשים.

2. יש לי הרגשה כמו של צירים בגב התחתון.... אני מתה מכאבים מישהי חוותה כזה דבר?....
    * נורמאלי לחלוטין כיווצים של הרחם, אפשר לקחת אקמול

3. אגם ברוך השם ישנה טוב... לפעמים היא לא קמה כל שלוש שעות אלא שלוש שעות או ארבע.. האם להעיר? לחכות?..
    * מה פתאום להעיר, היא במשקל מצויין, תני לה ולך לישון!
    מזל טוב

• דרך אגב גם בשערי צדק נהגו לתת אופטלגין
    רק ברוטשילד משום מה הם נגד

• כמו שענו לך - חלב מוקפא יכול להחזיק הרבה זמן
    וחשוב שתשימי מדבקה עם תאריך ושעה
    ככה עשינו בפגייה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה