חייבת לשאול שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
25 תגובות
עמוד 1
  • מעדיפה שלא יטעם כדי שאח"כ לא יזהה את המשקה ויבקש כל הזמן לשתות את זה...חבל על השיניים זה מלא סוכר.
    מצד שני אי אפשר למנוע ממנו את זה לעוד הרבה זמן.. בסוף הוא יגלה את נפלאות הקולה חחח
    אז זה תלוי בסיטואציה- אם את יכולה להעיר בעדינות לנותן ולהגיד לילד 'זה של גדולים' אז סבבה אם לא אז לא... שלוק קטן וזהו.

עשית לי חשק לקולה ואין בבית

• זה לא נורא - אבל אני פשוט הייתי מכורה לזה ולא הייתי רוצה שגם הקטנה שלי תתמכר
  • לא כזה נורא אבל עדיף שכמה שפחות

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • בגיל כמעט שלוש אני לא חשבת שזה כזה משמעותי לתת לטעום אבל ממש לא לתת לשתות יש בזה קופאין ומלא צבעי מאכל...הילד מתמכר וגם הוא נהיה היפר

/link/link_through/1yg9h-101]
  • בגלל שאני מכורה לקולה אולי לא הייתי נותנת
    רוצה ללמד את הילדים שלי לשתות מים מה שלא הייתי רגילה לשתות
    ועד היום אני שונאאאאאת

כמה שפחות מתוק במיוחד במיוחד קולה

• אני לא יסכים לאוראל לשתות קולה - לא אכפת לי שישתה מיץ תפוזים נסטי מים בטעמים רק לא קולה

• טוב... אז נתחיל מזה שאני שייכת לזרם המתנגדים לעניין.. אבל מתנגדת פנאטית!!!!!!!

בשביל מה????? ב-ש-ב-י-ל מה לתת לפעוט שעוד לא בן 3 לטעום מהח ר א הזה??? ועוד הדיאטטי??????????? שיש בו את כל רעלי הסוכרזית למיניהם??? וצבעי המאכל?? וכל הגועל שיש בפפסי/ קולה????

אני חייבת להבהיר- לא יודעת אם אתן זוכרות- אבל אני מכורה לדיאט קולה / פפסי מקס. ברמות קשות. אז אני לא מתיימרת להציג את עצמי כאחת ששותה מים כל היום (הלוואי וזה היה כך..), אבל רבאק, בשביל מה להכיר לילד כ"כ קטן את הגועל הזה????
    הילד שותה מים!!!!!
    בשביל הפינוק- מקבל מדי פעם מיץ תפוזים!!
    זו דעתי..
    וכן- אתמול נתנו לעומריק שלי לטעום פפסי מקס
  • סורי אצלי זה משרד הרווחה קבוע - הילדה שלי שותה קולה

• הילדה שלי תטעם הכל!ל יש הבדל בין לטעום ללצרוך...

אני אשתדל שאת המשק ה הזה היא תכיר כמה שיותר מאוחר. בכל אופן עדיף גם לא לטעום .. כמובן, אבל אני לא חיה בבועה, כשתגדל אסביר לה שזה משקה של גדולים...

• אצלי הילדים שותים רק מים אבל בשבתות ליאן שותה קולה בארוחת שבת חצי כוס...

]
    ]
  • עם קולה רגילה מדי פעם אין לי בעיה (בשבתות בעיקר)
    קולה דיאט/מקס/וכו' כל הדיאטים למיניהם ממש לא!! זה ידוע כעוצרי גדילה, אסור לילדים לצרוך מוצרי דיאט בכלל!!!

• אם רק לטעום לא קריטי......
  • אני אישית מאוד אוהבת מים...ולא מסוגלת לשתות כל משקה מוגז...מאז שאני זוכרת את עצמי.
    לא יודעת למה, זה פשוט לא עובר לי בגרון.
    אני לא מתנגדת פנאטית אבל לא בעד להפוך את זה לשגרה.
    הילדים שלי שותים לרוב מים.
    בסופי שבוע או בחגיגות למיניהן אני מרשה להם מיץ.
    נדיר, אבל קורה שלפעמים הם רואים מישהו שותה מוגז ומבקשים ואני נותנת להם לטעום רבע-שליש כוס וזהו...

ככל שתראי להם יותר התנגדות זה יסקרן אותם יותר והם ישתו יותר...ובסתר.
    עדיף שתתני להם לטעום פעם ב...

[email protected]
  • סיוון ליהיא ממש כמו להב..מכורה למים...
    כשאנחנו אוכלים והיא רואה אותנו שותים קולה אני מרשה לה והיא שותה קצת..חוץ מזה היא לא שותה כלום רק מיםם... אז בגלל זה לא אכפת לי לתת לה קצת היא גם לא אוהבת שום מיצים..

]
  • אורי טעם קולה (ממש לא דיאט זה לא נכנס אלי הביתה), אבל הוא יודע רק אבא שותה קולה ואורי יכול לקבל קצת מיץ (מהול בהרבה מים כי גם זה מפוצץ בקקה) או הכי טוב מיץ תפוזים טרי טרי ישר מהעץ
  • אני לא נותנת ללינוי משקאות מוגזים עד היום.
    אבל אם מישהו היה נותן לה לטעום לא הייתי עוה מזה ביג דיל.
    נטלי
  • אני הרגלתי את הילדים ששותים קולה רק בימי שישי בארוחות, או במסעדות/ אירועים למיניהם, וגם אז- עם הגבלה מסוימת ובטח שלא דיאט!!!
    במשך השבוע אך ורק מים.... הם בעצמם כבר יודעים ושואלים "קניתם בשבילנו קולה אדומה ליום שישי?" כי אני ובעלי שותים רק זירו ולהם בשום פנים ואופן!!!!!!
    קחי בחשבון שככל שיגדלו ,הם כן יטעמו מכל מיני דברים כאלה, את פשוט צריכה להרגיל אותם (כל עוד יש לך שליטה

• גם אני נגד זה סתם חרא ועם הילד רגיל לשתות מים באמת חבל להרוס את זה

• בננות
  • קחו בחשבון שהיום אתם מגבילים ויש לכם את היכולת
    בעתיד הילד אוהב לבחון ולחקור - לא תוכלו לעצור ילד בן 12 לשתות קולה
    ולפעמים יש נטיה להיות קיצוניים דווקא לכיון השני
    כלומר אם תגבילו ילד בממתקים בעתיד הוא עלול להתמכר לממתקים

• נועה טעמה והיא אמרה איכס גזים זה חריף חחחחחחחח
    אז אין לי בעיה עם זה היא לא אהבה

• סיוני- זה בדיוק מה שאני אומרת.. את ממשיכה את הקו שלי..
    בגיל קצת יותר מאוחר- 3 וחצי 4- ברור שאתן לשתות לפינוק של בתי קפה, שבת וכד'

אבל עכשיו?!?!??! ממש ממש לא!!!!!!!!
    ועוד פפסי מקס???????????????????????
  • כל הדיאט למיניהם ממש לא - זה ממש אסור לילדים

• האמת שאותי זה ממש ממש מעצבן
    למה הקטנטן הזה צריך להכניס את הזבל הזה לגוף שלו??
    במיוחד אם בבית לא מרשים אז מעצבן אותי שמשהו מבחוץ מרשה לעצמו...
  • הייתי מעדיפה שלא יטעם ולא יאהב את ההדברים האלה...
    אבל אם טעם חד פעמי- לא קריטי.
    הייתי עושה סצינה כי אני כזו אבל בתכלס - לא כזה כזה ביג דיל.
    כמובן אם זה חד פעמי! ולא תמיד!
    אבל למה את שואלת?
    יש איזהושהוא סיפור לגבי זה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה