להלן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הצצתי בבדיקות זרע של בעלי ואני זוכרת שרשמת שהנורמל אצל בעלך זה 5%

אני מסתכלת בבדיקות של בעלי ורואה שרשום
    NORMAL 2%

מה זה אומר?

מה
15 תגובות
עמוד 1
  • במידה ומדובא באחוז תאים תקינים ......
    צר לי לאכזב אותך אבל זו תוצאה ממש לא טובה
    אני ממש לא רוצה לבאס אותך כמובן אבל במקרים כאלה עדיף לעבור ישר לטיפולים אבל לפני כן רצוי לבצע בדיקת זרע חוזרת כי לא מתבססים על בדיקת זרע אחת. (ושוב במידה ואכן מדובר בבדיקה זו )

הנורמה היא 14% תאים תקינים בפליטה של 20 מיליון
    אצל בעלי זה 5% תאים תקינים בפליטה של 37 מיליון
    כלומר הנפח שלו זה פי 2 ולכן משקללים ויוצא 10% תאים תקינים
    האורולוג אמר שכך אפשר להיקלט להריון ולכן המליץ לנסות עוד לבד
    בעלי עשה בדיקה חוזרת ואנחנו אמורים ממש כל יום לקבל את התוצאות

מאמי תבדקי טוב טוב שמדובר באחוז תאים תקינים ולא במשהו אחר אחרת עוד תתבאסי לי סתם
    רצוי ללכת להתייעצות עם אורולוג ולקחת בדיקה חוזרת במידה ואכן זו התוצאה
    מתחת ל 5% תאים תקינים הסיכויים להיקלט בלי טיפולים היא כמעט אפסית

אני ממש מקווה שלא ביאסתי אותך מאמי שלי, פשוט רצוי שתבדקי היטב את הנתונים ותתחילו אם צריך בפרוצדורות

כל הכבוד לך שהצלחת לשכנע את בעלך לעשות בדיקת זרע
    אני רק רוצה לייעץ לך משהו קטן אל תטיחי בו את הדברים , אל תגידי לו "הנה אתה רואה אתה לא רצית ללכת והבדיקה לא טובה" תיגשי אליו בעדינות תגידי לו שזה לא נורא שאתם תעברו את זה ביחד ומה צריך לעשות במידה ואכן מדובר בתוצאה שאני חושבת....תני לא הרגשה של ביטחון שאת איתו וזה בכלל לא נורא
    אל תפגיני לחץ או כעס אחרת זה יפגע לו באגו והוא יסגר

בהצלחה

הלן
  • מאמי אם באמת מדובר באחוז תאים תקינים אז זה באמת לא טוב...
    לבעלי יצא 2% ועוד כמה דברים לא טובים שהאורולוג אמר שהוא יצטרך אפילו לעבור ניתוח והמומחה פוריות שלנו אמר שאפשר בכל זאת להתחיל בלי הניתוח.. ועכשיו אנחנו עומדים להתחיל הזרעות.
    תשמעי, אל תילחצי ולא כלום, ראיתי שכתבת את הבדיקה במלואה לד״ר ישי.
    תחכי שהוא יענה כי הוא יכול לתת לך את התשובה הכי טובה ולא אנחנו..
    ומה שלא יהיה, כמו שהלן אמרה, תתמכי בו ותראי לו שתעברו את זה ביחד ואל תראי לו טיפת כעס או אשמה. גברים מאוד פגיעים כשזה נוגע לדברים האלו.
    אל תדאגי ואל תיכנסי לסרטים
    ותזכרי שמה שלא יהיה, לטוב או לרע, יש פיתרון היום להכל!!!!! 
  • טליה היקרה!

אני בדרך כלל לא פעילה בפורום אלא רק קוראת סמויה אדוקה!!

הסתכלתי במה שרשמת לדר' ישי לגביי בדיקת הזרע של בעלך.. אומנם אני לא מומחית אבל כתוב שם בדף השני- שהחיות של הזרע הינה לא טובה.. (POOR) גם יש מיעוט זרע- OLIGOSPERMIA.. את זה אני מכירה מהלימודים שלי- אני עוסקת במקצוע שקרוב לרפואה..
    הייתי ממליצה לך לחזור לרופא שלך לדבר איתו ובהחלט לעשות עוד בדיקת זרע..

לגביי גברים יותר מעודדים- יש לי חברה שניסתה להיכנס להריון מס' חודשים ללא הצלחה, הם ביצעו בדיקת זרע והתנועתיות הייתה ירודה אז הם עשו הזרעה והיא נקלטה מהפעם הראשונה כי עושים לזרע תהליך של השבחה ובוחרים רק את הזרעונים הטובים ביותר, אל הכי חשוב לא להתייאש..

אני איתך באותו מצב, מנסה מעל חצי שנה וסוף סוף שכנעתי את בעלי לעשות בדיקת זרע, ממתינה לתוצאות כל יום!!
    המון המון בהצלחה!!!

ורה
  • תודה רבה לכן בנות יהיה בסדר!!!!בעזרת השם!!! היתה לי הרגשה שמשהו לא בסדר! לא סתם נלחצתי הרגשות אף פעם לא מטעות!

תודה

מה
  • אוף אני לא מפסיקה לבכות!!

אתן חושבות שאם נעשה טיפולים יהיה לי ילד מתישהו!1!?<???????

מה
  • מאמי שלי די ! בחייך !
    זה לא סוף העולם ויש המון אנשים במצב שלך שיולדים ילדים
    ברור שיהיה לך ילד ! רק אל תהיה שלילית ולחוצה ואת תראי שלהכל יש פתרונות !
    היום לשמחתנו יש פתרונות להכל ואני מאמינה שהכל יסתדר אבל את חייבת להירגע ולקחת את זה בפרופורציות ואת תראי איך ישר ימצאו פתרון
    קודם כל קחי נשימה תלכי לדבר עם בעלך בנחת וחשוב מאוד בנחת ועדינות
    תקבעו תור יחד לרופא תלכי איתו תתמכי בו תבקשו עוד בדיקה
    נראה לי לא תצטרכי אפילו לבקש יתנו לכם לבד!
    מתבססם על 2 בדיקות
    הכל יהיה בסדר טליה את תראי !

ולגבי זה שמרגישים ....לנו לנשים יש אינטואיציה מאוד חזקה אנחנו יודעות לפעמים לפי תחושבת בטן שמשהו קורה !

הרבה נשיקות וחיבוקים

הלן
  • טליה!!

אל תבכי חמודה!! להיפך, תחשבי על הדבר החיובי שעכשיו את לפחות יודעת מה המצב ומה את יכולה לעשות כדי שהחלום שלך להיות אמא יתממש!!!

תאמיני לי שאני גם הרבה זמן ניסיתי לשכנע את בעלי ללכת לעשות בדיקה ואני מחכה לתשובה בכיליון עיניים!! וטוב שבדקת ולא חיכית שנה כמו שממליצים!!

תנסי לראות את הדברים החיוביים ותאמיני לי שהכול יהיה בסדר!!
  • אני ממש מקווה שהטיפולי פוריות יצליחו!!!!!!!!!!!אני אלך מחר עם בעלי למרפאת פוריות!!

אני לא יודעת איך להגיד לו את זה ...הוא עוד לא יודע מה התוצאות אומרות! ממש כואב לי לספר לו...ואני מקווה שהוא ירצה להתחיל טיפולים!

תודה על התמיכה

מה
  • את תראי הכל יהיה בסדר
    רק תספרי לו את זה בעדינות
  • הי טליונת,
    קודם כל תמתיני לקבל תשובה מרופא- או מהפורום או מהרופא שלך... רק אח"כ תחשבי איך לספר לבעלך ומה בעצם זה אומר (אולי כדאי שהרופא ידבר עם שניכם). ונראה לי שיורדת אבן מהלב אחרי שמגלים מה לעזעזל קורה, לא? זה מרגיע לדעת מה הבעיה, במיוחד כשיש לה טיפול!!!
    אז תשמחי, תתעודדי, אתם בדרך לפתרון וכמובן ל- שאתם רוצים כ"כ!
    נשיקות,
    יפעת.
  • היי טליה, קראתי את ההודעה שלך ופשוט הייתי חייבת להגיב...
    אני בדיוק באותו מצב כמוך... אנחנו מנסים כחצי שנה ופשוט הרגשתי שמשהו לא בסדר בעלי עשה בדיקת זרע (אפילו לא הייתי צריכה לשכנע אותו) והבדיקות לא יצאו כ"כ תקינות בכיתי במשך יומיים! כמובן שלא הראתי לו ורק תמכתי בו ועודדתי אותו שהכול יהיה בסדר אבל בתוך תוכי נקרעתי.... אבל ישר אספתי את עצמי וקבעתי תור כבר לשבוע הבא למרפאת פוריות. דיברתי עם המזכירה והיא שלחה לי את כול הבדיקות שצריך לעשות כדי לפתוח תיק, כך שנגיע הכול יהיה כבר מוכן ולא נצטרך לבזבז זמן מיותר, וזהו... מציעה לך כבר להתקשר כבר למרפאה ולקבוע תור!
  • הי מותק... אל תבכי הכל יהיה בסדר... יואו בא לי לבכות עכשיו כי אני כל כך מבינה אותך... אנחנו באותה הסירה... אנחנו ניסינו 8 חודשים ואז רק נבדקנו וגילינו בעיה בזרע ... היום שנה וחודשיים לאחר נסיונות ואכזבות בכל חודש אני לפני הפריה מלאכותית ואני רוצה לומר לך שדווקא ההרגשה שלי הרבה יותר טובה, אני מרגישה קרובה לזה מתמיד והסיכויים יותר גבוהים... אני רוצה תינוק מה איכפת לי באיזה דרך העיקר שיהיה... ויהיה!!!!
    ממי את תראי שהיומיים הקרובים יהיו לא פשוטים אבל מהר מאוד ההרגשה שלך תשתפר כי את תביני כמה את קרובה להגשמת החלום...

מסכימה עם כל מילה של הבנות המדהימות כאן, ותקשיבי לעצתן לגבי איך את מספרת לו באיזה גישה , איך את מציגה את הדברים... חשוב מאוד!!! זה דורש ממך הרבה איפוק וכוח מבפנים

ובבקשה אל תהיי עצובה.. את תראי שהשד לא כזה נורא והכל יהיה בסדר
    כל מה שבא לך לשאול אני כאן.....

• שיר תודה על התמיכה!

גם לא לא אכפת איך יבוא הילד רק שיבוא
    את חושבת שהסיכוים יותר גבוהים מטבעי?
    אני ממש בפחד!

מה
  • מיכל לאן אני צריכה לגשת למומחה פוריות! בעלי במאוחדת אני בכללית!

מה
  • היי טליה,
    בעלי במכבי ואני גם בכללית וקבענו תור למרפאת פוריות בבלינסון בפ"ת....
    אני מציעה לך גם לבקש מהם שיפקססו לך את כול הבדיקות שצריך לעשות לפני הפגישה כדי שתבואי כבר מוכנה ולא תבזבזי זמן יקר....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה