בוקר טוב לכולן....,עד ששני הגברים שלי ישנים,יש לי ת'זמן קצת לאינטרנט

אז ככה...,התל"ם שלי היה אמור להיות ב-20 לחודש....,ב-7 לחודש,בערב הרגשתי שהקטן שלי ממש,אבל ממש משתולל בבטן...,אמרתי לבעלי שנראה לי שהוא חופר שם לעצמו איזה מעבר החוצה....

ב-8 לחודש(זאת אומרת בוקר למחרת),בשעה 6 וקצת אני מתעוררת מזה שיש לי קצת צירים(שזה היה ברגיל כבר בשבועות אחרונים)ומשהו כאילו נוזל ממני(מדגדג כזה

)...,שלחתי יד,בדקתי...,אין כלום!אמרתי בדוק חלמתי

....
המשכתי עוד איזה כמה שניות לשכב ואז החלטתי שאני כמה לשירותים....,לא הספקתי לשבת על האסלה,הרגשתי טפטופיייייייייםםםם

ישר הבנתי שזו ירידת מים...,בדקתי את הצבע של המים,שהם שקופים והכל בסדר.....,רצתי לחדר שינה,הערתי את בעלי,וחזרתי לשטוף פנים ולהתארגן....,כמובן שכל המזוודות היו מוכנות כבר....,לקראת השעה 7 כבר הייתי בחדר לידה....

אההה שכחתי עוד פרט מצחיק....,הגעתי למיון,אמרתי שירדו לי המים,המזכירה נתנה לי את התפסים ואמרה לי לכי לחדר לידה...,שאלתי איפה זה,היא ההסבירה לי ככה....,ימינה,שמאלה
ימינה....(בעלי בזמן הזה חנה את הרכב)....,הלכתי בדיוק בדרך שהיא אמרה לי...ואיפה הגעתי...,לחדר לידה ישן שהוא סגוווורררררררררררר

ואין אנשים בסביבה...,קיצר הסתובבתי עוד איזה 15 שעה בחיפושים....
הגעתי למחלקה,לקח קצת זמן עד שרשמו אותי כי היה ממממממש מפוצץ ביולדות(כמובן לא כולם באו ללדת,כמו שזה קורה בדרך כלל)

לקחו לי דם,שתן,עשו בדיקה ווגינלית לראות פתיחה וחיברו אוחתי למוניטור....,בנתיים אני כמעט בלי צירים...,ממש בקטנה כמו במהלך כל הריון....,במוניטור הייתי בערך שעה,כי המלאך שלי ישן ולא רצה להתעורר...,אחרי שעה קמתי מהמוניטור והתחלתי להרגיש צירים,יותר חזקים ויותר חזקים ויותר חזקים....,בעלי כל הזמן היה איתי,רצה להזמין לי קרקס כדי להצחיק אותי,בסוף התחיל לעשות קרקס בעצמו

האמת שהוא ממש ממש תמך ועזר לי גם במהלך לידה עצמה....!!!יצא גבר גבררררררר

אחרי שהצירים כבר היו ממש כואבים,ביקשתי שיעשו לי אפידורל....,קודם כל הייתה לי מיילדת מדהימה,לנשק לה את הידיים!!!והיה לי מרדים גדוווווול,מצחיק כזה שחבל על הזמן

אז ככה לגבי אפידורל...,זה דבר טוווווווווווב,אבלללללל,לא נעים לעשות אותו בכלל,לי בכל אופן היה מורגש.....

אחרי ממש כמה דקות התחלתי להרגיש שהרגליים שלי נרדמוווות

איזה פחד זה,חבל על הזמןןןן!!!
לפני האפידורל עשו לי חוקן....(זה פרט חשוב,כי אחרי אפידורל אתן לא מרגישות בכלל מה קורה שם...,הכל יוצא לבד בלי לשאול!)גם שמו לי קטטר לשתן...,בכלל לא הרגשתי...
כל התהליכים האלה לוקחים ממש זמן....,אפילו שעות....,בשעה 12:00 הייתי עדיין עם פתיחה של 4...,המיילדת שקיבלה אותי מסיימת את המשמרת בשעה 15:00(אמרי\תי לעצמי וגם לה)אני יולדת איתךךךך,לא אכפת לי!!!!!!

לקראת שעה 13:00 הפתיחה 5 ולא מרגישים צירים

....,לקראת שעה 13:30 פתיחה מלאהההההה ופה האפידורל שלי פתאום החליט שהוא מפסיק להשפיע

טוב ,שמו לי אותו עוד לםני כמה שעות טובות...,אבל המרדים הבטיח שזה ישפיע עד הסוףףףף...,ואני לוחצת ולוחצת על הכפתור של התוספת,ולוחצת ולוחצת וכלווווםםםםם

הרגליים שלי,הטוסיק,הבטן התחתונה רדומים אבל אני יותר ויותר מרגישה את הצירים וכבר צירי לחץ.......,בעלי הלך להביא את המיילדת כי הוא ראה שאני עוד שניה קופצת מהמיטה הזאת....,היא בדקה אותי ואני פתיחה מלאה,היא הודיע שהיא נכנסת ללידה ושמישהו יבוא לעזור לה.....
אמא שלי וחמתי בחוץ,בוכוווווווות מהתרגשות ולחץ....,ואני מייללת על המיטטה,אבל מנסה להיות גיבורה-לא בוכהההההההההההה!!!!!ולא בכיתי עד הסוף...
בשעה 14:15 הנסיך שלי עשה את הצעקה הראשונה שלי

,וכבר כאן התחלתי לבכות,רעדו לי הרגליים(שעדיין בקושי הרגשתי אותם),גם בעלי,כפרה עליו התחיל לבכות

למזלי,אני בלי תפרים וכבר אחרי שעה הייתי מוכנה לקחת את הנסיך שלי וללכת הביתה,הייתי מלאת כוחות,באמת שלא יודעת מאיפהההההה

במהלך הלחיצות...,דחפתי ככה שהמיילדת השניה שנכנסה לכמה דקות לעזור...,שאלה אותי למה אני דוחפת כל כך חזק???

וביקשה ללחוץ פחות

אז ככה,לבסוף...,הייתה לי לידה מדהימהההההההההההההההה,קלה ומהירההההה!!!
מאחלת לכל הבנות לידה כמו שהייתה לי.....,הדקות האחרונות שהרגשתי בהן את הצירים וצירי לחץ שוות!כל שניה,כל ציר,כל כאב שווה את העוצר המדהים שאחר כך אנחנו מחבקות ללב!!!אני לא יודעת איך 25 שנים עד עכשיו הייתי חייה בלי הבן מקסים שלי!
תודה לאלוהים לכל כוחות על שיש ביקום שלנו,על המתנה הזאת!!!אין לדבר הזה מחיר,פשוט אין!!!!!!

yaninayalin