היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות בוקר טוב, רק מעדכנת, אז ביום שישי הייתי אצל הפרופ' והוא אמר להתחיל טיפול של זריקות גונל F, מישהי מכירה? אז התחלתי ביום א' ואני צריכה לקחת כל יום במשך 6 ימים, אני מקווה שזאת הפעם הראשונה והאחרונה שאני אצטרך את הטיפול הזה, יום נעים ובשורות טובות לכולן,
7 תגובות
עמוד 1
עכשיו קיבלתי באסה כפולה, קיבלתי תוצאות של בדיקת דם אחרונות שעשיתי והפרולקטין שוב עלה בכלל אין טעם לכל הטיפול הזה החודש ובחודש הבא בעלי במילואים התקשרתי אליו והתחלתי לבכות, הוא ניסה לעודד אבל שום דבר לא מעודד עכשיו איזה דיכאון
היי מציעה לך שאלות בנוגע לטיפולים כאלו לשאול בפורום טיפולי פוריות. אני מזריקה פיוריגון שזה כמו גונל F זה ממש לא נורא ודי קל ברגע שמתגברים על הפחד הראשוני
הי צופי, אני מבינה שזה מבאס אותך... אבל התחושה הזו לא עוזרת לנו (רק ההיפך) ולכן חייבים להשתחרר ממנה כמה שיותר מהר.... מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך יותר! אני רק יכולה לומר שלאנשים שכ"כ רוצים ילד מגיע הכי שבעולם שיהיה להם, ואני בטוחה שגם לך זה יקרה.
תודה רבה יפעת אני בטוחה שבסוף זה יקרה, בעלי כל הזמן אומר לי לפחות יש לנו ילדה אחת אז מה הלחץ אבל אני רוצה עוד ילדים,
רק לידיעה כללית, בעלך יכול להשתחרר ממילואים אם את בטיפול הורמוני על מנת להיכנס להריון. שיהיה המון המון בהצלחה
היי שיהיה לך המון בהצלחה ויש לי שאלה אלייך (את לא חייבת לענות רק אם את רוצה) הריון הראשון בא לך מטיפולים או טבעי?