היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נמאס ליייייייייייייייי ההיריון הזה לא נותן לי שקט.....................!!!!!!!!!!!!! סליחה בנות אבל אני חייבת לפרוק, אחרי שהבדיקת סוכר של ה 50 יצאה תקינה,שמחתי אבל אתמול הייתי במעקב אצל הרופא שלי, הוא אמר שהעוברית גדולה ויש ריבוי מי שפיר, זה מצביע על סכרת ושלח אותי לעשות את הבדיקה של ה 100 אוףףףףףףףףףףףףףף כבר התחלתי לדמיין את עצמי אוכלת רק ירקות ושותה רק מים.......... אוףףף שיעברו כבר החודשיים האלה, נמאס לי, שבוע הבא אלך לעשות את הבדיקה המגעילה הזו ושוב אוףףףףףףףףףףףףף
5 תגובות
עמוד 1
מותק יהיה בסדר - זה לא כזה נורא את בסה"כ תהיה במעקב אצל דיטאנית מה מותר לך לאכול ומה לא זה עדיף
תשמרי על עצמך ועל הגוזלית
תרגישי טוב
מאמי תודה על התגובה
אני ממממש מבינה אותך אחותי הגדולה כגרע בהריון ויש לה בבית עוד 2 ילדים היא עצבנית אין לה סבלנות לכלום ומשום מה ההריון הזה היא רק חולה מדממת לא עלינו
מותר לך לקטר את בהריון
מאמי לא בטוח שמדובר בסכרת לי גם היה חשש לריבוי מי שפיר עשיתי את הבדיקה של ה100 וברוך השם יצא תקין בהצלחה מאמי מחזיקה לך
אוף זה אכן מבאס תיהיה חזקה מאמי!!! שולחת לך ואם לא פה אז איפה עוד אפשר לקטר????