זה ניסיון למתוך את מיתרי העצבים?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי שאתמול הלכתי לבדיקות והבוס שאל אותי :"כמה זמן יקח לך??" וכשהסתיים היום עבודה- בשעה 17:00 ואמרתי לו שאני יוצאת הוא אמר:"מה כבר? יש לך פה שעתיים עוד להיות על זה שהלכת... בעצם שלוש. זה לא היה שעתיים כמו שאמרת"..

היום הלכתי לבדיקות דם והיה אצלנו חפץ חשוד...אז עד שפוצצו את המזוודה לקח זמן... ואח"כ כמובן שהיה פקקים-כי חסמו וסגרו את הכל...... הוא מתקשר אלי (-אחרי שהגעתי כבר למשרד) והוא אומר לי:"איפה את?" אמרתי לו:"במשרד" הוא אומר:"עכשיו הגעת?" (השעה הייתה 11:00 אז אמרתי לו:"כן" אז הוא אומר:"כמה זמן זה כבר לעשות בדיקות דם?" אז אמרתי לו:"היה חפץ חשוד....." אז הוא אמר:"כמה זמן חפץ חשוד?! 3 שעות?!"

זה עוד בסדר...אחרי שאמרתי לו לא לספר לאף אחד שאני בהריון אתמול אחותו של הבוס באה למשרד לביקור... ופתאום היא אומרת לי:"מזל טוב,בשעה טובה".....
12 תגובות
עמוד 1
  • למתוח!! ה' יעזור!! למתוח!!!!

אךך העצביםםםםם!!
  • איזה איש מגעיל!!!
    אוף

• באמת איש מגעיל, ממורמר וחוצפן...
    שיקפוץ לך...
    תחזיקי מעמד !!!!
  • מגעיל? זה לא יפה שאת מחמיאה לו ככה בפומבי!!

• באמת חוצפן
    לי היה מקרה עוד יותר מגעיל שכחתי על השולחן בעבודה את התיק של הבדיקות והייתי בחודש שני זאתי שיושבת איתי בחדר כניראה חיטטה לי בתיק ראתה שאני בהריון יום למחורת כולם אבל כולם ידעו שאני בהריון

אל תתיחסי לאנשים שלא מגיע להם יחס - מגיע לך 40 שעות לבדיקות תנצלי אותם ותגידי לבוס שלך שאת הולכת לבדיקות ע"ח ה40 שעות האלו

• תחפשי לו באינטרנט את החוק שאומר שמותר לך להפסיד 40 שעות עבודה בגלל בדיקות בהריון.
    אני במקומך הייתי אסרטיבית ומסבירה לו שמותר לך להפסיד ושאת הולכת לנצל את ההטבה הזאת ושילך לו לכל הרוחות!!!!!!!!!!!!
    איכס, איזה בן אדם מגעיל!
    אם יש לך ברירה אחרת אל תחזרי אליו אחרי הלידה, כמובן רק אם יש לך ברירה אחרת, ושיקפוץ לך!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • איכס
    איפה מוצאים את המגעילים האלה??
    וחוץ מזה את לא חייבת להחזיר לו את השעות של הבדיקות
    שיקפוץ

• ממש חצוף..וגם אחותו מה לא יכולה לסתום..לפעמים לאנשים אין טיפת טאקט..

]
  • מילא-סיפרת לה-לפחות תגיד לה שלא תדבר........אבל לאאאאא!!

Roni27-אנשים מגעילים אפשר למצוא בשפע בעבודה שלי. רק לבוא ולבחור...

mirifu-אני לא מתכוונת לחזור אליו. אני יחפש מקום עבודה אחר בחופשת הלידה.. הוא עו"ד...הוא יודע טוב מאוד שאני יכולה ללכת 40 שעות והוא יכול להתפוצץ... אבל בכל זאת הוא מעיר........כאילו......יאללהה...!!
  • רגע את לא עובדת בהנהלת חשבונות? כי אם כן אז עכשיו יש לחץ-ה-15 לחודש.....
    אל תקחי ללב זה באמת לא נעים וכו'....אבל זה יעבור לו-בוס הוא בוס ולא כולם בוסים טובים -הרוב לא והם לחוצים על הכסף שלהם ועל העבודה של העובדים....שתיהיה מועילה....לאף אחד אין מידי הרבה כסף היום.....וחוץ מזה תראי הוא לא היה צריך לדעת שלא סיפרת לאף אחד....והוא יכול להיות שהוא טיפוס שכן חושב שאין לו בעיה לספר....אי אפשר לחנך את כולם....לדעתי אם את סובלת מזה תעזבי אותו אחרי הלידה-תשארי לטפל בתינוקות כמה חודשים(בעז"ה)אחרי החופשת לידה ותצהירי שאת לא יכולה לחזור כי את רוצה להשאר איתם ואז אולי גם תקבלי את הפיצוים....מה מגיע לך....
  • ETD- אמרתי לו בפרוש שלא יספר לאף אחד. אמרתי לו:"אף אחד לא יודע מההריון. לא אמא שלי,לא חמתי. רק בעלי,אני ואתה אז אני מבקשת שזה ישאר בנינו הנושא הזה ולא תספר לאף אחד"..... מה יותר ברור מזה?!?!?

אני בעז"ה מתכננת לעזוב אחרי הלידה. כי אני סובלת. סובלת ממש!!!! ועכשיו לא שווה לי לעבור עבודה, נכון?!
  • אז תתחילי מזה שהוא עו"ד.....
    רובם מגעילים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה