-
היא כנראה עדיין לא מוכנה..
הילדה שלי נגמלה בדיוק יומיים לפני סוף שנה היא באה אחרי הגן והורידה את הטיטול לבד ואמרה ביי ביי טיטול ומאז אולי היא פיספסה פעם אחת קקי ופעם אחת פיפי וזהו.
הילד חייב להיות מוכן לזה ולרצות אם לא זה לא מצליח..
שיהיה בהצלחה...
]
-
נגמלנו בגיל שנתיים וחצי.
בהתחלה לא מדברים, פשוט כל 20 דקות בערך לוקחים לשירותים, כעבור שבוע שבועיים הם קולטים לבד.
אם היא לא רוצה סיר, אולי תלכו ותבחרו ביחד ישבנון לאלסה. גם אורי לא רצה סיר, ישר באסלה. ככה היא תהיה מעורבת בתהליך ותתלהב מבחירת הישבנון.
שיהיה בהצלחה
-
תודה, את צודקת...
היום נלך לבחור ישבנון בתקווה שזה יפתור את הבעיה
-
אני בכלל לא בעד סיר...זה מגעיל...ועדיך לא להרגיל קודם לסיא ואח"כ לישבנון...לדעתי....וגם כשהילד מוכן....
-
תראי שקד נגמל כמעט בגיל 3 . בהתחלה סירב לשבת בסיר כפי שאת מספרת אח,כ הסכים אבל עשה כמה פעמים והפסיק ועשה מהסיר כסא פשוט . וכשהחלטנו להוריד פשוט את הטיטול ורק כשהלך לישון ישן עם טיטול אז חודש הוא הי עושה קקי בתחתונים והיה קשה, מהפיפי הוא נגמל מהר אבל כשקנינו ישבנון. ומהר הוא נגמל גם מהקקי, לא האמנו. לפני כמה שבועות בגן הלך לישון בתחתונים ונשאר יבש ועכשיו גם בלילה. אבל כל ילד משהו אחר.. תנסי כל מני דברים. אבל בגדול רק אח,כ הבנתי שהוא לא רצה סיר ואהב את הישבנון. אם ידעתי הייתי עושה את זה לפני שנה
-
את עידן גמלתי לפני שבועים וקצת.
להגיד לך שהוא גמול ב100 אחוז? לט.
בהתחלה כל איזה 40 דקות אני לוקחת אותי לסיר, עכשיו הוא גם מסמן לי כשהוא צריך. או רק לסיר לבד, קשה לו להוריד עדין מכנסיים ותחצונים
בבית הוא לא מוכן לאסלה, רק סיר.
בגן באסלה הקטנה.
בלילה הוא עוד עם טיטול שזה גם אני יוריד בימים הקרובים.
אולי באמת שהיא תבחר לעצמה ישבנון?
-
גמלתי את בריאל בגיל שנתיים וחצי, שבועיים לפני החופש הגדול.
עם הפיפי הלך מצויין וקקי היא התחילה לעשות באסלה רק לפני שבועיים בערך.
היא מתריעה לנו לבד אם זה פיפי או קקי. בשלושה הימים הראשונים
היא הייתה עושה בסיר ואח"כ קנינו לה ישבנון ומאז רק באסלה.
גם בלילה מהיום הראשון לגמילה הורדתי לה את הטיטול והיא
בכלל לא מפספסת 55555 וכשיש לה פיפי היא מתעוררת וקוראת
לי שאקח אותה לשרותים.
-
גמלתי את בריאל בגיל שנתיים וחצי, שבועיים לפני החופש הגדול.
עם הפיפי הלך מצויין וקקי היא התחילה לעשות באסלה רק לפני שבועיים בערך.
היא מתריעה לנו לבד אם זה פיפי או קקי. בשלושה הימים הראשונים
היא הייתה עושה בסיר ואח"כ קנינו לה ישבנון ומאז רק באסלה.
גם בלילה מהיום הראשון לגמילה הורדתי לה את הטיטול והיא
בכלל לא מפספסת 55555 וכשיש לה פיפי היא מתעוררת וקוראת
לי שאקח אותה לשרותים.
-
כשאוריה שלי תיהיי מוכנה אני אגמול אותה !
בנתיים היא לא ואני ממש לא ממהרת ומלחיצה!!
-
אני מאוד רציתי לגמול אותו אבל אני לא הייתי מוכנה, וכשהתחלתי לגמול אותו ממש הורדתי לגמרי את החיתול ורק תחתונים היה פיספוס אחד של קקי ו3 של פיפי באותו שבוע אבל היום ניתאי גמול 100 אחוז לילה בוקר ויום ולכן אני אומרת שגם ההורה צריך להיות מוכן בהצלחה
-
זהר שלי מגיל שנה עושה קקי רק בסיר /אסלה והורדתי לו את הטיטול בגיל שנה וחצי ,רק כי הגעיל אותי להתעסק עם קקי של "גדולים"
-
שירה איך ידעת מתי יש לו קקי ופיפי?