היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני שונאת את עצמי- ממש שונאת. אתמול גיליתי שאחותי בהריון, היא רק התחילה לחשוב בכיוון- והופ, היא כבר בהריון.
נכון, היא גדולה ממני, וזה כבר ההריון השלישי שלה (טפו טפו)
ויש לי ב"ה ילדה בבית. אבל אני לא מסוגלת לשמוח שמחה שלמה, אני מתוסכלת מזה שלכולם מסביבי הולך ורק לי לא. אני מתוסכלת מזה שבעלי לא תומך בכלל- וחושב שאני סתם היסטרית. לא מסוגלת כבר!!!!!
מתוסכלת מהערות מפגרות של המשפחה כמו: "נו, מה קורה? הילדה שלך כבר גדולה את יכולה להתחיל" או כמו: "זה לא טוב לחכות, יאללה לעבודה"
אוףףףףףףףףף, בנוסף אני צריכה לקבל מחזור כל רגע וזה הופך אותי לעצבנית יותר
sarah-85
5 תגובות
עמוד 1
שרוש זה לא שאת לא שמחה בשבילה אני בטוחה שאת כן את פשוט רוצה גם להיות במקום שלה וזה בסדר, זה לא שאת מאחלת לה רע. אל תרגישי רע את בסדר גמור !
תני לי להבין , יש לך כבר ילדה ? אז הגוף היה שם ויכול להיות שאולי בגלל הלחץ והמתח את לא נקלטת !
את חייבת להשתחרר מהנושא שאחרות בהריון , אל תסתכלי סביב לכל אחת יש את הזמן שלה וגם הזמן שלך יגיע ! הכי חשוב לא להילחץ לא להיכנס לדיכאונות והכל ילך חלק !
לגבי בעלך ...הגברים לא מבינים את הלחץ,מבחינתם גם אם זה יקח עוד כמה חודשים זה בסדר והם אדישים לזה....ואולי אם הם היו יכולים ללדת זה היה יותר קל כי הם לא לחוצים אף פעם מהנושא ולכן אל תכעסי עליו...תחשי על זה שאם גם הוא היה בלחץ הייתם מתחרפנים אחד מהשני ולכן עדיף ככה
תירגעי , תחייכי , תהיי חיובית והכל יצליח
הלן
הי חמודה, מצטרפת להלן... אני בטוחה שאת שמחה בשבילה, ואני יותר מבטוחה שאין אצלכם שום בעיות להיכנס להיריון... אם את אדם מאמין (וגם אם לא)- תדעי שיש איפשהו תכנית לכולנו, הילד מגיע בהתאם לתכנית הזו. לא תמיד מובן לנו למה דברים לא הולכים, ולמה דברים אחרים מצליחים בקלות, או למה אחרים מקבלים את מה שאנחנו כ"כ רוצים- אבל צריך לזכור שהכל לחיוב...
כתבתי לעצמי ביומן (אחרי שבפעם האחרונה קיבלתי שוב מחזור ולא הצלחתי): "אני סומכת על היד שמכווינה אותי שם למעלה- שעוזרת לי לאו דווקא לקבל את מה שאני רוצה כשאני רוצה, אלא את מה שאני צריכה בזמן הנכון לי". ברור לי שהמשפט הזה נכון לכולנו פה...
אז קדימה- חיוך, תקווה, ידיעה ברורה שגם את תצליחי. זה רק ענין של זמן!!! ומזל טוב לאחותך! יפעת.
זה מאוד טבעי שכך את מרגישה..אל תרגישי רע עם עצמך.. זו שמחה מהולה בעצב שלך ,פרטי ואישי שלך וזו זכותך
תחשבי חיובי והכל יהיה בסדר...
אוי אני ככ מבינה אותך ומממממששששש לא שופטת אותך.
לגבי ההערות המפגרות מהמשפחה, זה פשוט לא נגמר כשאת מתחתנת אז יום אחרי כבר שואלים אותך..."נו? מה קורה? מה עם איזה תינוק בבית?" כשכבר יש לך ילד, אז לא עוברת חצי שנה ושוב מתחילים " אז יש לך בן\ בת לא בא לך גם מהמין השני?...."
ותאמיני לי, אני כבר עם שני ילדים בבית, שיהיו בריאים, וההערות לא מפסיקות. יש לי שני בנים וכולם משום מה החליטו שהבא בתור תהיה בת. מציקים כל הזמן עם הערות מרגיזות " נו, לא בא לך בת?"
תתעלמי, אל תתיחסי, אפילו תעני בחוצפה כדי שיעזבו אותך..... והכי חשוב אל תקחי ללב.
שיוו!!! איך אני מכירה את ההרגשה!!!! אחי התחתן לפני בחודש וחצי/חודשים ובערך אחרי 4 חודשים מהחתונה שלהם אחותי סיפרה לי שאישתו בהריון......... והרגשתי ב-ד-י-ו-ק כמוך!!!!!!!! יווו איך אני מבינה אותך!!! טבעי,נורמלי, בסדר!
וגם כל השאלות של כל המשפחה-גם אני עוברת את זה...עד שלפני יומיים אמא שלי גם שאלה ופשוט אמרתי לה:"בבקשה אל תשאלי אותי יותר...אולי לא בא לי עכשיו ילדים?? אולי קשה לי?? אולי אני לא רוצה לספר?? כשיהיה כולם יראו וידעו,אני לא יכולה להחביא את זה לנצח הרי...כל פעם שאתם שואלים זה מציק"