מה אוכלים היום? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאת נתנה לי מתכון שהיא מצאה באתר של NIKIB (מי שלא מכירה מומלץ בחום יש לה שם אחלה רעיונות)
    זה עוף בתיבול מצופה בפירורי לחם בתנור.
    נראה טעים בטירוףףףףףףףף
    אספר לכן בהמשך איך יצא (הוא כבר שוכב לו ברוטב במקרר, ועכשיו אלך לצפות אותו) - יאמי יאמי

25 תגובות
עמוד 1
  • סלט ירקות גדול עם קוסקוס מחיטה מלאה (כמו טאבולה רק בלי בורגול), בתיבול של המון המון מיץ לימון, קצת שמן זית וכף טחינה גולמית משומשום מלא

• סיון-אני לא יודעת בדיוק איזה מתכון זה...אבל אני גם עושה עוף עם פרורי לחם...(-לפני אני מבשלת אותו-גם כדי להוציא את כל האיכסה ומורחת במיונז ואז שמה את הפירורי לחם) בעלי חווווווולההההההההה עללללללל זהה!!! והאמת שגם אני.....
  • גם בזה יש מיונז
    זה מתובל בדבש/סילאן פפריקה אבקת מרק שום כתוש פלפל מיונז קטשופ וציפוי פירורי לחם

• סיוון מה אפשר לשים במקום דבש/סילאן?? אני לא מתה על דבש בעוף
    זה יוצא מתוק?

HD אני אשמח למתכון שלך

• אני אכלתי סלט צבעוני (פלפלם ב 3 צבעים) ופטריות
  • אני מתכוונת לאכול תפו"א בתנור ועוף ( 2 פולקה כי זה 4 נק'...)

אגב סיון-

• חחחחחחחח אז אמרתי חחחחחחחחחח

• אודליה-זה מתכון קל קל קללל!!

אני מרתיחה את העוף לפני עד כדי בישול (-וגם בעיקר שיצא כל הפיכסס) אח"כ מוציאה..נותנת לו להתקרר מעט... לא שיהיה קר... לוקחת צלחת ושמה מיונז, ושום כתוש ובצלחת אחרת אני שמה פירורי לחם עם אבקת מרק עוף. לוקחת את העוף ומורחת עליו מהמיונז... אח"כ מטבילה אותו בפירורי לחם ושמה את זה בתנור... לא על חום גבוהה ממש כי אז הפירורי לחם נשרפים, העוף מתייבש וזה לא טעים... ככה אני שמה בתנור עד שפירורי לחם משחימים,העוף נהיה חם וזה נראה יאמיייייייי
  • H.D וסיון

כמה שלאות:
    1. מכניסם את זה שלם, ככה לתנור?
    2. אין עם זה עוד תוספת, או שיש רק עוף שלם בתנור וזהו...
    3. אפשר ךעשות את זה גם עם חלקי עוף ולא שלם?

סלחו לי על הניסוח מראש אם הוא לא הגיוני פשוט אבדתי את יכולת הניסוח שהיתה לי.. אתן יודעות טמטמת וכו'...
  • אני לא עושה את זה בעוף שלם..אני עושה את זה עם רגלים,כרעים...... ממש לא עוף שלם... אני עושה עם זה לבעלי תוספות של תפוחי אדמה בתנור או אורז עם תירס (-טעיםם!!) או ספגטי או פירה...תלוי מה בא לו..........
  • אה,או שאני גם עושה לו בתוספות ירקות מאודים... לוקחת תפוחי אדמה-פורסת לעיגולים,לוקחת בצל,פורסת לרצועות,לוקחת גמבה(אדום,ירוק,צהוב-לא חייב מהכל-ככה זה יוצא צבעוני לעין),פורסת לרצועות שמה הכל בקערה על זה שופכת שמן זית-בנדיבות,מלח,פלפל (לא הרבה) מערבבת את הכל-שופכת לתבנית ומחכה שהתפוחי אדמה יהיה רך-כמובן שמערבבים מדי פעם...בזהירות כדי שלא יתפרק... (אני אוהבת את הגמבה שהיא לא רכה מידי מידי...)
  • למה הכוונה מרתיחה את העוף???
    מכסה את הסיר? מבשלת במים?
    תודה

• H.D- תודה...
    פשוט זה חשבתי שזה כמו עוף שלם שמכניסים לתנור ומפזרים מלח מסביב (אם את מכירה את המתכון הזה...)

• פסטה ברוטב עגבניות ושניצל תירס...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • המתכון באמת נראה מעולה... חוץ מהמיונז. נראה לי שאנסה את זה אבל אוותר על המיונז. אני יודעת שלא אומרים איכס על אוכל אבל אני לא מסוגלת אפילו להקליד את המילה הזו בלי לעשות פרצוף

• היי..

אני דווקא ממש סבבה עם מיונז, אבל באמת- לא ברור מה תפקידו בכוח.. זה נראה שהוא לא שייך.. תקנו אותי אם אני טועה...
  • lialo- חח מצחיקה... השאלה זה אם הפירורי לחם ידבקו לעוף כמו שצריך...כי מה שמדביק אותם זה המיונז.........

בקרוב אצלינו- שמה את העוף במים על הגז ונותנת לו להתבשל....

avitali89-בשמחה!
  • אהה, ו H.D- את רושמת שאת מבשלת את העוף כדי שיצא ממנו האיכסה.. איזה איכסה?...
  • הוא מפריש את כל הליכלוכים שנמצאים על העור ואי אפשר להוציא אותם סתם ככה... את כל השומנים הלא נעימים... (-למרות שתלוי מה מכינים..יש מרקים שדווקא השומן של העוף עושה את זה
  • באמת?!?!?!?
    לא ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז מה לעשות??
    פשוט להרתיח אותו??
    וכמה זמן לחכות כשהוא מורתח? כמה דק?
    וצריך אחכ להמשיך באיזה בישול קצר, או רק להרתיח?
  • כן...את תראי שכשתרתיחי אותו איך המים משתנים...חח

האמת שזה תלוי מה רוצים להכין... כשאני עושה את העוף בפירורים אני מרתיחה אותו עד כדי שהוא מבושל..אח"כ אני פשוט מכניסה אותו לתנור וזה עניין של 10 דק' גג רבע שעהעד שזה מוכן.... והעוף לא מתייבש..ואת כבר יודעת שהוא מבושל... ככה שלא צריך לבדוק....פשוט להסתכל עד כמה זה נראה שחום,טעים ולהוציא
  • טוב אני גם עשיתי את המתכון הזה כדי לכן שזה יהיה הצלחה כי אני רעבה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • ובגלל שאני מעפנה בתחום הבישול-

כמה זמן זה "מרתיחה עד שהוא מבושל"?

רבע שעה? חצי שעה?
  • אם את רוצה שהוא יהיה מבושל אז את יכולה לנעוץ בעוף סכין(חדה,עם שפיץ) ולראות אם הסכין נכנסת יפה,חלק-זה מוכן...אם זה קצת קשה-תני לזה עוד קצת... (-המים לאט לאט יורדים אז אם זה עוד לא מוכן פשו תוסיפי עוד מים...)

אם את רוצה חצי בישול- תנעצי סכין (שוב,חדה,עם שפיץ) ואם תראי שזה לא נכנס חלק ולא יותר מידי קשה-זה חצי בישול...

אני אח"כ מוציאה אותו מהמים, ושוטפת אותו קצת...ואז עושה איתו מה שאני רוצה
  • אז המתכון שאני עשיתי שונה
    כעיקרון 2 קערות
    באחת:
    כף דבש/סילאן
    כף פפריקה אדומה
    אבקת מרק
    כפית שום כתוש
    פלפל שחור
    1 ביצה

לערבב 10 שוקיים במטבל

בקערה השניה: