צריכה עצה ופתרונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות

אווחח כמה שאני עייפה.. הנסכיה אתמול החליטה לישון רק ב 4 בבוקר!!!
    מ 22:00 רצתה לשחק, היו קצת גזים (בטח בגלל המטרנה) והסיבה הכי הכי- שהיא ישנה כל היום אתמול... אכלה וישנה,אכלה וישנה לא הייתה עם עיניים פקוחות כלל...
    אוקי, יכול להיות שה היה יום חד פעמי
    אבל
    אני צריכה שתעזרו לי למצוא פתרון לבעיה שקורית יום יום , ערב ערב.
    להלן סדר היום:
    היא ישנה שנת בוקר טובה, שנת צהריים טובה, בין לבין כמובן משחקת
    מגיע הערב,
    אני עושה לה מקלחת ב 18:30-19:30 זה הטווח
    אוכל- ציצי
    ואז היא נרדמת עד 22:00 בערך
    ואז יש חגיגה עד 01:00-002:00 בלילה!

אני צריכה לשנות משהו- ואני לא יודעת מה!
    להזיז את המקלחת?
    להחזיק אותה ערה יותר במשך היום?
    להזיז את המטרנה?
    (אני נותנת רק בקבוק אחד ב 22:00 בערך והיא אוכלת אותו במשך שעתיים...- וזה עושה לה גזים, יותר מחלב אם, חשבתי להזיז אותו לשעה אחרת- כמו בוקר שאז אפשר לעשות לה מקלחות ואנחנו יותר עירניים)

בקיצור- עזרה

14 תגובות
עמוד 1
  • כשהם היו כאלה קטנים, הייתי מקלחת אותם יותר מאוחר, בסביבות 21-22 אחרי המקלחת היו מקבלים בקבוק וישנו כל הלילה (ואני מדברת איתך על גיל חודש-חודש וחצי.
    ואם את משלבת לה מטרנה, אז עדיף דווקא לתת בקבוק לקראת הלילה כי זה יותר משביע מציצי.
  • תנסי להקדים את המקלחת ולהשאיר אותה במים להרבה זמן זה מעייף.
    להזיז את בקבוק המטרנה (אני לשמחתי לא מבינה בגזים).
    לא להעיר אותה במהלך היום, הם צריכים לישון הרבה ביממה. ואם היא ערה ביום לא אומר שתישן בלילה.
    והרבה סבלנות. היא מתרגלת לחיים החדשים שלה.... תזרמי איתה.

• את המקלחת לאחר ל22:00 פלוס מינוס (תלוי מתי אמורה לאכול, לקלח אותה כחצי שעה עד שעה לפני האוכל)
    ומהמקלחת לנסות ולמשוך את האוכל כמה שיותר
    שינה במהלך היום היא אך ורק באור וברעש ואם אפשר גם לא במיטה הרגילה שלה (כלומר במהלך היום רק בעגלה למשל), רק בלילה לכבות אורות ולעשות תחושה של לילה

בהצלחה

• תעבירי את המלחת לסביבות 10 בלילה אחרי זה מטרנה (תבדקי אולי סימלאק יעשה לה פחות גזים) והיא תישן לך כמו בובה...שי-אל כבר ישנה 7 שעות בלילה בלי להתעורר בכלל

/link/link_through/1yg9h-101]
  • אוקי אענה אחת אחת כי חשוב לי שתעזרו לי:

ויקי- כן, זה בהחלט יותר משביע מציצי, ולכן אני נותנת לה, רק אחד ביום. אחריו היא ישנה 4 שעותת!
    אבל אני חושבת שהמטרנה עושה לה את הגזים (כי רק ביומיים האחרונים נתתי לה, ומאז התחיל בכי וחוסר נוחות מיד אחרי הבקבוק)
    ואז היא לא נרדמת כלכך בקלות
    במיוחד שהיא לא מתה על הבקבוק- לוקח לה שעתיים לשתות 80 CC
    אם אני אעשה מקלחת ב 22:00 ואח"כ אתן בקבוק, שוב היא תיהיה עד 00:00-01:00 ערה...
    ובכלל לקלח כלכך מאוחר? מה יהיה בחורף? אני לא רוצה שהיא תצא רטובה כלכך מאוחר במיוחד שאין לי מזגן מחמם בבית..

סיון- למה להעביר לעגלה?
    אני דווקא רוצה שהיא תישן במיטה שלה
    זהו אני רוצה להעיף את השינה באמבטיה! אני מעדיפה שלא תתרגל למיטה כי שם הבייביסנס...
    ושוב ,גם לילוש.
    אותה הבעיה כמו שכתבתי לויקי..
    אם אעשה מקלחת ב 22:00, הבקבוק לוקח שעתים ושוב חזרתי ל סביבות 1 בלילה!
    ובדקתי סמיליאק , זה הדבר הראשון שננתתי- היא שנאה את זה, מטרנה הולך לה יותר בקלות...

ליבי- להקדים את המקלחת למתי?
    ולתת את הבקבוק מתי? בבוקר - במהלך היום את מתכוונת?

קצת מעצבן כי אחרי הבקבוק היא ישנה 4 שעות רצופות
    ואחרי ציצי היא ישנה רק שעתיים (וזה בהנחה שהיא לוקחת את שניהם)! ומן הסתם הייתי רוצה שבלילה היא תישן יותר

• אני מקלחת את יהונתן כל בוקר ובמשך היום הוא אוכל משחק וישן בקטנות....כשמגיע 10 11 הוא ישן לי רצוף עד 7 או 8 בבוקר

• תראי, אני פשוט אומרת מנסיון, מקלחת בשעות מאוחרות יותר מרפה אותם יותר ומרדימה אותם.לגבי מטרנה: תנסי אופטימטיל, אומרים שזה מצויין לבטן (לנו ב"ה לא היו גזים אז זה לא מנסיון).
    ובינתיים עדין חם, אז אפשר לקלח מאוחר. בחורף היא גם תהיה גדולה יותר וגם תשימי רדיאטור בכל מקרה.
    ולגבי הבקבוק, אולי תחליפי בקבוק או פיטמה שתהיה לה נוחה יותר, כי בדכ"כ יותר קל להם לאכול מבקבוק!
  • מיכלי אני ממש לא מבינה בעניני בקבוקים, אוריקי אף פעם לא טעם מטרנה היה רק על חלב אם, ואני מקווה שגם אמילי תישאר על חלב אם.
    לגבי הגזים, בהחלט יכול להיות שזה בגלל מטרנה, אבל אם נתת לה רק פעמיים אז תמשיכי לפחות שבועיים לראות האם ישנו שינוי. ואם אין אז תחליפי לסוג אחר.
    אני מקלחת את אמילי ב 6 בערב, ב 7 היא במיטה אחרי ציצי. בהתחלה היתה מתעוררת גם ב 10 בערב ומקבלת עוד ציצי ואז ממשיכה לישון עוד 5-6 שעות.
    אבל קחי בחשבון שכל ילד והרצונות והצרכים שלו, אי אפשר להשוות בין ילד לילד.
    אני מאמינה שאמא יודעת ומרגישה את הילד שלה הכי טוב, תנסי לשנות משהו תראי אם עוזר, ייתכן מאד שהיא פשוט זקוקה להאכלה הזו של הלילה.
    זה משתפר עם הזמן וגם משתנה עם הזמן לפי הצרכים של בעל הבית
  • זה סתם רעיון לאיך לעשות הפרדה בין יום ללילה
    ביום ישנים בעגלה בלילה במיטה (סתם רעיון כפרה לא חייב

• ויקי, אז את אומרת להחליף מטרנה
    רק אתמול קניתי אחת חדשה וכולה 2 כפות השתמשתי חחחחח
    אבל להשאיר את זה אחרי המקלחת?

ולגבי הבקבוק- טומי טיפי הבנתי אחד המומלצים- כי זה מדמה צורה של פטמה הבנתי , לא?

אז גם לשנות את שעת המקלחת, גם לשנות מטרנה, וגם לשנות בקבוק- וואוו הרבה שינויים ....
    נראה לי אתחיל משעת המקלחת- ואחכה עם התחליף והבקבוק...
    סיון נשמה- עניתי ללילוש, היא הציעה שאני אתן סימימלאק והסברתי לה שמזה התחלתי...
    כתבתי, סיון למעלה
    "ושוב גם לילוש..."

את הפרדה של יום ולילה עם אורות ודיבורים אני כן עושה מההתחלה...
    זאת עצה ממש טובה....

• שירה - טפו טפו
    לא לפתוח פה

אני רק לפני כמה ימים כתבתי שאין לי את בעיית הגזים המדוברת
    והנה
    בעעעעעעעעעעעעע

• מיכל אחרי מקלחת חמימה ומסאז' ואז אוכל הם ממש עייפים מקלחת מרדימה....
    או 80 סיסי של מטרנה קשה לה לאכול כי זה כבד עלייה תנסי לתת לה 40 ואז להשלים לה עוד 40 אחרי גראפס ומנוחה קצרה

/link/link_through/1yg9h-101]
  • לילוש.. אצלה המקלחת מעוררת
    היא אוהבת מים ובוכה כשאני מוציאה אותה משם....

אגב, כתבתי שהאכלה של בקבוק לוקחת שעתים כי היא אוכלת את זה נורא לאט
    לא בבת אחת
    20 ואחרי כמה דקות עוד 10
    ואחרי גרפס עוד 20 , ככה!

היא יודעת מה היא אוהבת
    הציצי של אמא יותר טעים!
    טעמתי, זה נכון,
    מענין כמה נק' זה?

• אז תמשיכי עם מטרנה, אולי היא פשוט צריכה זמן להתרגל. כל תינוק והקצב שלו.
    לגבי פיטמה, ניסיתי את כולן, נשארנו עם מאמ, אבל שוב, כל אחד ומה שמתאים לו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה