וואי וואי איך אני שונאת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שונאת!! שונאת!! את חווה.
    משטח שלם של תפוחים הייתי נותנת לה במתנה! עליי!
    למה הטיפשה הייתה חייבת להתפתות בשביל תפוח אחד מסכן?
    הכל בגללה.
    אווווווף אני מתוסכלת!!! חזרתי עכשיו מביקורת במרפאה להריון בסיכון,
    בגלל שאחד העוברים עכוז המליצו לי לקבוע קיסרי כדי לשריין מקום ולבוא לביקורת לפני
    כדי לראות אם יש שינוי במצגים. מפחדת מניתוח קיסרי ועוד יותר מפחדת מלידה רגילה.
    כל הדרך חזרה פשוט בכיתי לבעלי! אמיתי בכיתי, וואי על הדמעות ובעלי לא יכול לראות אותי בוכה, עצר בצד ומחבק ומנשק ומרגיע ואומר שחיכינו כ״כ הרבה זמן ואנחנו עוברים הכל ביחד (מסכן אין בדיקה או תור הכי קטנים שהוא מפספס) אבל איזה צרחות הוא חטף!! איך אפשר להגיד שעוברים הכל ביחד כאילו הוא ירגיש את הכאבים..??

דרוש פתרון קסם שיביא אליי את האוצרות שלי בלי כאבים!
    מישהי מכירה?

9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי
  • ווואי לא מוקדם מידי לקבוע עכוז??? בדרך כלל רק בשבוע 31-32 מתחילים לדאוג מזה...

אל דאגה מאמי זה עוד יכול להשתנות....

/link/link_through/1yg9h-101]
  • חחחחחחחחחחחחחחח וואי אמאלה הפלת אותי לרצפה, אני מצטערת אבל זאת היתה אחת הבדיחות היותר מצחיקות שהיו לנו פה

• מאמי לא משנה אם קיסרי או לידה,‏ אני מבטיחה לך שב"ה שנייה אחרי שהידיים שלך יהיו מלאות באושר הכי גדול שקיים בעולם,‏ את תשכחי מכל כאב שהוא,‏ ותלמדי משמעות אמיתית למילה אהבה
  • אני עברתי גם לידה טבעית וגם קיסרי
    ואני לא יודעת להגיד לך מה פחות כואב
    אני אספר לך שלידה לא משנה באיזה אופן היא כואבת
    אבל

בע"ה כשתחזיקי את התינוקות בידיים
    הכאבים לא יעלמו אבל הם יהיו
    לא חשובים ולא מעניינים

את לא תלכי ותגידי איי כואב לי
    את תלכי עם הכאב
    ויהיה מרוח בפניך חיוך שמימי
    כי את אוחזת באוצר שאין לאף אחד אחר
    (אפילו שיש מליונים כאלה אבל לא את אלה שהם שלך)

אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
    דוק

• בובה,

הבנות כבר ענו לך באופן מלא ומדויק ולי נשאר רק לשלוח לך מלא חיבוקים ואהבה ולהחזיק אצבעות שהכל יעבור לך בשלום בכל מקרה (בין אם זה קיסרי ולבין אם זה לידה רגילה) ותחבקי את האוצרות שלך
  • חחחח הרגת אותי

• יש לך עוד זמן והם יכולה להתהפך עוד מלא
    אצלי הוא היה עם הראש למטה מהשקיפות ופתאום אתמול בבדיקה אמרו לי שהוא עכוז.... זה עוד יכול להשתנות!
    חברה שלי בשבוע 36 עדיין הייתה עכוז ושלחו אותה הבייתה בלי תאריך לקיסרי

וגם אם בסופו של דבר תעברי קיסרי..... אין ברירה! תחשבי שזה בשביל להביא את 2 הנסיכים שלך
    מחזיקה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה