קרן ושירן 26 יש חדש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

8 תגובות
עמוד 1
  • חח חח בדיוק באתי לכתוב לך וראיתי שפתחת שרשור... איזו מקסימה!

אז ככה, אצלי אין חדש כי לא לקחו לי בטא מאיזושהי סיבה, אלא רק ספירת דם...

• איזה בעסה שלא לקחו בטא..
    אולי בסופ"ש תעשי בדיקה ביתית?
    הספירת דם לא יצאה טוב ובכל זאת משחררים אותך?

תרגישי טוב מותק
  • אני לא מתה על בדיקות בייתיות והסיכוי להריון כל כך נמוך ככה שחבל על הכסף....

אני סבלנית ואם המכשפה לא תבוא, גם ככה אני עושה בדיקת דם, אז שייקחו לי שתי מבחנות במקום אחת... חח ח

כן, הם שחררו אותי למרות שהבדיקה לא יצאה תקינה כי הכאבים פחתו וכבר אין טעם להשאיר אותי שם.. אני גם ככה סרבנית אינפוזיה אז במקום לתפוס מיטה, אעשה את מה שאני טובה מהבית.. חחח ח לשתות הרבה מים ;-) מקווה שיום ראשון דברים ישתפרו!
  • תרגישי טוב
  • האמת ששכחתי לעדכן אז ככה:
    אתמול בבוקר צלצל אלי הרופא המקסים שלי ד"ר ברקוביץ שמומלץ מאוד ואמר לי שאם לא קיבלתי אז כנראה שאני בהריון ואמר לי לעשות בדיקה ביתית ואמר לי מזל טוב על הדרך. האמת חששתי לעשות כדי לא להתאכזב אבל אחרי שניה של מגע בשתן כבר היה אפשר לראות שאני בהריון.
    קצת רקע: את הילד הראשון לקח לנו להביא שנה. ההריון השני שלצערי הייתי צריכה להפיל נקלט תוך חודש ועכשיו לקח לנו כמעט שנתיים.
    מהתחלה הרופא היה בעד לעלות מדרגה, שזה אומר צילום רחם זריקות והזרעות אבל אני לא רציתי כי גם דיי פחדתי מהצילום.
    בדיעבד, הצילום היה לא כואב, וההזרעה לא מורגשת.
    עד שעברתי לרופא פוריות רופא הנשים היה נותן לי איקקלומין ואומר ל מתי לקיים יחסי מין לפי גודל הזקיק. בדיעבד ב- 70% מהמיקרים הוא פיספס את הביוץ.
    אצל ד"ר ברקוביץ לפי בדיקת דם הוא ידע מתי אני מבייצת. בנות הוא רופא מעולה!!
    שיהיה לכולן בהצלחה החודש ואני מחזקה לכן אצבעות
  • כייף לשמוע!!!
    בשעה טובה ומוצלחת ושיהיה תקין ועגול!!!
  • מזללללל טובבבב!!!

זו סיבה טובה לפתוח שרשור חדש, את לא חושבת? חח ח
  • מזל טוב שירן

שיהיה המשך קל ותקין.

המון בהצלחה

ואני מסכימה עם kkd מגיע לזה שרשור חדש.

המון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה