-
היי צופי33 ראית את התשובה שלי בפורום השני?
-
היי, האמת שלא ראיתי אבל הסתכלתי עכשיו, אף אחת שם לא ענתה לי אז הבנתי שאני כנראה צריכה לשאול בפורום הזה,
גם לי יש היפרפרולקטינומה והבעיה היא שהאנדוקרינולוג בכלל אמר לי לקחת דוסטינקס שזה יותר חזק מפרילק וכבר הפרולקטין היה בסדר ואז הפרופסור החליט שאני צריכה לחזור ולקחת פרילק כדור אחד ליום כל יום אבל זה לא מספיק אצלי כנראה כי הוא תוך חודש עלה ל-1,260 שזה גבוה,
היום על דעת עצמי החלטתי לקחת שני כדורים ליום בשביל לנסות להוריד אותו חזרה וביום ראשון יש לי תור לאנדוקרינולוג ונראה מה הוא יגיד,
אני ממש מקווה שלא אפסיד את כל הטיפול החודש בגלל זה ובחודש הבא בעלי במילואים אז גם אין סיכוי,
-
אני לוקחת דוסטינקס, ואני לא מבינה למה הרופא שלך משנה את זה אם זה לא מפריע לך?
תישארי עם הדוסטינקס אם הוא טוב לך.
לגבי הזריקות כמו שעניתי זה הורמונים שיגרמו לך לייצר הרבה זקיקים טובים.
את עוברת הזרעות?
-
הדעות חלוקות בין הרופאים אם דוסטינקס פוגע בעובר או לא,
האנדוקרינולוג שלי טוען שלא אך גם רופא הנשים ועכשיו גם הפרופסור המומחה החליטו שעדיף פרילק,
הפרילק עובד אבל יותר לאט,
אני עוד לא עושה הזרעות אבל אני מניחה שאם הטיפול לא יצליח זה יהיה כנראה השלב הבא,
שיהיה לנו בהצלחה
-
הרופאה שלי שהיא מומפחית פריון אמרה שאין בעיה עם הדוסטינקס וגם האנדוקרינולוגית שלי.
למען האמת, בהריון הראשון שלי אני הפסקתי לקחת ברגע שגיליתי שאני בהריון
גם ככה מותר לקחת עד חודש שלישי או משהו כזה.. וזה לא משנה כי הפרולקטין עולה גם ככה בזמן הריון באופן טבעי..
יש לי שאלה הפרולקטין הגבוה שלך הוא בגלל אדנומה בהיפופיזה?
-
גם אני בהריון ראשון לקחתי פרילק וכשנכנסתי להריון הפסקתי,
כן, הפרולקטין הגבוה הוא בגלל אדנומה - משהו קטן ובלתי נראה כמעט אבל עושה צרות גדולות מאוד,
-
הייתי היום אצל האנדוקרינולוג והוא אמר לי שאם אני לוקחת פרילק אז שאני אקח שלושה ביום,
אז זה מה שאעשה,
חוץ מזה דיברתי עם הפרופסור והוא אמר להמשיך את הזריקות,
האם צריך לקחת את הזריקות עד הביוץ?
היום הייתי במעקב זקיקים ויש רק זקיקים קטנים, אני צריכה ללכת שוב ביום רביעי,
האמת שממש לא בא לי על כל הטיפול הזה אבל אין ברירה אני מניחה,
אני קצת מדוכאת מהפרולקטין הגבוה,
שיהיה לנו חודש מוצלח
-
אל תהיי מבועסת מהטיפול, רק תחשבי על התוצאה המדהימה שלו